Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nu kaip smagu thumbup.gif Lauksim naujų žinių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zaneta1 @ 2006 07 19, 22:04)
Sveikos merginos,

Ka tik radau straipsniuka Reveal zurnale kad pirmasis IVF kudikis, tiksliau jau moteris Louise Brown(28m) laukiasi pirmo vaiko, kuri pradejo semamadisku budu bigsmile.gif Vaikelis turi gimti sausio menesi. thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Kai bus žinių- pranešk. Labai malonu girdėt, kad jai viskas gerai thumbup.gif
Atsakyti
Euromergele, laikykis. wub.gif ir nežliumbk sakau... wub.gif tu geraiu pabandyk įsivaizduoti, kokių stiprių nervų man reikia kiekvieną dieną išklausyti savo bendradarbės pasakojimų apie nėštumą, apie tai, koks jausmas, kai vaikutis juda, kaip nerealu, kai jį pamatai per echo, koks vargas išrinkti vardus.... ir taip kiekvieną dieną. na, tiesą pasakius nervai kartais būna ant ribos. bet aš kiekvieną kartą save palaikau mintimis, kad vis tiek ateis laikas, kai ir aš galėsiu nėštukiška patirtimi dalintis. rolleyes.gif Euromergele, ir tau ateis toks laikas, pamatysi. 4u.gif

o kompanijose aš pastaruoju metu pradėjau elgtis taip: kaip tik moteriškoje kompanijoje prasideda bla bla bla apie nėštumus, gimdymus ir pan., tai apsimetu, kad man reikia į tūliką, o po to prisijungiu jei tik įmanoma prie vyriškos kompanijos, ai, galima gi kartais ir apie automobilius, sportą ar žvejybą pakalbėti. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
philipuks, nerodziau viesai savo jausmu, nes tik vienintelis zmogus toj kompanijoj zinojo mano skausma smile.gif bet va parodziau cia...nes zinojau kad jus tikrai suprantat. ACIU wub.gif

svajuke....man net bandyt isivaizduoti nereikia taves...as suprantu tave wub.gif

vakar issiverkiau visa vakara, tai siandien jau gerai biggrin.gif na..gal nevisai gerai bet gyvent ir tiket vel galiu biggrin.gif

Bet vistik koki stipru zmogu bevaizduociau.....kartais esu tokia bejege, tada jau ir paasaroju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 07 20, 11:20)
Bet vistik koki stipru zmogu bevaizduociau.....kartais esu tokia bejege, tada jau ir paasaroju smile.gif

Nu blyn nematau jokių priežasčių, dėl kurių vieną gražią dieną neturėtum sunėštėti doh.gif Nebliauk lotuliukas.gif Pinigus ir nervus taupyk geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 20, 11:29)
Nu blyn nematau jokių priežasčių, dėl kurių vieną gražią dieną neturėtum sunėštėti doh.gif Nebliauk lotuliukas.gif Pinigus ir nervus taupyk geriau tongue.gif

pasakei kaip tikra nėštukė thumbup.gif
Atsakyti
taupau taupau Daiva wub.gif ir nervus ir pinigus, tik asaru kartais ne, bet ju kaip sakyt ir nereikia gal taupyt? biggrin.gif

QUOTE(Daiva @ 2006 07 20, 11:29)
Pinigus ir nervus taupyk geriau tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 07 20, 10:39)
taupau taupau Daiva  wub.gif  ir nervus ir pinigus, tik asaru kartais ne, bet ju kaip sakyt ir nereikia gal taupyt? biggrin.gif

A labai jau graži būsi apsiverkusi? Pagalvojam g.gif
Tušas nubėgęs
Akys raudonos
Galvą skauda ...

Vieni minusai ir nieko gero blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 20, 12:09)
A labai jau graži būsi apsiverkusi? Pagalvojam  g.gif  - nu pagalvojam smile.gif
Tušas nubėgęs - nesidažau kasdienybeje  biggrin.gif
Akys raudonos - nieko tokio, gi bernu kabint jau nebeinu  biggrin.gif
Galvą skauda ... aaaaai, ta dali tai ir be asaru kartais skauda..isgeri tablete ir praeina biggrin.gif

Vieni minusai ir nieko gero  blush2.gif  ax.gif gerai tai, kad asaros amzinai nebega smile.gif na..ir palengveja biski paskui biggrin.gif

taip kad minusu nerasta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 07 20, 11:17)
taip kad minusu nerasta smile.gif

1. Išdažysim
2. Priversim
3. Tabletes atimsim
4. Vaikai - tai vargas. Kol maži - jie tave kelia kas 3 valandas, daro kaku, sysiu, baisiai rėkia jei negali. Pradeda šliaužioti - namuose krūva sudaužytų indų, išverstų lentynų. O jau kai pradeda savo nuomonę reikšti .... "nenoriu", "nevalgysiu", "aš nekaltas", "nedarysiu", "čia ne aš", "duok du litus"
Prie to pačio - vėliau jie dar savo anūkus bando užkrauti senialiams ant galvų wub.gif

Žodžiu - vienas vargas ir nieko gero blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nakviša: 20 liepos 2006 - 11:26
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 20, 12:24)
Vaikai - tai vargas. Kol maži - jie tave kelia kas 3 valandas, daro kaku, sysiu, baisiai rėkia jei negali. Pradeda šliaužioti - namuose krūva sudaužytų indų, išverstų lentynų. O jau kai pradeda savo nuomonę reikšti .... "nenoriu", "nevalgysiu", "aš nekaltas", "nedarysiu", "čia ne aš"

Žodžiu - vienas vargas ir nieko gero  blush2.gif

Oi Nakvisa, tai visai nepadeda nusiraminti ir nuo tokio pasakymo vaiku maziau nesinori lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 20, 11:27)
Oi Nakvisa, tai visai nepadeda nusiraminti ir nuo tokio pasakymo vaiku maziau nesinori lotuliukas.gif

Žinau, ale kažką reikia pasakyti.
Negi pradėsi verkti pastoviai vien nuo tos minties? Negalima šitaip, NEGALIMA. Taip ir depresiją įsikalbėti galima sau, o po to jau gali būti ir teks svarstyti kas geriau - virvė ar peiliukas. Kam to?
Nosį aukščiau, pinigines labiau užrakinti ir laikyti gerą nuotaiką. Aš tikiu ir jūs tikėkite, nes jei netikėsime - viskas žlugs.

Taigis, visame kas blogai reikia rasti kas yra gerai. mirksiukas.gif
Atsakyti