Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Rožele, puikus hcg. thumbup.gif lauksim naujienų apie gyventoją. 4u.gif
Atsakyti
Rožyt, tikrai tikrai jau nestuke.gif Sveikinu clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 06 23, 15:12)
Na mergaitės šiandien pasidariau dar viena HCG 15d.po isodinimo 260,5, na turbūt aš tikrai  nestuke.gif ,labai bijau džiaugtis taip norisi.
Pas gydytoją einu 29d. žiūrėsim ką turim  ax.gif

Darla tu su tais testais nesigadink nuotaikos man 11d.po isodinimo  HCG buvo 63 pasidariau testą nieko nerodė,isivaizduoju,kaip būčiau stesavusi,jei pirmą bučiau pasidarius testą  doh.gif ,o jau 12d.pasidariusi testą pamačiau blankų antrą brūkšniuką.
Taip,kad tie testai,tik galvos skausmas.

Labai smagu skaityti tavo geras naujienas, nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Atsakyti
Rozele sveikinu labai labai wub.gif wub.gif wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 06 23, 15:12)
Na mergaitės šiandien pasidariau dar viena HCG 15d.po isodinimo 260,5, na turbūt aš tikrai  nestuke.gif ,labai bijau džiaugtis taip norisi.

dieve, kaip gera girdeti geras naujienas -super !!!
wub.gif
Atsakyti
Iš visos širdies tave sveikinu Rožele 4u.gif 4u.gif , tai nuostabu wub.gif

Atsakyti
Rozele thumbup.gif:
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 06 23, 17:33)
Iš visos širdies tave sveikinu Rožele  4u.gif  4u.gif , tai nuostabu  wub.gif

Paiduke, dabar tavo eilė! mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=fortūnata,2006 06 22, 21:58]

O tu ar nesiruoši IVF-ui?Ar bandysi su snaigutėmis?
[/quote

IVF-ui ne. Bet su snaigutėm jau atsirado galimybė ir kaupiuosi, kauuupiuosi blush2.gif ir ko gero rugsėjį bandysiu.
Atsakyti
Uziregistravau pas Usoniene liepos 5 dienai ir taip bijau pas ja vaziuoti, kad isgirsiu kazka,kad nieko nebegalima padaryti, bet ir labai laukiu tos dienos. Pagaliau darysim IVF ir taip tikiuosi,kad viskas bus labai gerai fear.gif
Atsakyti
philipux, jei netiketumem kad viskas bus gerai tai nieko ir nedarytumem mirksiukas.gif , a ne? Linkiu tau sekmes ir maziau baimes 4u.gif

Na o man jau 3 dienos kaip menesiniu nera, o budavo kaip laikrodis g.gif Tai labai bijau kad nebutu kokiu problemu nes visgi ruosiuos dar vienam ivf.
p.s.tik nesakykit kad nestuke, nes kaip ir nakvisai taip ir man tas neimanoma be vieninteles proceduros ivf lotuliukas.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 06 25, 16:49)
philipux, jei netiketumem kad viskas bus gerai tai nieko ir nedarytumem mirksiukas.gif , a ne? Linkiu tau sekmes ir maziau baimes 4u.gif

Na o man jau 3 dienos kaip menesiniu nera, o budavo kaip laikrodis g.gif  Tai labai bijau kad nebutu kokiu problemu nes visgi ruosiuos dar vienam ivf.
p.s.tik nesakykit kad nestuke, nes kaip ir nakvisai taip ir man tas neimanoma be vieninteles proceduros ivf lotuliukas.gif  cry.gif

Aciu uz gerus zodzius 4u.gif
O del veluojanciu mm, gal stebuklas ivyko yahoo.gif yahoo.gif yahoo.gif
Atsakyti