Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Daiva @ 2006 07 26, 21:03)
O kad Crynonas sestadieni jau baigiasi keista - negi tai ne penkiolika (ar tai 14) vienetu pardave? Paprastai jo duoda lygiai iki testo dienos.

Gal del to, kad liepe testa daryti penktadieni...

Atsakyti
Oi Silicy, būk ramesnė ir nesinervink anksčiau laiko, dabar džiaukis ir tikėk, kad esi pati tikriausia pasaulyje neštukė, pamiršk, kad nusipirkai tą testą, pamatysi viskas bus gerai, linkiu tau to iš visos širdies smile.gif
Geriau pasistenk pailsėti ir galvok tik apie gerus dalykus smile.gif
Sėkmės tau didžiausios.

Tikiu
Atsakyti
Sicily, gražaus tau penktadienio :victory

Ateinu ir aš čianajus... mirksiukas.gif Rugsėjį. Jei tas bjaurybė FSH nepaves...
Buvau šiandien pas U, tiek visokių vertinimų buvau prisiklausius, bet man ji tiko ir patiko...ir tikiuosi viskas baigsis laimingai.
Atsakyti
Sicily aš nuvažiavau pamenu į Geromedą 9 val. Ir ten pralaukiau atsakymo sėdėdama,nes negalėjau nei kur važiuoti nei ka. Ten visos labaio malonios stengėsi kuo greičiau,ir kai pasakė,kad HCG 64 aš apsiverkiau iš laimės,tokios laimės linkiu ir tau brangioji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 26, 18:03)
Gerai smile.gif, nedarysiu dar rytoj, palauksiu, pabusiu dar nestuke.gif
Penktadieni man bus tik 10 diena po isodinimo. O crinono man liko tik iki sestadienio, tad vis tiek reikia penktadieni suzinoti, ar man ji toliau reiks naudoti ar ne... Tikiuosi nors kraujo tyrimas parodys.
As maniau kad nestumo testai parodo HCG nuo 10? O sakot tik nuo 50?

Sicily, man gydytoja aiškino, kad testai rodo tik nuo 100, tik kai kurie užgriebia nuo 50, bet ir tai blanki juostelė tik iškankina. g.gif
Didelių Tau HCG skaičiukų. Aš ne aiškiaregė Vanga, bet jaučiu, kad Tau pasiseks, jau čia mano širdis, nors Tu ka wub.gif wub.gif wub.gif Lažinamės bigsmile.gif
Atsakyti
Yra testų ir nuo 10, bet pavadinimų kad būtų Lietuvoje nežinau.
Atsakyti
Kaip suprasti, kad pvz darancioms IUI jau 13 DPO galima daryti testa, o po IVF 13 DPO arba 10 d. po isodinimo dar yra anksti? Ar po isodinimo embrionai leciau uzsikabina nei po naturalaus apvaisinimo? Gal zinote?
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 07 27, 09:32)
Sicily, man gydytoja aiškino, kad testai rodo tik nuo 100, tik kai kurie užgriebia nuo 50, bet ir tai blanki juostelė tik iškankina. g.gif

man RapiPreg parodė antrą neryškią bet įžiūrimą juostelę 9 dpo, o tą pačią dieną darytas HCG buvo 15 wub.gif taigi gerokai jautresni tie testai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 07 27, 10:49)
man RapiPreg parodė antrą neryškią bet įžiūrimą juostelę 9 dpo, o tą pačią dieną darytas HCG buvo 15 wub.gif  taigi gerokai jautresni tie testai blush2.gif

Tai pirma padarei paprasta testuka o tik tada kraujo tyrima? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 27, 10:56)
Tai  pirma padarei paprasta testuka o tik tada kraujo tyrima?  thumbup.gif

taip, bet aš nesidariau IVF, tik paprastą stimuliaciją blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 07 27, 11:01)
taip, bet aš nesidariau IVF, tik paprastą stimuliaciją blush2.gif

Tai vat man ir idomu, koks tarp ju skirtumas? Juk rezultata vienodai turetu parodyti abiem atvejais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 27, 12:35)
Tai vat man ir idomu, koks tarp ju skirtumas? Juk rezultata vienodai turetu parodyti abiem atvejais?  g.gif

man atrodo kad kiekvienas atvejis individualus, būna gi ir vėlyvos implantacijos g.gif Aš tik esu pastebėjusi, kad po stimuliacijų skaičiuoja dienas po numanomos ovuliacijos, o vat IVF atveju - po įsodinimo g.gif kažkaip man atrodo, kad ovuliacija turėtų būti prilyginta punkcijai, o gal taip dabar ir skaičiuoja? blush2.gif skaičiuojant po įsodinimo net 12 dieną jau manau viskas turėtų būti aišku iš kraujo tyrimo 4u.gif
Atsakyti