Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(femme @ 2006 07 27, 10:49)
man RapiPreg parodė antrą neryškią bet įžiūrimą juostelę 9 dpo, o tą pačią dieną darytas HCG buvo 15 wub.gif  taigi gerokai jautresni tie testai blush2.gif

Isiterpsiu ir as su savo rekordais - man 8DPO parode vaiduokliuka paprastas juostelinis testas, tai is karto pasidariau HCG ir jis tebuvo 6.1 rolleyes.gif Jokiu vaistu nenaudojau, testas uz 4Lt kazkoks, uzteko ir tiek, kad sureaguotu g.gif
Atsakyti
I desimta karta ir pas jus atsiras blaivus protas.
As pati paskutini karta net HCG rezultato pati nesiklausiau, tik gydytoja paziurejo rezultata 16 dpo ir konstatavo fakta, beje, po to, kai as 18 dpo ta fakta pati pastebejau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2006 07 27, 15:08)
Isiterpsiu ir as su savo rekordais - man 8DPO parode vaiduokliuka paprastas juostelinis testas, tai is karto pasidariau HCG ir jis tebuvo 6.1 rolleyes.gif Jokiu vaistu nenaudojau, testas uz 4Lt kazkoks, uzteko ir tiek, kad sureaguotu g.gif

labai keista....
pas mane rapipreg testai jau rodė gana ryškias abi juosteles, o EasyCup (kurio jautrumas deklaruojamas berods nuo 12 ar tai nuo 20 vienetų) didvyriškai rodė vieną juostelę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2006 07 27, 15:08)

Na pas tave juk jau buvo cieli du mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 27, 15:37)
labai keista....
pas mane rapipreg testai jau rodė gana ryškias abi juosteles, o EasyCup (kurio jautrumas deklaruojamas berods nuo 12 ar tai nuo 20 vienetų) didvyriškai rodė vieną juostelę doh.gif

As dar cia prie tyrimu temos buvau idejusi nuotraukyte testuko, ir tu pati parasei, kad kazkas matosi ax.gif , ale HCG tik 6.1 teparode. Gal dar nuo ko nors priklauso, kodel vienais atvejais isryskeja antra juostele, o kitais ne g.gif
Atsakyti
Oi kaip laukiu nesulaukiu kt. savaites, po nuotraukos bus aisku kada ir as startuojanciu sarase busiu. Viltis durniu motina,bet as tikiuosi,kad sekanti menesi assa.gif O laukiancioms mergaitems dideliausios sekmes tampant soske.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2006 07 27, 15:58)
As dar cia prie tyrimu temos buvau idejusi nuotraukyte testuko, ir tu pati parasei, kad kazkas matosi ax.gif , ale HCG tik 6.1 teparode. Gal dar nuo ko nors priklauso, kodel vienais atvejais isryskeja antra juostele, o kitais ne g.gif

tai aš nė nemanau ginčytis...tiesiog labai pasisekė tau, nes tikrai retai parodo, dar turint omeny, kad šlapime hcg koncentracija gerokai mažesnė nei kraujyje...
beje, viena ausim girdėjau, kad tvarkosi pas tave reikaliukai mirksiukas.gif nes kažkaip biški pergyvenau dėl tavęs, kad dvynukai vienam rage sėdi ax.gif
Atsakyti
Nu blyn jau pradedu galvot, kad kuo testai pigesni, tuo geriau rodo lotuliukas.gif Turiu vieną juostelinį, reik pasidaryt, gal ką parodys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 07 27, 16:23)
Nu blyn jau pradedu galvot, kad kuo testai pigesni, tuo geriau rodo lotuliukas.gif Turiu vieną juostelinį, reik pasidaryt, gal ką parodys lotuliukas.gif

aha lotuliukas.gif rusijoj skaičiau mergos kartais linksminasi - net vyrams duoda apsysioti lotuliukas.gif ir žinok kartais parodo nėštumą doh.gif
Atsakyti
Tai mano briedis irgi yra po eilinės vienos juostelės supykęs pasakęs, kad duok apm... gal antra atsiras lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 07 27, 16:23)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 27, 16:06)
beje, viena ausim girdėjau, kad tvarkosi pas tave reikaliukai mirksiukas.gif nes kažkaip biški pergyvenau dėl tavęs, kad dvynukai vienam rage sėdi ax.gif

Nors ir ne i tema...bet maziukai pasidare sau vietos, ragu nebera, gimda apvali thumbup.gif Tik vis spazmuoja gimda, tai turiu griezta lovos rezima tik su leidimu iki WC nueit unsure.gif

Atsakyti