Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

negalėjau išvažiuoti nesužinojusi, kaip sekėsi mano kompanjonei, deja matau, kad situacija analogiška. ..
Sicily laikykis, nors žinau, kad tavęs šiomis dienomis, kaip ir manęs, niekas negali paguosti, reikia pačioms išsilaižyti žaisdas verysad.gif , vis tiek tau noriu palinkėti stiprybės.
ir aš dar nesulaukiu savo mmm, pagal viską šiandien jos tūrėtų prasidėti, na pažiūrėsim kas čia gausis, bet kas čia gali ir gautis.....
Iki stiprybės 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 07 28, 13:17-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2006 07 28, 13:17)
negalėjau išvažiuoti nesužinojusi, kaip sekėsi mano kompanjonei, deja matau, kad situacija analogiška. ..
Sicily laikykis, nors žinau, kad tavęs šiomis dienomis, kaip ir manęs, niekas negali paguosti, reikia pačioms išsilaižyti žaisdas verysad.gif , vis tiek tau noriu palinkėti stiprybės.
ir aš dar nesulaukiu savo mmm, pagal viską šiandien jos tūrėtų prasidėti, na pažiūrėsim kas čia gausis, bet kas čia gali ir gautis.....
Iki stiprybės 4u.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 07 28, 11:31)
Sicily...pirmiausiai nusiramink...isliudek ir isverk nepavykusi bandyma..tada gerai pailsek ir pasilinksmink...kai jau jausi, kad nebesigraudeni del kiekvienos uzuojautos, nueisi pas gydytoja ir pasikalbesi

Pritariu Euromergelei drinks_cheers.gif Nes man buvo analogiška situacija,tai priverkiau visą ragelį,nors galvojau,kad atlaikysiu verysad.gif Labai gaila,pamatysi,praeis kiek laiko,aprimsi,tada vėl pabandysit wub.gif
Atsakyti
kadangi man blogą žinią buvo nelengva pranešti telefonu savo gydytojui, o pranešti tikrai reikėjo,tai aš žinutę parašiau
Atsakyti
Sicily, gaila labai. verysad.gif laikykis.

abejoju dėl vėlyvos implantacijos. schmoll.gif ir šiaip aš tai ne vieną kartą sakiau, kad neverta darytis hcg taip anksti, savo nervų vardan neverta. vien tam, kad nebūtų po to vėl kankinančių abejonių, kad gal hcg žemas dėl to, jog per anksti tyrimas buvo padarytas. cool.gif
Atsakyti
Na va susikaupiau, paskambinau gydytojai. Sako mazokas hcg, bet kol nekraujuoju dar naudoti crinona ir vel kartoti tyrima pirmadieni... ech
Vilciu jau neturiu tiesa pasakius.
Issiklausinejau del galimu tyrimu, nesekmes priezasciu nustatymui. Juk taip bandyti nezinant kas blogai, tai kaip loterijoje dalyvauti. O man loterijose niekada nesiseke...
Ir kaip keista buvo girdeti is paciu gydytoju, kad deja, bet IVF sekme yra laimes dalykas...
To aisku niekada nesakys pries IVF smile.gif Juk tada tie 50% taip viliojanciai atrodo.
Mano vyras nusprende, kad mums siuo atveju tik dievo stebuklas pades, gydytojai nedaug gali. Jie net priezasciu nesuranda. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 28, 12:11)
as irgi labai tikejau, siandien buvau labai optimistiskai nusiteikusi, kazkodel maniau kad daug sansu man, o deja deja.
Vis dar turiu kvaila vilti, gal buna ir tokiu zemu hcg, bet cia tik todel, kad dar turbut nesuvokiu, kad viskas baigta. Tureciau paskambinti savo gydytojai, pasakyti rezultata, gal paklausti jos ka nors, bet per asaras sneketi negaliu, tai laukiu kol nusiraminsiu, negi pulsiu kukcioti jai i rageli smile.gif
Buvau be jokiu emociju, kai paemiau ta lapeli, pamaciau skaiciu, supratau, kad nepavyko, ir nieko. Bet kai paskambino vyras, tai tada prapliupau... vos kelia namo per asaras maciau.
Idomu ar galima padaryti kazkokius tyrimus, kodel nepavyko? Nors kazka?  g.gif

Sicily wub.gif
nelabai laiminga ta liepa, tikiuosi Esperansai jau rugpjuti rezultato reiks pasiimti...
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 07 28, 14:09)
Sicily  wub.gif
nelabai laiminga ta liepa, tikiuosi Esperansai jau rugpjuti rezultato reiks pasiimti...

Jo tikrai, linkiu Esperansai begti is tos liepos saraso i rugpjuti biggrin.gif
Kad nebutu musu likimo drauge. smile.gif
Bet vaje, esperansa jau 4-ta karta daro, kiek tos moterys istvermes turi wub.gif
O ka tau pries tai Esperansa gydytojai sake? Kokios priezastys?
Ka tu Redute planuoji daryti? Tirsies dar kazka ar antro IVF lauksi?
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2006 07 28, 12:10)
Ir iš kur tokie pažadai - 50 proc.? Ką jie gudriau moka? Galų gale bendra statistika yra vienas dalykas, o kiekvienas žmogus yra skirtingas - ir dzin jam ta statistika. (Pavyzdys - jei vienas kaimynas  suvalgė vištą, o kitas ne, tai statistiškai kaimynai suvalgė po pusę vištos  lotuliukas.gif  )
Aš tai nelėkčiau kažin kur, vis tiek daug kartų tenka apsilankyti: ir žiūrėti kaip auga, ir kada punktuoti, ir kada sodinti...
Bet čia, žinoma, Tavo pasirinkimas.

O kurioje klinikoje Minske ruosiesi daryti? Jeigu Embrio, tai zinok, ju patarejas ir ikurejas tas pats, kaip ir VK ax.gif Taigi, tik vazinejimo ir gyvenimo islaidos prisides, o naudos jokios. Be to, nezinau, ar ten jau buvai nors karta, tai tose BY privaciose - kaip pas mus valdiskose. Nesvarbu, kad uzsirasei, eiles, konvejeris ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 28, 14:53)
Na va susikaupiau, paskambinau gydytojai. Sako mazokas hcg, bet kol nekraujuoju dar naudoti crinona ir vel kartoti tyrima pirmadieni... ech
Vilciu jau neturiu tiesa pasakius.
Issiklausinejau del galimu tyrimu, nesekmes priezasciu nustatymui. Juk taip bandyti nezinant kas blogai, tai kaip loterijoje dalyvauti. O man loterijose niekada nesiseke...
Ir kaip keista buvo girdeti is paciu gydytoju, kad deja, bet IVF sekme yra laimes dalykas...
To aisku niekada nesakys pries IVF smile.gif Juk tada tie 50% taip viliojanciai atrodo.
Mano vyras nusprende, kad mums siuo atveju tik dievo stebuklas pades, gydytojai nedaug gali. Jie net priezasciu nesuranda.  doh.gif

Sicily, po nepavykusio IVF pykau ant viso pasaulio, kodėl toks gyvenimas neteisingas. Dar ir dabar silpnumo valandėlei baisiai pykstu. Bet blaiviai pamąsčius, gal šis mėnuo tai netinkamas laikas, nes ir normaliam cikle ne kiekvienam cikle pastojama, būna daug savaiminių persileidimų, kurių paprastai moterys net nepastebi, nes nelekia darytis HCG, taip kaip mes. Tik paprastam cikle galima bandyti kiekvieną mėnesį, o mūsų atveju, gerai, jei įstengiam kiekvienus metus. O jei papuolam ant netinkamo mėnesio.... doh.gif Vienu žodžiu pamąstymams erdvės labai daug.
Pamatysi, praeis daugiau laiko ir gal įvyks stebuklas, nes priežąsčių pas Jus kaip ir nerasta, jei ne -tai tikrai susikaupsit dar vienam IVF wub.gif Patikėk, skausmas pakeis savo formą bigsmile.gif
Laikykis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 07 28, 14:28)
Sicily, po nepavykusio IVF pykau ant viso pasaulio, kodėl toks gyvenimas neteisingas. Dar ir dabar  silpnumo valandėlei baisiai pykstu. Bet blaiviai pamąsčius, gal šis mėnuo tai netinkamas laikas, nes ir normaliam cikle ne kiekvienam cikle pastojama, būna daug savaiminių persileidimų, kurių paprastai moterys net nepastebi, nes nelekia darytis HCG, taip kaip mes. Tik paprastam cikle galima bandyti kiekvieną mėnesį, o mūsų atveju, gerai, jei įstengiam kiekvienus metus. O jei papuolam ant netinkamo mėnesio.... doh.gif Vienu žodžiu pamąstymams erdvės labai daug.
Pamatysi, praeis daugiau laiko ir gal įvyks stebuklas, nes priežąsčių pas Jus kaip ir nerasta, jei ne -tai tikrai susikaupsit dar vienam IVF wub.gif Patikėk, skausmas pakeis savo formą bigsmile.gif
Laikykis wub.gif

Ech Peti, kaip sakoma, tik patyrus nelaime, zinosi tikra laimes kaina. verysad.gif
Mane tai nervuoja tas gydytoju pasakymas, kad priezasciu nera. Pas mane yra buvusi endometrioze (vienintele rimta priezastis, kaip suprantu), bet dabar "lygtai" jos nemate, kai ziurejo... Bet ka gali zinoti...
Ar yra kas is mergaiciu dare IVF po endometriozes?
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 28, 11:30)
Grizau, bet naujienos nelinksmos. HCG 2.49. Nezinau, turbut nebera jokiu sansu kad dar kazkas butu...

Taip liudna,kai neigiami rezultatai verysad.gif Jie taip pesimistiskai nuteikia verysad.gif Laikykis sicily console.gif
Papildyta:
QUOTE(ritusia @ 2006 07 28, 09:22)
Ačiū mergytės,labai smagu, kad galiu su jumis pasidalinti biggrin.gif
Negaliu apsispręsti: turiu galimybę darytis IVF Minske ir Lietuvoje. Kainos skirtumas - 1500lt. ir ką daryti? Stabdau dėl kelionių. Juk reikės iš darbo atsiprašinėti ne dienai, o savaitei. Procentaliai ten duoda iki 50 galimybę  nestuke.gif .Čia jau savi gydytojai, tyrimų mažiau, vietoj...Žodžiu nežinau... verysad.gif

Kazkaip keistai skamba tie 50 procentu g.gif Su tokia tikimybe ir as ten lekciau ax.gif
Atsakyti