Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(femme @ 2006 07 27, 12:40)
skaičiuojant po įsodinimo net 12 dieną jau manau viskas turėtų būti aišku iš kraujo tyrimo 4u.gif

nu daktarai taip ir sako, kad nuo 12-os jau galima daryti, o nuo 14-os rekomenduoja, kad butu garantuotai.
Atsakyti
Anksti tu testu nera ko ir daryti. Nebent kraujo tyrima, kad suzinotum, ar pakankamai HCG kyla, ar nera negimdinio. O tai, anksti pasidarius ir testa, ir kraujo tyrima, gauni kelis vnt., vis vien negali suprasti, ar ovitrelio likuciai, ar kabinosi, bet neprisikabino, ar nustojo vystytis ir pan. Tik suteikia vilties ir viskas. Paskui dar labiau nerviniesi. Jei jau bus nestumas, tai niekur ir nedings, ir po 2 savaiciu bus. Ir visus 9 menesius.
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 07 27, 13:35)
Anksti tu testu nera ko ir daryti. Nebent kraujo tyrima, kad suzinotum, ar pakankamai HCG kyla, ar nera negimdinio. O tai, anksti pasidarius ir testa, ir kraujo tyrima, gauni kelis vnt., vis vien negali suprasti, ar ovitrelio likuciai, ar kabinosi, bet neprisikabino, ar nustojo vystytis ir pan. Tik suteikia vilties ir viskas. Paskui dar labiau nerviniesi. Jei jau bus nestumas, tai niekur ir nedings, ir po 2 savaiciu bus. Ir visus 9 menesius.

Taip kalba blaivus protas, o pas mane jo nedaug belike lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 27, 12:37)
Taip kalba blaivus protas, o pas mane jo nedaug belike  lotuliukas.gif

Tai Chara bus tavo blaivusisi protas mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 07 27, 11:49)
man RapiPreg parodė antrą neryškią bet įžiūrimą juostelę 9 dpo, o tą pačią dieną darytas HCG buvo 15 wub.gif  taigi gerokai jautresni tie testai blush2.gif

Gal ir yra testų jautresnių, o gal, Femme, Tau testo antra juostelė užkabino vaistus ir tiesiog sutapimas, kad paskui išryškėjo dėl nestuke.gif .
Aišku to linkiu ir Sicily wub.gif
Sisily, Laikykis, Moterie, neprarask sveiko proto, nes kol nežinai, tai šiandien Tu "viernej" esi nestuke.gif
Kaip gera šnekėti tupint "už krūmų" blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 07 27, 14:01)
Kaip gera šnekėti tupint "už krūmų" blush2.gif

Aha, visada lengviau kitam patarti, nei sau mirksiukas.gif
Bet be jusu patarimu tikrai sunkiau butu, o dabar va balansuoju ant ribos - sveikas protas (chiara) sako, kad neskubeti, ir bandau neskubeti, kuri nors sako, kad jau turetu rodyti, ir vel patikiu, kad turetu lotuliukas.gif
Vargse ta mano galvele doh.gif
Kaip mano vyras sako, rytoj bus "jausminga" dienele, bet kokio rezultato atveju.
Jau ruosiasi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 27 liepos 2006 - 13:12
QUOTE(Sicily @ 2006 07 27, 15:11)
Aha, visada lengviau kitam patarti, nei sau  mirksiukas.gif
Bet be jusu patarimu tikrai sunkiau butu, o dabar va balansuoju ant ribos - sveikas protas (chiara) sako, kad neskubeti, ir bandau neskubeti, kuri nors sako, kad jau turetu rodyti, ir vel patikiu, kad turetu  lotuliukas.gif
Vargse ta mano galvele  doh.gif
Kaip mano vyras sako, rytoj bus "jausminga" dienele, bet kokio rezultato atveju.
Jau ruosiasi...

O kaip pati fiziškai jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 07 27, 14:23)
O kaip pati fiziškai jautiesi?

Na logiska, kad ieskau simptomu, tyrineju visus net ir maziausius pojucius smile.gif.
Bet nieko ypatingo nejauciu. Nebejauciu nei mmm skausmo, nei krutine nera jautri, nei kazkokio maisto norisi/nesinori, nei nieko is to, kas tarsi "turetu" buti. lotuliukas.gif
Vakar po ilgo pasivaikciojimo labai maude kojas, vos uzmigau, ir taip jas tiesiau ir kitaip. Ir nugare maude, gal pavargau, kol per visa Vilniaus centra praejau...
Bet as cia turbut save nukamavau, noredama prasiblaskyti nuo uzpuolusiu minciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 27, 15:31)
Na logiska, kad ieskau simptomu, tyrineju visus net ir maziausius pojucius smile.gif.
Bet nieko ypatingo nejauciu. Nebejauciu nei mmm skausmo, nei krutine nera jautri, nei kazkokio maisto norisi/nesinori, nei nieko is to, kas tarsi "turetu" buti. lotuliukas.gif
Vakar po ilgo pasivaikciojimo labai maude kojas, vos uzmigau, ir taip jas tiesiau ir kitaip. Ir nugare maude, gal pavargau, kol per visa Vilniaus centra praejau...
Bet as cia turbut save nukamavau, noredama prasiblaskyti nuo uzpuolusiu minciu  blush2.gif

Pilvo nemaudžia, išskyrų nėra, tai ir valio, aukštyn nosį, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 07 27, 14:40)
Pilvo nemaudžia, išskyrų nėra, tai ir valio, aukštyn nosį, viskas bus gerai 4u.gif

Siaip isskyru yra blush2.gif tokiu kremines sviesios spalvos, bet gana skystu, tai as net nezinau, ar gali tai buti crinonas?
O ar gali nuo crinono persteti ten siek tiek? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 27, 14:43)
O ar gali nuo crinono persteti ten siek tiek? g.gif

persteti ir net teplioti siek tiek gali, nes crynonas erzina gleivine.
Atsakyti
pas mane tokio blaivaus proto kaip pas Chiarą nėra ir niekad nebuvo doh.gif , aš testą bandžiau jau 8 dieną po įsodinimo, o HCG dariausi 9, paskaičiavau, kad svarbu būtų daugiau nei 12 dienų po ovitrele, kad nebūtų apgaulės dėl jo likučių ir dariausi. Gaila tik rezultatas buvo nedžiuginantis, bet to ir galima buvo tikėtis, nes jau po truputuką tepliojo verysad.gif

tą 9 dieną ir testą iš ryto dariau, atsibudau ryte, pasidariau testą, palaukiau 5min, manačiau vieną juostelę ir nuėjau dar pamiegot, o visą rytą sapnavau, kad aš pamatau dvi juosteles, sakau negaliu patikėti, tai turbūt sapnas, tai ir buvo sapne susapnuotas mano sapnas su tom dviem juostelėm, prabundu matau antrą vos, vos matomą juostelę ir vėl galvoju, kad tai sapnas, bet jau buvo realybė, tik mano keistas išsivaizdavimas
Nu biškelį primaliau čia, gal ką suprasit lotuliukas.gif
Atsakyti