Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Sicily @ 2006 07 17, 15:54)
Sveikos,
Jau padare man punkcija, vos paejau ta diena kai dare, dar ir dabar skauda sonus.
O isodinimas rytoj.
Kaip Redute, Esperansa laikotes?

Sicily, o kaip sekėsi punkcija, kiek folikulų išpunktavo?
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 17, 16:06)
Sicily, o kaip sekėsi punkcija, kiek folikulų išpunktavo?

Ispunktavo 13 folikulu, ir visi apsivaisino. Siandien dauguma buvo 4 lasteliu.
Prasiau kad leistu i juos paziureti , gal rytoj leis wub.gif
Isodins 3, o kitus saldysim.
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 17, 16:54)
Sveikos,
Jau padare man punkcija, vos paejau ta diena kai dare, dar ir dabar skauda sonus.
O isodinimas rytoj.
Kaip Redute, Esperansa laikotes?

O kiek gavosi?
Aš tai dar visą savaitę vaikščiojau kaip suspardyta į pilvą. Sėkmės Tau ir ištvėrmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 17, 16:16)
Ispunktavo 13 folikulu, ir visi apsivaisino. Siandien dauguma buvo 4 lasteliu.
Prasiau kad leistu i juos paziureti , gal rytoj leis wub.gif
Isodins 3, o kitus saldysim. 
smile.gif

Vaje kokie puikūs rezultatai thumbup.gif
Atsakyti
Redute, Sicily, dabar lauksim gerų rezultatų. 4u.gif ax.gif

Esperansa, gero tau derliaus. mirksiukas.gif 4u.gif

o aš tai vis neatsikratau tos būsenos, kai pastoti norisi, o IVF'o daryti - nesinori. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 17, 16:10)
Redute, Sicily, dabar lauksim gerų rezultatų.  4u.gif  ax.gif

Esperansa, gero tau derliaus.  mirksiukas.gif  4u.gif

o aš tai vis neatsikratau tos būsenos, kai pastoti norisi, o IVF'o daryti - nesinori.  verysad.gif

Taip kaip aš nebenoriu IUI schmoll.gif O pastoti norisi wub.gif O IVF išvis atima daug jėgų unsure.gif

Na,mergaitės,sėkmės jums nestuke.gif Jaučiu nostalgiją šiam skyreliui,ko gero teks sugrįžti unsure.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 17, 17:10)
o aš tai vis neatsikratau tos būsenos, kai pastoti norisi, o IVF'o daryti - nesinori.  verysad.gif

Panašiai ir man.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 17, 14:10)

Nu aš tai IVF kas mėnesį daryčiau mirksiukas.gif , jei tik reiktų (ta prasme pačią procedūrą smile.gif , bet stimuliacija- schmoll.gif )
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2006 07 17, 23:19)
Nu aš tai IVF kas mėnesį daryčiau mirksiukas.gif , jei tik reiktų (ta prasme pačią procedūrą smile.gif , bet stimuliacija- schmoll.gif )

O as nebijau stimuliacijos, o vat po to ....tas zudantis laukimas...ir... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2006 07 17, 20:28)
O as nebijau stimuliacijos, o vat po to ....tas zudantis laukimas...ir... verysad.gif

doh.gif apie tas lemtingas dvi savaites kaip ir buvau pamiršus blush2.gif Va ką reiškia atostogos ir mintis, kad jūsų visų dėka dar šiemet pabandysiu tapti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2006 07 17, 23:34)
doh.gif apie tas lemtingas dvi savaites kaip ir buvau pamiršus blush2.gif Va ką reiškia atostogos ir mintis, kad jūsų visų dėka dar šiemet pabandysiu tapti  nestuke.gif

Ir tapsi nestuke.gif wub.gif wub.gif wub.gif pamatysi...
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2006 07 17, 23:34)
doh.gif apie tas lemtingas dvi savaites kaip ir buvau pamiršus blush2.gif

aš tai norėčiau užmigti ir kad prabudus reikėtų eiti darytis teigiamo testo. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti