Merginos, o jus su paprastais testais nezaidziate, is karto darotes kraujo testa?
QUOTE(Sicily @ 2006 07 23, 18:10)
Merginos, o jus su paprastais testais nezaidziate, is karto darotes kraujo testa?
Žaidžia, bet kraujas niekad "nemeluos", o vat su paprastais testukais visko būna...
QUOTE(tikiu @ 2006 07 23, 16:45)
Dėl vaistukų Philipuks gali nesijaudinti. Juos nusipirksi VK tą pačią dieną, kai tik gydytoja sudarys tau IVF shemą. Tik nusinešk grynų pinigų, kad galėtai iš karto už vaistukus susimokėti.
Sėkmės
Sėkmės
Grynu pinigu, o kortele nebus galima uz vaistus atsiskaityti Nes po konsultacijos atsiskaiciau kortele, patogumas, nes nezinai kiek reikia grynais prie saves tureti O kazin kiek vaistai kainuoja, na preliminariai nuo iki
QUOTE(Sicily @ 2006 07 23, 18:10)
Sicily, Redute, ir jums kuo didžiausios sekmės , tikėkimės, kad draugiškai kaimyniškai pagerinsime IVF ir IUI statistiką
Jau laikau kumštukus už Redutę
QUOTE(philipuks @ 2006 07 24, 07:37)
Grynu pinigu, o kortele nebus galima uz vaistus atsiskaityti Nes po konsultacijos atsiskaiciau kortele, patogumas, nes nezinai kiek reikia grynais prie saves tureti O kazin kiek vaistai kainuoja, na preliminariai nuo iki
Uz vaistukus reikes atsiskaityti grynais, gali buti apie 1200 Lt, bet man dave ir skolon, nes buvau uztikrinta, kad galesiu atsiskaityti kortele ir neturejau grynu pinigu.
Redute, laikom uz tave kumstukus
QUOTE(philipuks @ 2006 07 24, 08:37)
Aš už Gonal 900 sumokėjau 1020 lt.
Redute, laikom kumstukus uz tave
QUOTE(esperansa @ 2006 07 24, 11:52)
Redute, laikom kumstukus uz tave
Sveikos,
2.3 hcg. kaip ir nepasiseke man.
mergaites sekmes kitoms.
taip pasaulis ir griuva ish po koju....
QUOTE(redute @ 2006 07 24, 10:58)
Sveikos,
mergaites sekmes kitoms.
mergaites sekmes kitoms.
Redute Nesakyk taip, juk gyvenimas tesiasi ir jis yra grazus... Juk laikas gydo zaizdas. Laikykis mazule
O Dieve Redute
Stiprybes tau
Stiprybes tau
Redute , suprantu kaip jautiesi , nepasiduok sirdele