Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

kaip ramu čia pastaruoju metu rolleyes.gif

Redute, kada tau įsodinimas? kaži, kaip Sicily laikosi. g.gif įtariu, jai irgi jau punkcija buvo. bigsmile.gif
Atsakyti
Jetau, Roželei jau 7 savaitės wub.gif , atrodo ką tik sužinojo apie savo nestuke.gif
Atsakyti
Dekoju visoms visoms uz palinkejimus 4u.gif , daug darbu, tai neprieinu parashyti ax.gif
Isodinti turetu ryt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo redute: 13 liepos 2006 - 15:23
QUOTE(redute @ 2006 07 13, 17:22)
Dekoju visoms visoms uz palinkejimus  4u.gif , daug darbu, tai neprieinu parashyti  ax.gif
Isodinti turetu ryt  bigsmile.gif

Šaunuolė, kad darbuojiesi ir neužsiciklini 4u.gif
Sėkmės Tau, kažkaip jaučiu, kad tikrai pasiseks
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 07 13, 13:22)
Isodinti turetu ryt  bigsmile.gif

Sėkmės ir kantrybės wub.gif

Svajuke 4u.gif , manau spalio (o gal rugsėjo g.gif ) mėnesiui mane gali įtraukt į sąrašiuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Medeina @ 2006 07 14, 01:08)
Svajuke 4u.gif , manau spalio (o gal rugsėjo g.gif ) mėnesiui mane gali įtraukt į sąrašiuką 4u.gif

Medeina, įtraukiau. 4u.gif

Medeina, sakyk, o kokie dabar taviškio grikiukai? o natūralus tao pastojimas man kaip koks stebuklas atrodo, net nesitiki, kad įmanomi tokie dalykai. bet įvyks ir dar stebuklas, pamatysi. 4u.gif
Atsakyti
Nu negaliu, kaip smagu Medeiną sąrašiuke matyti ax.gif

Redute, lengvo ir laimingo įsodinimo - jau pradedam visos kumštukus už tave laikyti wub.gif
Atsakyti
Svajuke, išimk mane iš sarašo, dėl tam tikrų subjektyvių priežasčių, kurios ne nuo manęs priklauso. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 14, 09:44)
Svajuke, išimk mane iš sarašo, dėl tam tikrų subjektyvių priežasčių, kurios ne nuo manęs priklauso.  4u.gif

Gal ką vyrui nustatė? blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2006 07 14, 08:45)
Gal ką vyrui nustatė? blink.gif  g.gif

Mhm, kol kas dabar mėnuo kurso, o po to žiūrės nuo rezultatų priklausys. Šiandiena ryte pasiėmėm atsakymus, antikūniai gaminasi, vadinasi zaraza yra. Šūdas, nu, ale karsto aš jam dar nepirksiu, nors ir prašė.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 14, 06:29)
Medeina, sakyk, o kokie dabar taviškio grikiukai? o natūralus tao pastojimas man kaip koks stebuklas atrodo, net nesitiki, kad įmanomi tokie dalykai. bet įvyks ir dar stebuklas, pamatysi.  4u.gif

Net nežinau blush2.gif , nes dabar jis jau penktą mėnesį geria "Speman", tai dar mėnesį ar pora tikrai gers..Nes gydymas Spemanu ilgas: 4-6 mėnesiai. Prieš pirmą IVF irgi gėrė 7 mėnesius, tyrimų nedarė blush2.gif ir tik punkcijos dieną sužinojom, kad yra 6mlj smile.gif , jau daktarė galvojo, kad ICSI nereiks, bet kai praplovė-vis dėlto reikėjo.
Oi koks buvo malonus ir teigiamas jausmas, kai tokie rezultatai 4u.gif Tikiuosi, kad ir šį kartą viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Nakviša, o tai kokių zarazų pas taviškį rado? čia apskritai organizme ar grikiuose? unsure.gif
Atsakyti