Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 07 18, 10:42)
aš tai norėčiau užmigti ir kad prabudus reikėtų eiti darytis teigiamo testo.  doh.gif  lotuliukas.gif

O aš daryčiau, jei žinočiau, kad kitam kartui vėl turėsiu pinigų ir nereikės dantis sukandus vėl metus taupyti doh.gif
Atsakyti
Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif
Nors ir nepazistu as jusu, bet vistiek gera, kai galiu su kazkuo pasidalinti.
Na ka, isodino man siandien pusliukus. Sesute leido paziureti i juos, jau 8 lasteliu, atrodo kaip mazos avietes bigsmile.gif
Bandysiu laikytis lovos rezimo iki sestadienio, gerai, kad atostogos man. O testa reiks darytis liepos 28.
Prasideda tylus laukimas.
Kur Redute dingai?
Atsakyti
sėkmės sicily,didelės didelės
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 18, 16:33)
Aciu visoms uz palaikyma  4u.gif
Na ka, isodino man siandien pusliukus. Sesute leido paziureti i juos, jau 8 lasteliu, atrodo kaip mazos avietes bigsmile.gif
Bandysiu laikytis lovos rezimo iki sestadienio, gerai, kad atostogos man. O testa reiks darytis liepos 28.
Kur Redute dingai?

wub.gif viskas labai sklandžiai, taip ir toliau laikykis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 18, 15:33)

Sėkmės tau. Iš visos širdies linkiu tapti nestuke.gif . wub.gif
Atsakyti
Na ką ... Sėkmės 4u.gif didelės 4u.gif
Papildyta:

Sicily, o tai kiek užšaldėte? Kur tu dareisi IVF, pas ką?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leta7: 18 liepos 2006 - 15:26
QUOTE(Leta7 @ 2006 07 18, 16:25)
Sicily, o tai kiek užšaldėte? Kur tu dareisi IVF, pas ką?

Uzsalde 9 atrodo, kazkaip praziopsojau ta skaiciu. blush2.gif
Dariausi pas B. Labai maloniai ji mane priziurejo ir visas kolektyvas saunus buvo, daug klausinejau, viska aiskino, rode. Manau is savo puses jie padare viska ka galejo geriausio. Man ten gera buvo, jokio streso.
Atsakyti
Sicily, didžiausios sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 18, 15:33)
Aciu visoms uz palaikyma  4u.gif
Kur Redute dingai?

Puiki pradžia sėkmingai procedūros pabaigai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Visos jus tikros shaunuoles ir optimistes, butu gerai jei musm visiems anksciau ar veliau pasisektu. wub.gif

Smagu, kad mane prisimenat, ash vis laukiu unsure.gif su kiekviena diena nekantriau. Sveikata gera, hiperstimuliacijos nebuvo, idejo tris vaikelius, planuoju kazkada kita savaite jau darytis testa, nors man atrodo, kad man kraujas jau turetu shia savaite kazka parodyti. Jokia nestuke.gif tikrai nesijauciu, atrodo viskas kaip visada net pilvas jau nebe ishpoostas. doh.gif Nes per stimuliacijas ir kelias dienas po tai labai labai ishpoostas buvo.

Atsakyti
Na laikysime kumščius už jus abi merginos 4u.gif
Atsakyti
Redute, Sicily, sekmes merginos jums ir abiems teigiamu rezultatu 4u.gif

Pas mane kol kas viskas gerai cistu nerado, tai zingsniuoju toliau ax.gif
Atsakyti