Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Labas Merginos bigsmile.gif

o kazin kaip yra su musu statistika? Gal kur nors turim tokia informacija?
Ar ir pas mus tokia gera, kaip evoj.ru? g.gif kazkodel atrodo, kad musu liudnesni skaiciukai schmoll.gif

man irgi tris patalpino ir sake, kad tipo viskas labai gerai ir turetu pasisekti, bet deja.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, man rodos čia tik PASTOJIMŲ statistika. Tą prasmę,užfiksuotas teigiamas HCG. O paskui prasideda visikie biocheminiai ir nesivystantys nėštumai, persileidimai... Taigi turbut realių vaikų ir gimsta apie 30-35%.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 21 liepos 2006 - 11:43
Merginos, ar jus irgi gerete aspirina po IVF proceduros?
Viename straipsnyje perskaiciau, kad jis gali apsaugoti nuo persileidimo, pasalina kazkokius antikunius, gerina kraujo apytaka, o kitame teigiama priesingai - kad gali pakenkti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 21, 12:41)
Merginos, ar jus irgi gerete aspirina po IVF proceduros?
Viename straipsnyje perskaiciau, kad jis gali apsaugoti nuo persileidimo, pasalina kazkokius antikunius, gerina kraujo apytaka, o kitame teigiama priesingai - kad gali pakenkti.  g.gif

man nieko neliepe gert, tik crinona susistumt
Atsakyti
Gali pakenkti įprastinės didesnės (berods 100 vnt.) Aspirino dozės, per IVF gaunam mažesnes.
Bet gydytojos dažniausiai visgi pagal kažkokias indikacijas jį skiria, labiau toms, kurios yra turėję persileidimų ar kelis nesėkmingus ivf.

Paprastai ivf statistikoje pateikiama ne gimimų skaičius, o pastojimų, įskaitant biocheminius ir netgi negimdinius.
Atsakyti
O kas yra biocheminis pastojimas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 21, 13:01)
O kas yra biocheminis pastojimas?  blush2.gif

kai nėštumas nepatvirtinamas echoskopiškai, t.y. testas parodo nėštumą, hcg parodo nėštumą, tačiau ateina mmm...
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 21, 13:01)
O kas yra biocheminis pastojimas?  blush2.gif

čia toks pastojimas, kai embrionas dar pačioje implantacijos pradžioje nustoja vystytis - net iki puslytės neprieina... Testai gali rodyti nėštumą, bet dažniausiai tik iš kraujo tyrimo galima atsekti, kad kažkas "kabinosi" verysad.gif
Gydytojų teigimu tokie biocheminiai nėštumai, kurių dažna moteris net nepastebi, nes kelias dienas vėlavusios ateina mmm, pasitaiko net iki 15-30 proc. visų pastojimų...
Atsakyti
Sveikos, 4u.gif

kaip bijau, kaip parinuosi, taip ir isivaizduoju kaip pasakys, kad HCG 0. zadu jau ilgiau nelaukti ir pirmadieni duoti krauja.

pilva kaip priesh mmm tik kazkokiais labiau skausmingais ir ilgesniais spazmais patampo, buvo net pykinimas uzejes doh.gif bet jauciu, kad nuo streso.

taip ir gyvenam
blink.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 07 21, 15:42)
Sveikos,  4u.gif

kaip bijau, kaip parinuosi, taip ir isivaizduoju kaip pasakys, kad HCG 0. zadu jau ilgiau nelaukti ir pirmadieni duoti krauja.

pilva kaip priesh mmm tik kazkokiais labiau skausmingais ir ilgesniais spazmais patampo, buvo net pykinimas uzejes  doh.gif bet jauciu, kad nuo streso.

taip ir gyvenam
blink.gif

laikykis redute wub.gif wub.gif

aš kai paskambinau dėl HCG atsakymo, tai man pasakė: "1,20 normos ribose, nėštumo nėra", tai taip supykau ant jos, pagalvojau durnė kokia, sako normos ribose,ką ji išsivaizduoja, kad aš bijojau nėštumo

Labai, labai tikiuosi, kad tavo HCG bus neštukiškas nestuke.gif , laikysiu kumštukus ir lauksiu pirmadienio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 21 liepos 2006 - 14:56
QUOTE(redute @ 2006 07 21, 16:42)
Sveikos,  4u.gif

pilva kaip priesh mmm tik kazkokiais labiau skausmingais ir ilgesniais spazmais patampo, buvo net pykinimas uzejes  doh.gif bet jauciu, kad nuo streso.

taip ir gyvenam
blink.gif

Sėkmės Tau dideliausios, labai suprantu Tave wub.gif Niekur nedingsi reiks išgyventi tas dieneles. Tik patarimas, nedaryk testo anksčiau laiko, nes parodys kokią nesąmonę ir pradėsi jaudintis anksčiau laiko. 13d pats tas. Sėkmės ir kantrybės 4u.gif bigsmile.gif
Sicily, Esperansa Jums taip pat. wub.gif wub.gif wub.gif Gero savaitgalio
Atsakyti

Sicily, Esperansa ,Redute wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti