Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sicily, jei tau 13DPO bus tik penktadienį, tai tikrai dar labai anksti. IVF temoje paprastai kalbama apie dienas po įsodinimo,tai penktadienį jei tau bus tik 10 diena po įsodinimo, tai tikrai testas dar gali nieko nerodyt...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 26 liepos 2006 - 11:07
QUOTE(Sicily @ 2006 07 26, 11:43)
Dieve, kaip gera jus tureti cia.
Pazadejau sau nedaryti testo anksciau penktadienio, tai ir laukiu  blush2.gif
O gal rytoj pabandyti..bet juk gali buti dar anksti...ne reikia laukti, kol dar galiu.
Jauciu kaip stirpiai sirdis "lapatojasi" ir krenta i kulnus, vien pagalvojus apie testa ir rezultata...

Sicily, nedaryk dar to testo rytoj. Dar anksti, testas iki hcg 50 nieko neparodys, o dabar panašiai iki to ir artėja, tik susinervinsi, o neigiamos emocijos negerai. Pabuk dar tas kelias dienas kaip Daiva sako nestuke.gif . Nes kol dar nesužinojai jokio atsakymo tai jis yra teigiamas nestuke.gif .
Mes su Tavim wub.gif

Papildyta:
Jei ne vyras, tai aš turbūt ir 13d. niekur nebučiau ėjusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 07 26, 14:24)
Sicily, nedaryk dar to testo rytoj. Dar anksti, testas iki hcg 50 nieko neparodys, o dabar panašiai iki to ir artėja, tik susinervinsi, o neigiamos emocijos negerai. Pabuk dar tas kelias dienas kaip Daiva sako  nestuke.gif . Nes kol dar nesužinojai jokio atsakymo tai jis yra teigiamas nestuke.gif .
Mes su Tavim wub.gif

Gerai smile.gif, nedarysiu dar rytoj, palauksiu, pabusiu dar nestuke.gif
Penktadieni man bus tik 10 diena po isodinimo. O crinono man liko tik iki sestadienio, tad vis tiek reikia penktadieni suzinoti, ar man ji toliau reiks naudoti ar ne... Tikiuosi nors kraujo tyrimas parodys.
As maniau kad nestumo testai parodo HCG nuo 10? O sakot tik nuo 50?

Atsakyti
Sicily geriau daryk kraujo tyrima,nes testai,gali grybauti,gali dar būt likę pregnylio liekanu ir rodyti II brūkšniukus,geriau ir patikimiau HCG
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 07 26, 17:09)
Sicily geriau daryk kraujo tyrima,nes testai,gali grybauti,gali dar būt likę pregnylio liekanu ir rodyti II brūkšniukus,geriau ir patikimiau HCG

As taip bijau penktadienio, sakes... O beje Geromedoje nuo kelintos galima eiti, ar reikia registruotis tyrimui? Ir per kiek pasako? Pora valandu ar ilgiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 26 liepos 2006 - 16:15
QUOTE(Sicily @ 2006 07 26, 16:15)
As taip bijau penktadienio, sakes... O beje Geromedoje nuo kelintos galima eiti, ar reikia registruotis tyrimui? Ir per kiek pasako? Pora valandu ar ilgiau?

Geromeda dirba nuo 7.30, isskyrus sestadieni nuo 9 val. Nieko is anksto rasytis nereikia, nueini ir paima.
Papildyta:
QUOTE(linasi @ 2006 07 26, 16:17)
Geromeda dirba nuo 7.30, isskyrus sestadieni nuo 9 val. Nieko is anksto rasytis nereikia, nueini ir paima.

Atsakyma pasako mazdaug 1 val. begyje, jei gerai prisimenu.
Atsakyti
Sicily, laikykis wub.gif ir nesidaryk dar testo, paskui tik dar didesnis nervų tampymas bus, geriau lauk penktadienio ir daryk HCG 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linasi @ 2006 07 26, 17:18)
Atsakyma pasako mazdaug 1 val. begyje, jei gerai prisimenu.

Čia jei nuo 9val. priduodi, nes laborantės tik 9val. pasirodo, iki tol tik kraują ima, bet atsakymas ne ansčiau nei 10val.
Atsakyti
QUOTE(mirėja @ 2006 07 26, 18:45)
Čia jei nuo 9val. priduodi, nes laborantės tik 9val. pasirodo, iki tol tik kraują ima, bet atsakymas ne ansčiau nei 10val.

Supratau bigsmile.gif
Taigi, nusprendziau, vaziuosiu devintai, kad desimta jau zinociau.
O tai kam as tada ta testa pirkau doh.gif Maniau neislauksiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 26, 18:54)
Supratau  bigsmile.gif
Taigi, nusprendziau, vaziuosiu devintai, kad desimta jau zinociau.
O tai kam as tada ta testa pirkau  doh.gif  Maniau neislauksiu  lotuliukas.gif

Didžiausios sėkmės 4u.gif ir aukšto HCG 4u.gif
Atsakyti
Sicily linkiu teigiamo gezultato mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 26, 17:03)
Penktadieni man bus tik 10 diena po isodinimo. O crinono man liko tik iki sestadienio

Oi 10 diena po isodinimo dar ankstoka paprastam testukui - tikrai laisvai dar gali neoryti nestumo. Tiesa, pas mane tokiu metu jau rode laaaaaaaabai blyskia II juostele, bet nervu nuo to nesumazejo, nes dar prie visko pradejau parintis, ar testas kazka rodo ar man vaidenasi.
Pagal eva.ru statistika apie 10 diena po isodinimo (neskaitant isodinimo dienos) labai mazai kam rodo tetsai nestuma, apie 12-a diena rodo didziajai daliai ir beveik visoms 14-a diena po isodinimo.
Bet hcg 10-a diena jau turetu rodyti bent keleta vienetu.

O kad Crynonas sestadieni jau baigiasi keista - negi tai ne penkiolika (ar tai 14) vienetu pardave? Paprastai jo duoda lygiai iki testo dienos.
Atsakyti