Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 07 14, 11:56)
Nakviša, o tai kokių zarazų pas taviškį rado? čia apskritai organizme ar grikiuose?  unsure.gif

Nėėė... su jo grikiais viskas thumbup.gif
Čia biški iš kitos srities g.gif
Atsakyti
Mergaites bukit geros,apsvieskit mane kvaile.Niekaip nesuprantu ar prie ivf ICSI visada daromas? blush2.gif Vyras sveikas aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 14, 17:19)
Mergaites bukit geros,apsvieskit mane kvaile.Niekaip nesuprantu ar prie ivf ICSI visada daromas? blush2.gif Vyras sveikas aciuks.gif  aciuks.gif

ne visada, jei vyras sveikas nemanau, kad tau darys ICSI 4u.gif
Papildyta:
Redute, sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2006 07 14, 18:26)
ne visada, jei vyras sveikas nemanau, kad tau darys ICSI  4u.gif
Papildyta:
Redute, sekmes  4u.gif

Aisku, nes galvojau,kad reikes ir ISCI daryti,bet ziuriu,kad cia prie vyro negalavimu taikoma ax.gif Tai i ivf procedura viskas ieina,jei beda tik manyje g.gif VK kainorastyje prirasyta daug kas, tik va nelabai suprantu reiks man to ar ne, aktualu,nes pinigelius skaiciuojame ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Esperansa, kaip laikaisi?
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 14, 17:50)
Esperansa, kaip laikaisi?

Aciu, Daivut, neblogai, dar vis laukiu biggrin.gif , pirmadieni bus pirmoji echoskopija, tada jau kazka daugiau suzinosiu ax.gif
Atsakyti

Sveikutės kaip sekasi gaudančioms gandrus g.gif

Redute kaip laikaisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 07 11, 17:11)
Merginos suprantu jus,tos kurios bando ne po vieną kartą,aš ir pati netikėjau,kad galiu po 1 IVF patapti  nestuke.gif ,ir dabar netikiu ir jaučiu nepatikėsiu tol,kol nepagimdysiu.As labai trokštu,kad pasisektų senbuvėm,tikrai užeinu vis paskaitau ir laikau stipriai už visas jus savo kumštukus. Žinau,kad pasiseks juk kas bando tam ir pasiseka,aišku liūdna,kai ne iš pirmo karto.Tik tikėjimas ir dar kartą tikėjimas laiminga pabaiga verčia mus vėl ir vėl gryžti prie to nuo ko ir pradėjome.
Stiprybės jums visoms.

Rožele tau jau 7 svaiteles kaip greit,o Muksa jau greit pamatys savo grazuoliukus.Kaip laikas bega mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos,
man vat kilo toks klausimas - kiek yra moters "rezerve" is viso kiausialasciu?gal tiksliai, zinoma, nepaskaiciuota, bet...
logiskai skiaciuojant, 40metu x 12menesiu = 480(geriausiu atveju)???
Atsakyti
Ot ir ne, gerokai daugiau. Čia tik subręsta iki ovuliacijos apie 500 folikulų per visą gyvenimą. Prasidėjus menstruacijoms, merginos turi apie 300 000 pirminių folikulų, iš kurių, per vieną ciklą pradeda bręsti iškarto apie 1000 (galiu truputėli klysti) folikulų, tačiau jie nunyksta ir subręsta tik vienas arba keli.
Taip kad, rezervas tikrai nemažas.
Atsakyti
QUOTE(Miglužė @ 2006 07 17, 12:54)
Ot ir ne, gerokai daugiau. Čia tik subręsta iki ovuliacijos apie 500 folikulų per visą gyvenimą. Prasidėjus menstruacijoms, merginos turi apie 300 000 pirminių folikulų, iš kurių, per vieną ciklą pradeda bręsti iškarto apie 1000 (galiu truputėli klysti) folikulų, tačiau jie nunyksta ir subręsta tik vienas arba keli.
Taip kad, rezervas tikrai nemažas.

aaa, aisku
aciu
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 13, 14:54)
Redute, kada tau įsodinimas? kaži, kaip Sicily laikosi.  g.gif įtariu, jai irgi jau punkcija buvo.  bigsmile.gif

Sveikos,
Jau padare man punkcija, vos paejau ta diena kai dare, dar ir dabar skauda sonus.
O isodinimas rytoj.
Kaip Redute, Esperansa laikotes?
Atsakyti