Redute, sekmes tau ir visos tikimes sulaukti geru rezultatu pirmadieni
Sicily ir tau sekmes
na o man dar teks palaukti, nes tas ilgas protokolas oi kaip ilgai trunka
QUOTE(paiduke @ 2006 07 21, 14:54)
laikykis redute
aš kai paskambinau dėl HCG atsakymo, tai man pasakė: "1,20 normos ribose, nėštumo nėra", tai taip supykau ant jos, pagalvojau durnė kokia, sako normos ribose,ką ji išsivaizduoja, kad aš bijojau nėštumo
aš kai paskambinau dėl HCG atsakymo, tai man pasakė: "1,20 normos ribose, nėštumo nėra", tai taip supykau ant jos, pagalvojau durnė kokia, sako normos ribose,ką ji išsivaizduoja, kad aš bijojau nėštumo
Ane? O man žinai kaip pasakė kai skambinau - "viskas gerai, nėštumo nėra". 10 balų vienžo.
Redute, laikykis, tikiu, kad viskas bus gerai
Tavo rezultatu laukiu vos ne kaip savo.
As savo pojucius tyrineju kaip nezinau ka, kiekvienas dilgstelejimas neramina, o sakiau neisijausiu
Vis galvoju, ka tie embrioniukai ten mano pilvuke veikia
Taip tikiuosi, kad mums visoms uzkibs.
Kiek supratau is pastojusiu merginu, kad tas i mmm panasus skausmas dar nieko nereiskia, kad jis buna visoms.
Na nebedaug tau liko laukti! O as nuo taves atsilieku 4 dienomis.
Papildyta:
Na ir nesusipratusios tos sesutes ar kas ten taip sako. Is to susidaro ispudis, kad daugiau ten testus darosi nenorincios to nestumo, nei norincios.
Reikejo jai ka nors tokio atsakyti, kad kita karta susiprastu.
Tavo rezultatu laukiu vos ne kaip savo.
As savo pojucius tyrineju kaip nezinau ka, kiekvienas dilgstelejimas neramina, o sakiau neisijausiu
Vis galvoju, ka tie embrioniukai ten mano pilvuke veikia
Taip tikiuosi, kad mums visoms uzkibs.
Kiek supratau is pastojusiu merginu, kad tas i mmm panasus skausmas dar nieko nereiskia, kad jis buna visoms.
Na nebedaug tau liko laukti! O as nuo taves atsilieku 4 dienomis.
Papildyta:
QUOTE(Kojines2 @ 2006 07 21, 17:39)
Ane? O man žinai kaip pasakė kai skambinau - "viskas gerai, nėštumo nėra". 10 balų vienžo.
Na ir nesusipratusios tos sesutes ar kas ten taip sako. Is to susidaro ispudis, kad daugiau ten testus darosi nenorincios to nestumo, nei norincios.
Reikejo jai ka nors tokio atsakyti, kad kita karta susiprastu.
Kaip noriu,kad visoms pasisektu,laikau kumstukus uz jus
QUOTE(linasi @ 2006 07 21, 08:59)
Viskas bus gerai,pamatysi
Stimuliavausi su Gonaliu, o kai nuejau pas gydytoja, kad paskirtu punkcijos laika, pamate, kad gleivine labai plona (nors geriant Clostylbegita buvo ideali) ir kazkas panasaus i polipa uzaugo. Tai dabar ruosiuosiu fiziskai (auginu gleivine po polipo pasalinimo) ir moraliskai, ir startuosiu
Stimuliavausi su Gonaliu, o kai nuejau pas gydytoja, kad paskirtu punkcijos laika, pamate, kad gleivine labai plona (nors geriant Clostylbegita buvo ideali) ir kazkas panasaus i polipa uzaugo. Tai dabar ruosiuosiu fiziskai (auginu gleivine po polipo pasalinimo) ir moraliskai, ir startuosiu
Ačiū Linasi už palaikymą. Būk stipri ir tu, pamatysi pasveiksi, sustiprėsi ir viskas bus šaunu, sėkmės tau
Mes tikrai greitai būsime pačios laimingiausios mamytės
Papildyta:
[quote=Daiva,2006 07 21, 09:44]
Patys Gonalio tiekėjai Lietuvoje tvirtina, kad VK turi jo geriausiomis sąlygomis ir todėl ten jis yra pigiausias.
Ačiū, Daivute, tiktrai nusipirkau Gonal vaisingumo klinikoje gera kaina
Sėkmės tau
Redute, Esperansa, Sicyli, didžiausios sėkmės
Aciu uz gerus linkejimus mergaites
Jau visai nedaug liko laukti.
Jau visai nedaug liko laukti.
O vaistus pries ivf perkate vaisingumo klinikoje Nes,kai teko clostylbegita gerti ir tai reikdavo jo paieskoti,tai vaistu stimuliacijai preis ivf reiktu tikriausiai tik klinikoje ieskoti
Mergytės, gal kokių naujienų yra?
Is Redutes turetu buti naujienu rytoj , o is manes penktadieni, jeigu tiek ilgai iskesiu
As ir laukiu nesulaukiu ivf, kada taip pat degsiu is nekantrumo suzinoti rezultatus, bet tas nelemtas hidrosalpingsas matyt dar syki po peiliu kis O visoms laukiancioms, linkiu tik teigiamu rezultatu
QUOTE(philipuks @ 2006 07 23, 15:13)
O vaistus pries ivf perkate vaisingumo klinikoje Nes,kai teko clostylbegita gerti ir tai reikdavo jo paieskoti,tai vaistu stimuliacijai preis ivf reiktu tikriausiai tik klinikoje ieskoti
Dėl vaistukų Philipuks gali nesijaudinti. Juos nusipirksi VK tą pačią dieną, kai tik gydytoja sudarys tau IVF shemą. Tik nusinešk grynų pinigų, kad galėtai iš karto už vaistukus susimokėti.
Sėkmės