Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(patrija @ 2006 07 11, 13:38)
O pas ką įdomu yra tokia situacija, kai negali tik iš moters pusės???

Maniškis visiškai sveikas, o mano kiaušintakiai visiškai nepraeinami verysad.gif , kitų problemų gydytoja manyje nerado.
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 07 11, 13:38)
Keista, o aš kažkaip galvojau kad kitaip.

Aš sterili.
Atsakyti
man taip atrodo, kad darančių ivf'ą dėl vyro problemos arba dėl moters problemų yra daugmaž panašus skaičius. ir man rodos, kad sėkmingų atvejų abejose grupėse yra panašus skaičius... ar ne?... g.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2006 07 11, 14:15)
Aš sterili.

Nesu tikra, ale lyg ir sis terminas ka kita reiskia, negu tavo diagnoze. g.gif
Visgi prie steriliu saves nereikia prirasyti, isnesioti kudiki tai tu gali.
Atsakyti
Žiūriu, jūsų skyrelyje yra nemažai pastojusių po pirmo IVF.Ach, kad mūsų (IUI) skyrelyje taip būtų...
Atsakyti
QUOTE(Chiara @ 2006 07 11, 14:20)
Nesu tikra, ale lyg ir sis terminas ka kita reiskia, negu tavo diagnoze.  g.gif
Visgi prie steriliu saves nereikia prirasyti, isnesioti kudiki tai tu gali.

Galima sakyti - sterilizuota biggrin.gif
Tik man kiaušintakiai neperrišti, jie man išpjauti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronika @ 2006 07 11, 15:20)
Žiūriu, jūsų skyrelyje yra nemažai pastojusių po pirmo IVF.Ach, kad mūsų (IUI) skyrelyje taip būtų...

tas tai aišku labai faina, bet aš labai norėčiau tam sąrašiuke matyti daugiau senbuvių. labai jau kažkaip lėtai reikalai judašiuo klausimu.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 11, 14:26)
tas tai aišku labai faina, bet aš labai norėčiau tam sąrašiuke matyti daugiau senbuvių. labai jau kažkaip lėtai reikalai judašiuo klausimu....  unsure.gif

Aš irgi taip galvoju. Va, pasižiūri ateina naujokė, viens du ir yra, nespėji net susigaudyti kas per nepastojimo priežastys ir t.t., o paskui žiūrėk jos jau ir nėra. O va kitai, tai kaip nėra taip nėra, jau pasidaro baisu skaityti, net pradedi pradedi prarasti viltį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 07 11, 16:46)
Aš irgi taip galvoju. Va, pasižiūri ateina naujokė, viens du ir yra, nespėji net susigaudyti kas per nepastojimo priežastys ir t.t., o paskui žiūrėk jos jau ir nėra. O va kitai, tai kaip nėra taip nėra, jau pasidaro baisu skaityti, net pradedi pradedi prarasti viltį  verysad.gif

Man irgi ypač ypač ypatingai džiugu buvo, kai pagaliau Virai pasisekė bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 07 11, 15:46)
Aš irgi taip galvoju. Va, pasižiūri ateina naujokė, viens du ir yra, nespėji net susigaudyti kas per nepastojimo priežastys ir t.t., o paskui žiūrėk jos jau ir nėra. O va kitai, tai kaip nėra taip nėra, jau pasidaro baisu skaityti, net pradedi pradedi prarasti viltį  verysad.gif

Patrija, neprarask vilties nei dėl savęs, nei dėl kitų. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 07 11, 14:38)
Keista, o aš kažkaip galvojau kad kitaip.

Mes darėme IVF dėl to kad 100 proc. problemų buvo tik pas mane. Ir netik abiejų kiaušintakių nepraeinamumas, turėjau gimdoje mioma prieš 3 m., šį kovo menėsį sužinojau, kad - endometrioze. Ligos sekė viena po kitos. Buvo stogas tikrai pavažiavęs, kai sužinojau tokias diagnozes. Prisiskaičiau, kad mažai šansų turiu išvis turėti vaikų, bet dėja dabar nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Didi @ 2006 07 11, 15:23)
Mes darėme IVF dėl to kad 100 proc. problemų buvo tik pas mane. Ir netik abiejų kiaušintakių nepraeinamumas, turėjau gimdoje mioma prieš 3 m., šį kovo menėsį sužinojau, kad - endometrioze. Ligos sekė viena po kitos. Buvo stogas tikrai pavažiavęs, kai sužinojau tokias diagnozes. Prisiskaičiau, kad mažai šansų turiu išvis turėti vaikų, bet dėja dabar  nestuke.gif

Reiškia tu gimusi po laiminga žvaigžde, kad tau tai pavyko iš pirmo karto 4u.gif
Atsakyti