Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(zaneta1 @ 2006 06 25, 16:25)
Philipuk, juk sakiau kad stebuklas ivykt negali doh.gif
Pas mane pasalinti kiausintakiai, tik va bijau kad ankstyvas klimaksas neateitu ar dar kokios tai nesamones, gi visko buna.

zaneta1, klimaksas neateina staiga kaip gripas. Turetu pries tai buti ir preklimaksine stadija smile.gif, kuri, beje, trunka kazkiek laiko.
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 06 23, 16:12)
Na mergaitės šiandien pasidariau dar viena HCG 15d.po isodinimo 260,5, na turbūt aš tikrai  nestuke.gif ,labai bijau džiaugtis taip norisi.
Pas gydytoją einu 29d. žiūrėsim ką turim  ax.gif

Darla tu su tais testais nesigadink nuotaikos man 11d.po isodinimo  HCG buvo 63 pasidariau testą nieko nerodė,isivaizduoju,kaip būčiau stesavusi,jei pirmą bučiau pasidarius testą  doh.gif ,o jau 12d.pasidariusi testą pamačiau blankų antrą brūkšniuką.
Taip,kad tie testai,tik galvos skausmas.

ROŽELE, NUOSTABU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Darla, kaip tu?... kokios naujienos? 4u.gif
Atsakyti
Rozele, labai dziaugiuosi uz jus, kaip faina tu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 06 27, 09:25)
Darla, kaip tu?... kokios naujienos?  4u.gif

Tokios pat kaip ir penktadienį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Darla @ 2006 06 27, 11:24)
Tokios pat kaip ir penktadienį verysad.gif

DARLA, labai liūdna, laikykis, mažyte wub.gif wub.gif wub.gif
Aš nelabai supratau, o Tu su snaigutėm darei?

Didi, kaip Tu? Šiandien 27d, berods laikas žinojimui? bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
Aš tai dar nedariau nei testo nei kraujo, kažkodėl pati delsiu.Bijau jaučiu smile.gif
Tiesa, bet pilvą tempia, maudžia, jau nuo vakar atrodė va, va tuoj susirgsiu. Bijau pajudėti. Turbut nelabai gerai, kad skauda todėl ir delsiu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Didi @ 2006 06 27, 10:46)
Sveikos merginos,
Aš tai dar nedariau nei testo nei kraujo, kažkodėl pati delsiu.Bijau jaučiu smile.gif
Tiesa, bet pilvą tempia, maudžia, jau nuo vakar atrodė va, va tuoj susirgsiu. Bijau pajudėti. Turbut nelabai gerai, kad skauda todėl ir delsiu  unsure.gif

Aš pastojau natūraliai, bet pilvą tomis dienomis kai turėjo būti mmm skaudėjo nerealiai. kadangi net neįtariau kad laukiuos tai ir nuskausminamuosius gėriau ir 50 g ,,padariau" tik paskui kai po kokių 3-4 dienų skaudėjimo viskas nurimo tik krūtinė liko išsipūtusi ir laaabai skausminga pasidariau testuką... ir ką gi pamačiau II. Taip kad skaudėjimas tai dar nereiškia kad blogai. Sėkmės visoms. smile.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites biggrin.gif as jau gryzhau pailsejus, laikas tikrai gydo, na ir jusu palaikymas dar labiau smile.gif

Labai dziaugiuosi ir sveikinu Keite ir Rozele su laimejimu 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 06 25, 18:47)
Na samone nesamone,bet ligonineje sake daktare,kad buna ir tokiu stebuklu. Cia kiekvienos reikalas tiketi ar ne, as ne gydytoja ir ne mano pazistamai taip pavyko,bet vistiek tikiu stebuklais. Juk nieko kita ir nelieka wink.gif

Na, istorija žino vieną nekaltą prasidėjimą g.gif

zaneta1, nesinervuok. Karščiai, stresas ar dar kažkas. Kadangi aš karščio visiškai netoleruoju (šiomis dienomis vėl esu priversta benrauti intymiai su WC), tai anos dienos atėjo ... dviem savaitėm anksčiau. g.gif
Atsakyti
Darla, o hcg ar darysi? ir tikrai, aš pati susipainiojau: tu dareisi su snaigutėmis ar šviežią IVF'ą? ax.gif

Didi, tai jau tau 14 diena šiandien? jeigu dar neatėjo mmm iki šito laiko, tai matyt ir nebeateis. 4u.gif

Magi kažkur dingo. kaip nutilo, taip ir nutilo... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 27 birželio 2006 - 11:18
QUOTE(svajukė @ 2006 06 27, 12:05)
Darla, o hcg ar darysi? ir tikrai, aš pati susipainiojau: tu dareisi su snaigutėmis ar šviežią IVF'ą?  ax.gif

Su šaldytais. 4u.gif Nedarysiu HCG - neverta verysad.gif
Dabar galvoju apie sekantį IVF, nes vyras kaip ir sutiko imti paskolą (nuplauks ir vėl mūsų gyvenamas plotas, bet ko nepadarysi dėl didelio noro turėti savo mažylį (-ius)) verysad.gif
Atsakyti