Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2006 07 20, 14:05)
zinau PETI, kad pazystama situacija...va tiesiog uzsinorejau pasiguosti ir tai ner juk blogai, ane? smile.gif

jeigu norisi pasiguosti, tai būtinai reikia. 4u.gif gi mes tam ir esam čia, kad viena kitą palaikytume, ar ne. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Noriu Jūsų paklausti, kur jūs perkate Gonal prieš IVF, ar vaistinėje ar pačioje VK. Gal galima kur pigiau įsigyti šių vaistukų ? Rytoj važiuoju pas Usonienę, suderinti viską dėl savo pirmo IVF, sulauksiu mmm ir startuosiu, labai bijau, bet stengiuosi nepalūžti smile.gif
Ačiū Jums už atsakymus smile.gif

Sicily, Redute, Esperansa kaip jūs jaučiatės ? Sėkmės jums didžiausios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 07 20, 17:24)
Sveikutės,
Noriu Jūsų paklausti, kur jūs perkate Gonal prieš IVF, ar vaistinėje ar pačioje VK. Gal galima kur pigiau įsigyti šių vaistukų ? Rytoj važiuoju pas Usonienę, suderinti viską dėl savo pirmo IVF, sulauksiu mmm ir startuosiu, labai bijau, bet stengiuosi nepalūžti smile.gif
Ačiū Jums už atsakymus smile.gif

Sicily, Redute, Esperansa kaip jūs jaučiatės ? Sėkmės jums didžiausios smile.gif

Sveikute,

As kiek skambinau i vaistines, jie net neturi tokiu kiekiu Gonalio, o ir merginos kazkada yra minejusios, kad VK pigiau. Tik butinai pasiimk grynu pinigu, nes uz vaistus negali atsikaityti kortele (bent jau Vilniaus VK).

Nebijok viskas ne taip baisu kaip atrodo, bent jau pradzioje, o del pabaigos nieko negaliu pasakyti, nes jos net nepriejau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikute Tikiu nebyjok visas bus ok.gif
O vaistukus aš perku tai vaistinėj esančioj prie V.K
Atsakyti

Ačiū mergaitės už atsakymus, bandau nuteikti save, kad viskas bus gerai, aš stipri ir jokio skausmo nebijau smile.gif............... tik psihologinio skausmo bijau labiausiai, bet gal viskas bus gerai smile.gif....tikiuosi smile.gif

Linasi, o kas tau nutiko, kad nenukeliavai iki galo sad.gif ??? Kaip tu dabar laikaisi ?
Atsakyti
Idomu, kaip tu Redute jautiesi? Juk jau savaitele praejo, ar ne?
Esperansa, kaip tavo derlius, gal jau zinai?
O man pasvaigsta galva keistai, ir vis pilva nudiegia, turbut nuo punkcijos.

Sutinku Tikiu, psichologinis skausmas baisiausias, tai vat as ir stengiuosi nusiteikti save psichologiskai, kad per daug neisijausciau.
Kaip sako zmones, tikekis geriausio, ruoskis blogiausiam.

Merginos, ka ta pastojimo tikimybe reiskia? Jeigu gydytoja tarkim sako, kad sansu yra 30- 50%, kaip tai suprasti?
Idomu tai, kad jie man labai uztikrintai kartojo, kad visi trys labai retai isitvirtina.

Kiek jums, jau dariusioms IVF, yra isodine mazuliu ir kiek is ju isitvirtino?
Atsakyti
Jeigu tik yra gerų embrionų, tai maksimum sodina 3, visus kitus šaldo. Dar kol kas pas mus nebuvo tokio atvejo, kad įsitvirtintų visi trys. Dažniausiai būna vienas arba du. Dvynukų susilaukti daug didesnė tikimybė po IVF thumbup.gif

O pastojimo tikimybė 30 proc. reiškia, kad iš 10 darančių IVF merginų pastos 3, o 7 deja turės bandyti iš naujo verysad.gif
Atsakyti
Man tai tie 30 procentų kažkokie mistiniai atrodo sad.gif Manau apie 10-15 ax.gif
Atsakyti
Esu girdejusi, kad kartais, tam kad padidinti tikimybe, sodina daugiau negu tris. Kartais keturis, penkis ar net visus kiek apsivaisino...Nes lygtai su kiekvienu isodintu tikimybe dideja 10%.
O 10-15% procentu buna jei sodina viena. Tokia pati tikimybe, kaip pastoti naturaliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sicily: 21 liepos 2006 - 07:57
QUOTE(tikiu @ 2006 07 20, 20:00)
Ačiū mergaitės už atsakymus, bandau nuteikti save, kad viskas bus gerai, aš stipri ir jokio skausmo nebijau smile.gif............... tik psihologinio skausmo bijau labiausiai, bet gal viskas bus gerai smile.gif....tikiuosi smile.gif

Linasi, o kas tau nutiko, kad nenukeliavai iki galo sad.gif ???  Kaip tu dabar laikaisi ?

Viskas bus gerai,pamatysi 4u.gif
Stimuliavausi su Gonaliu, o kai nuejau pas gydytoja, kad paskirtu punkcijos laika, pamate, kad gleivine labai plona (nors geriant Clostylbegita buvo ideali) ir kazkas panasaus i polipa uzaugo. Tai dabar ruosiuosiu fiziskai (auginu gleivine po polipo pasalinimo) ir moraliskai, ir startuosiu
Atsakyti
QUOTE(tikiu @ 2006 07 20, 18:24)
Sveikutės,
Noriu Jūsų paklausti, kur jūs perkate Gonal prieš IVF, ar vaistinėje ar pačioje VK. Gal galima kur pigiau įsigyti šių vaistukų ?

Patys Gonalio tiekėjai Lietuvoje tvirtina, kad VK turi jo geriausiomis sąlygomis ir todėl ten jis yra pigiausias.

QUOTE(Sicily @ 2006 07 21, 08:56)
Esu girdejusi, kad kartais, tam kad padidinti tikimybe, sodina daugiau negu tris. Kartais keturis, penkis ar net visus kiek apsivaisino...Nes lygtai su kiekvienu isodintu tikimybe dideja 10%.
O 10-15% procentu buna jei sodina viena. Tokia pati tikimybe, kaip pastoti naturaliai.

Laikoma, kad implantuojasi kas trečias embrioniukas ir kas antra blastocista (bent jau aš girdėjau būtent tokią statistiką).
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 21, 09:44)
Laikoma, kad implantuojasi kas trečias embrioniukas ir kas antra blastocista (bent jau aš girdėjau būtent tokią statistiką).

verysad.gif Kodėl man nei vienas nesiimplantavo verysad.gif nu nesąžininga verysad.gif

Dar man atrodo kažkoks sezoniškumas gal yra g.gif Pvz. pas mus gegužes mėn. NIEKAS nepastojo, o čia evos.ru statistika:

2006
Январь 69%
Февраль 50%
Март 40%
Апрель 35,8%
Май 28,6%
Июнь 46%

Irgi gegužį vos ne dvigubai mažiau blink.gif

Atsakyti