Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(hereja @ 2006 07 27, 18:57)
Nors ir ne i tema...bet maziukai pasidare sau vietos, ragu nebera, gimda apvali thumbup.gif Tik vis spazmuoja gimda, tai turiu griezta lovos rezima tik su leidimu iki WC nueit unsure.gif

tai ir svarbiausia, kad ragu nebera - dabar jau tikrai viskas turetu buti gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Pagaliau ir aš atkeliavau iš IUI iki jūsų skyrelio. Pasidariau 7IUI ir tos beviltiškos, beliko IVF. Esu dar visai "žalia" blush2.gif , ar priimsit pas save? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 07 28, 08:10)
Sveikos merginos  4u.gif
Pagaliau ir aš atkeliavau iš IUI iki jūsų skyrelio. Pasidariau 7IUI ir tos beviltiškos, beliko IVF. Esu dar visai "žalia" blush2.gif , ar priimsit pas save?  ax.gif

Sveika Ritusia, gaila, kad reikejo prieiti iki IVF, bet linkiu siame skyrelyje neuzsibuti 4u.gif arba uzsibuti, bet kaip nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 07 28, 10:10)
Sveikos merginos  4u.gif
Pagaliau ir aš atkeliavau iš IUI iki jūsų skyrelio. Pasidariau 7IUI ir tos beviltiškos, beliko IVF. Esu dar visai "žalia" blush2.gif , ar priimsit pas save?  ax.gif

Visada prašom wub.gif
Linkiu čia ilgai neužsibūti 4u.gif ir kuo greičiau pereiti į naujai iškeptų mamyčių skyrelį bigsmile.gif
Papildyta:
Sicily, tau dideliausios sėkmės ir kaip pamotė našlaitei įsakau "negrįžk be HCG virš 50" wub.gif
Atsakyti
Ačiū mergytės,labai smagu, kad galiu su jumis pasidalinti biggrin.gif
Negaliu apsispręsti: turiu galimybę darytis IVF Minske ir Lietuvoje. Kainos skirtumas - 1500lt. ir ką daryti? Stabdau dėl kelionių. Juk reikės iš darbo atsiprašinėti ne dienai, o savaitei. Procentaliai ten duoda iki 50 galimybę nestuke.gif .Čia jau savi gydytojai, tyrimų mažiau, vietoj...Žodžiu nežinau... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 07 28, 08:22)
Negaliu apsispręsti: turiu galimybę darytis IVF Minske ir Lietuvoje. Kainos skirtumas - 1500lt. ir ką daryti? Stabdau dėl kelionių. Juk reikės iš darbo atsiprašinėti ne dienai, o savaitei. Procentaliai ten duoda iki 50 galimybę  nestuke.gif .Čia jau savi gydytojai, tyrimų mažiau, vietoj...Žodžiu nežinau... verysad.gif

Jei tikrai duoda 50 proc. tikimybę - aš važiuočiau ten.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 28 liepos 2006 - 08:25
QUOTE(ritusia @ 2006 07 28, 08:22)
Procentaliai ten duoda iki 50 galimybę  nestuke.gif .Čia jau savi gydytojai, tyrimų mažiau, vietoj...Žodžiu nežinau... verysad.gif

Ar tikrai g.gif
Atsakyti
nelabai aš tikiu tais 50 proc. g.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 07 28, 08:16)

Sicily, tau dideliausios sėkmės ir kaip pamotė našlaitei įsakau "negrįžk be HCG virš 50" wub.gif

Sėkmės,laukiam nestuke.gif rezultatų wub.gif ,vien dėl to prie kompo prisėdau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 07 28, 10:22)
Negaliu apsispręsti: turiu galimybę darytis IVF Minske ir Lietuvoje. Kainos skirtumas - 1500lt. ir ką daryti? Stabdau dėl kelionių. Juk reikės iš darbo atsiprašinėti ne dienai, o savaitei. Procentaliai ten duoda iki 50 galimybę  nestuke.gif .Čia jau savi gydytojai, tyrimų mažiau, vietoj...Žodžiu nežinau... verysad.gif

Man jau nepatinka, kai reikia į Vilnių važiuoti punkcijai ir įsodinimui, geriau viskas ten pat kur gyvenu. O į Minską.....
Bet aišku, tai priklauso nuo Tavo vidinio nusiteikimo, o kiek žmonių tiek nuomonių g.gif
Atsakyti
QUOTE(ritusia @ 2006 07 28, 09:22)

Pirma ką aš padaryčiau tavo vietoje- paašyčiau AŽ Nisv, kuri realiai darė Minske, jau turi lialių, ir tikrai mielai atsako į visus klausimus. Tik ji nedažnai būna prisijungųs, gali tekt palauk atsakymo, bet bus informacija iš pirmų lupų.

Sicily, na kur gi tu? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Grizau, bet naujienos nelinksmos. HCG 2.49. Nezinau, turbut nebera jokiu sansu kad dar kazkas butu...
Atsakyti