Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Merginos, o jus su paprastais testais nezaidziate, is karto darotes kraujo testa?
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 23, 18:10)
Merginos, o jus su paprastais testais nezaidziate, is karto darotes kraujo testa?

Žaidžia, bet kraujas niekad "nemeluos", o vat su paprastais testukais visko būna... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 07 23, 16:45)
Dėl vaistukų Philipuks gali nesijaudinti. Juos nusipirksi VK tą pačią dieną, kai tik gydytoja sudarys tau IVF shemą. Tik nusinešk grynų pinigų, kad galėtai iš karto už vaistukus susimokėti.

Sėkmės smile.gif

Grynu pinigu, o kortele nebus galima uz vaistus atsiskaityti g.gif Nes po konsultacijos atsiskaiciau kortele, patogumas, nes nezinai kiek reikia grynais prie saves tureti ax.gif O kazin kiek vaistai kainuoja, na preliminariai nuo iki g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 23, 18:10)

Sicily, Redute, ir jums kuo didžiausios sekmės wub.gif , tikėkimės, kad draugiškai kaimyniškai pagerinsime IVF ir IUI statistiką mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau laikau kumštukus už Redutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 24, 07:37)
Grynu pinigu, o kortele nebus galima uz vaistus atsiskaityti g.gif Nes po konsultacijos atsiskaiciau kortele, patogumas, nes nezinai kiek reikia grynais prie saves tureti  ax.gif O kazin kiek vaistai kainuoja, na preliminariai nuo  iki g.gif

Uz vaistukus reikes atsiskaityti grynais, gali buti apie 1200 Lt, bet man dave ir skolon, nes buvau uztikrinta, kad galesiu atsiskaityti kortele ir neturejau grynu pinigu.

Redute, laikom uz tave kumstukus 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 24, 08:37)
Grynu pinigu, o kortele nebus galima uz vaistus atsiskaityti g.gif Nes po konsultacijos atsiskaiciau kortele, patogumas, nes nezinai kiek reikia grynais prie saves tureti  ax.gif O kazin kiek vaistai kainuoja, na preliminariai nuo  iki g.gif

Aš už Gonal 900 sumokėjau 1020 lt.
Atsakyti
Redute, laikom kumstukus uz tave 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2006 07 24, 11:52)
Redute, laikom kumstukus uz tave  4u.gif  wub.gif

Sveikos,

2.3 hcg. kaip ir nepasiseke man. verysad.gif
mergaites sekmes kitoms.

taip pasaulis ir griuva ish po koju....
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 07 24, 10:58)
Sveikos,

2.3 hcg. kaip ir nepasiseke man. verysad.gif
mergaites sekmes kitoms.

taip pasaulis ir griuva ish po koju....

Redute wub.gif Nesakyk taip, juk gyvenimas tesiasi ir jis yra grazus... Juk laikas gydo zaizdas. Laikykis mazule wub.gif
Atsakyti
O Dieve Redute cray.gif
Stiprybes tau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 24 liepos 2006 - 11:02
Redute wub.gif, suprantu kaip jautiesi verysad.gif , nepasiduok sirdele wub.gif
Atsakyti