kaip ramu čia pastaruoju metu
Redute, kada tau įsodinimas? kaži, kaip Sicily laikosi. įtariu, jai irgi jau punkcija buvo.
Jetau, Roželei jau 7 savaitės , atrodo ką tik sužinojo apie savo
Dekoju visoms visoms uz palinkejimus , daug darbu, tai neprieinu parashyti
Isodinti turetu ryt
Isodinti turetu ryt
QUOTE(redute @ 2006 07 13, 17:22)
Dekoju visoms visoms uz palinkejimus , daug darbu, tai neprieinu parashyti
Isodinti turetu ryt
Isodinti turetu ryt
Šaunuolė, kad darbuojiesi ir neužsiciklini
Sėkmės Tau, kažkaip jaučiu, kad tikrai pasiseks
QUOTE(redute @ 2006 07 13, 13:22)
Isodinti turetu ryt
Sėkmės ir kantrybės
Svajuke , manau spalio (o gal rugsėjo ) mėnesiui mane gali įtraukt į sąrašiuką
QUOTE(Medeina @ 2006 07 14, 01:08)
Svajuke , manau spalio (o gal rugsėjo ) mėnesiui mane gali įtraukt į sąrašiuką
Medeina, įtraukiau.
Medeina, sakyk, o kokie dabar taviškio grikiukai? o natūralus tao pastojimas man kaip koks stebuklas atrodo, net nesitiki, kad įmanomi tokie dalykai. bet įvyks ir dar stebuklas, pamatysi.
Svajuke, išimk mane iš sarašo, dėl tam tikrų subjektyvių priežasčių, kurios ne nuo manęs priklauso.
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 14, 09:44)
Svajuke, išimk mane iš sarašo, dėl tam tikrų subjektyvių priežasčių, kurios ne nuo manęs priklauso.
Gal ką vyrui nustatė?
QUOTE(femme @ 2006 07 14, 08:45)
Gal ką vyrui nustatė?
Mhm, kol kas dabar mėnuo kurso, o po to žiūrės nuo rezultatų priklausys. Šiandiena ryte pasiėmėm atsakymus, antikūniai gaminasi, vadinasi zaraza yra. Šūdas, nu, ale karsto aš jam dar nepirksiu, nors ir prašė.
QUOTE(svajukė @ 2006 07 14, 06:29)
Medeina, sakyk, o kokie dabar taviškio grikiukai? o natūralus tao pastojimas man kaip koks stebuklas atrodo, net nesitiki, kad įmanomi tokie dalykai. bet įvyks ir dar stebuklas, pamatysi.
Net nežinau , nes dabar jis jau penktą mėnesį geria "Speman", tai dar mėnesį ar pora tikrai gers..Nes gydymas Spemanu ilgas: 4-6 mėnesiai. Prieš pirmą IVF irgi gėrė 7 mėnesius, tyrimų nedarė ir tik punkcijos dieną sužinojom, kad yra 6mlj , jau daktarė galvojo, kad ICSI nereiks, bet kai praplovė-vis dėlto reikėjo.
Oi koks buvo malonus ir teigiamas jausmas, kai tokie rezultatai Tikiuosi, kad ir šį kartą viskas bus gerai