Rožyt, tikrai tikrai jau Sveikinu
QUOTE(Roželė @ 2006 06 23, 15:12)
Na mergaitės šiandien pasidariau dar viena HCG 15d.po isodinimo 260,5, na turbūt aš tikrai ,labai bijau džiaugtis taip norisi.
Pas gydytoją einu 29d. žiūrėsim ką turim
Darla tu su tais testais nesigadink nuotaikos man 11d.po isodinimo HCG buvo 63 pasidariau testą nieko nerodė,isivaizduoju,kaip būčiau stesavusi,jei pirmą bučiau pasidarius testą ,o jau 12d.pasidariusi testą pamačiau blankų antrą brūkšniuką.
Taip,kad tie testai,tik galvos skausmas.
Pas gydytoją einu 29d. žiūrėsim ką turim
Darla tu su tais testais nesigadink nuotaikos man 11d.po isodinimo HCG buvo 63 pasidariau testą nieko nerodė,isivaizduoju,kaip būčiau stesavusi,jei pirmą bučiau pasidarius testą ,o jau 12d.pasidariusi testą pamačiau blankų antrą brūkšniuką.
Taip,kad tie testai,tik galvos skausmas.
Labai smagu skaityti tavo geras naujienas, nuosirdziausi sveikinimai
Rozele sveikinu labai labai
QUOTE(Roželė @ 2006 06 23, 15:12)
Na mergaitės šiandien pasidariau dar viena HCG 15d.po isodinimo 260,5, na turbūt aš tikrai ,labai bijau džiaugtis taip norisi.
dieve, kaip gera girdeti geras naujienas -super !!!
Iš visos širdies tave sveikinu Rožele , tai nuostabu
Rozele :
QUOTE(paiduke @ 2006 06 23, 17:33)
Iš visos širdies tave sveikinu Rožele , tai nuostabu
Paiduke, dabar tavo eilė!
[quote=fortūnata,2006 06 22, 21:58]
O tu ar nesiruoši IVF-ui?Ar bandysi su snaigutėmis?
[/quote
IVF-ui ne. Bet su snaigutėm jau atsirado galimybė ir kaupiuosi, kauuupiuosi ir ko gero rugsėjį bandysiu.
O tu ar nesiruoši IVF-ui?Ar bandysi su snaigutėmis?
[/quote
IVF-ui ne. Bet su snaigutėm jau atsirado galimybė ir kaupiuosi, kauuupiuosi ir ko gero rugsėjį bandysiu.
Uziregistravau pas Usoniene liepos 5 dienai ir taip bijau pas ja vaziuoti, kad isgirsiu kazka,kad nieko nebegalima padaryti, bet ir labai laukiu tos dienos. Pagaliau darysim IVF ir taip tikiuosi,kad viskas bus labai gerai
philipux, jei netiketumem kad viskas bus gerai tai nieko ir nedarytumem , a ne? Linkiu tau sekmes ir maziau baimes
Na o man jau 3 dienos kaip menesiniu nera, o budavo kaip laikrodis Tai labai bijau kad nebutu kokiu problemu nes visgi ruosiuos dar vienam ivf.
p.s.tik nesakykit kad nestuke, nes kaip ir nakvisai taip ir man tas neimanoma be vieninteles proceduros ivf
Na o man jau 3 dienos kaip menesiniu nera, o budavo kaip laikrodis Tai labai bijau kad nebutu kokiu problemu nes visgi ruosiuos dar vienam ivf.
p.s.tik nesakykit kad nestuke, nes kaip ir nakvisai taip ir man tas neimanoma be vieninteles proceduros ivf
QUOTE(zaneta1 @ 2006 06 25, 16:49)
philipux, jei netiketumem kad viskas bus gerai tai nieko ir nedarytumem , a ne? Linkiu tau sekmes ir maziau baimes
Aciu uz gerus zodzius
O del veluojanciu mm, gal stebuklas ivyko