Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(esperansa @ 2006 07 18, 18:32)
Redute, Sicily, sekmes merginos jums ir abiems teigiamu rezultatu  4u.gif

Pas mane kol kas viskas gerai cistu nerado, tai zingsniuoju toliau  ax.gif

Šaunuolė wub.gif

Redute, Sicily, prašom gerinti statistiką biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, sekmės jums gaudant gandrą už kojų. Laikas jau jam nusileisti su lauknešėliu 2.gif
Atsakyti
Merginos, gal kas susidūrėte su lėtu embrionų dalijimusi, t.y. trečią dieną tik 4 ląstelės. Paskaitinėjau internete, pasirodo ne toks nekaltas dalykas-siūlomos net donorines kiaušialąstės...
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 18, 17:57)
Merginos, sekmės jums gaudant gandrą už kojų. Laikas jau jam nusileisti su lauknešėliu  2.gif

Sekmes merginos ir labai lauksim dziuhiu rezultatu 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Saka @ 2006 07 18, 23:33)
Merginos, gal kas susidūrėte su lėtu embrionų dalijimusi, t.y. trečią dieną tik 4 ląstelės. Paskaitinėjau internete, pasirodo ne toks nekaltas dalykas-siūlomos net donorines kiaušialąstės...

Praktiškai visos su tuo susiduriam - beveik visada dalis embrionų arba visai nustoja dalintis arba dalijasi blogia. Tačiau tu matyt turi omeny, kad visi blogai dalijasi g.gif Na čia tik embriologė tau gali kažkokias prielaidas pasakyti - kokios buvo kiaušialąstės, kokia sperma....tačiau mano galva iš vieno IVF negali spręsti, jei tai kartotųsi bent jau per 2 ivf būtų galima krypti link išvados, kad tai dėsningumas, o dabar gali būti ir tiesiog nesėkmė...bent aš taip manau....

QUOTE(linasi @ 2006 07 19, 08:42)
Sekmes merginos ir labai lauksim dziuhiu rezultatu 4u.gif  wub.gif

o ką tu dabar veiki?
Atsakyti
Mergaitės, laikau suspaudusi kumščius, kad abiejų rezultatai būtų teigiami. gi sąrašiuką ilginti reikia. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 19, 07:48)
Praktiškai visos su tuo susiduriam - beveik visada dalis embrionų arba visai nustoja dalintis arba dalijasi blogia. Tačiau tu matyt turi omeny, kad visi blogai dalijasi g.gif Na čia tik embriologė tau gali kažkokias prielaidas pasakyti - kokios buvo kiaušialąstės, kokia sperma....tačiau mano galva iš vieno IVF negali spręsti, jei tai kartotųsi bent jau per 2 ivf būtų galima krypti link išvados, kad tai dėsningumas, o dabar gali būti ir tiesiog nesėkmė...bent aš taip manau....
o ką tu dabar veiki?

Gaminam naturaliai biggrin.gif , o tiksliau atstatineju gleivine po polipo pasalinimo ir laukiu gydytojos griztancios is atostogu. Dar pas prof. Kazanaviciu lankaus per sia "pertrauka".
Atsakyti
sedziu ir asaras sluostau......... vakar buvau vienam vakarelyje su dviem, drauges ir pazystamos vaikais, taip smagu buvo juos kalbinti, klausineti ir shypsotis i juos beziurint...tik kai vakarelio gale prasidejo moteriskos kalbos kaip kuri pastojo, kaip nesiojo, kaip nesiodamos sportavo, o paskui kaip kiekviena ar kiekvienos drauge lengvai ar sunkiai gimde...taip sunku pasidare....sedejau ir galvojau kodel man taip nesiseka..... verysad.gif tik viena drauge is visos kompanijos zinojo mano skausma, paklausta kodel cezario pjuvi dare nuleidus akis ir mikciodama kazka neaiskiai pasakojo, maniau ko gi dabar taip susigedo........siandien issikalbejom, sake apie mane galvojo ir norejo, kad kuo greiciau visos kalbos baigtusi, kad net pamirso savo diagnoze....ech.....graudu........ verysad.gif
Atsakyti
Euromergele console.gif
Atsakyti
Labas merginos. Noriu paklausti, kokie tyrimai dar atliekami pries darant IVF? Jeigu aš planuoju daryti IVF spalį, tai prieš kiek laiko man reikia kreiptis pas daktara?
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 07 19, 17:21)
sedziu ir asaras sluostau......... vakar buvau vienam vakarelyje su dviem, drauges ir pazystamos vaikais, taip smagu buvo juos kalbinti, klausineti ir shypsotis i juos beziurint...tik kai vakarelio gale prasidejo moteriskos kalbos kaip kuri pastojo, kaip nesiojo, kaip nesiodamos sportavo, o paskui kaip kiekviena ar kiekvienos drauge lengvai ar sunkiai gimde...taip sunku pasidare....sedejau ir galvojau kodel man taip nesiseka.....  verysad.gif tik viena drauge is visos kompanijos zinojo mano skausma, paklausta kodel cezario pjuvi dare nuleidus akis ir mikciodama kazka neaiskiai pasakojo, maniau ko gi dabar taip susigedo........siandien issikalbejom, sake apie mane galvojo ir norejo, kad kuo greiciau visos kalbos baigtusi, kad net pamirso savo diagnoze....ech.....graudu........  verysad.gif

As turbut apsibliovus buciau verysad.gif Bet,gerai,kad turi patikima drauge mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Ka tik radau straipsniuka Reveal zurnale kad pirmasis IVF kudikis, tiksliau jau moteris Louise Brown(28m) laukiasi pirmo vaiko, kuri pradejo semamadisku budu bigsmile.gif Vaikelis turi gimti sausio menesi. thumbup.gif
Atsakyti