Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Renata @ 2006 07 11, 11:05)
santariškėse operuojamos moterys iš visos Lietuvos. bet pas U. patekti nelabai matyt paprasta, jei nesigydai V.K. pabandyk paskambinti ir pasiteirauti

Jau pradejau gydytis pas ja tongue.gif Ruosiuosi ivf pas ja darytis,tik manau,dar laparoskopija bus reikalinga, tai man del to ir butu geriau,kad ji pati ir mane isoperuotu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 11, 10:18)
Jau pradejau gydytis pas ja tongue.gif Ruosiuosi ivf pas ja darytis,tik manau,dar laparoskopija bus reikalinga, tai man del to ir butu geriau,kad ji pati ir mane isoperuotu ax.gif

tai ir pakalbėk su ja apie laparoskopiją mirksiukas.gif
Atsakyti
Nors ne itema, bet labas Renata 4u.gif Kaip atostogos? Gali rasyti i pletkus, cia pagalvojau greiciau tave pagausiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mallena @ 2006 07 11, 10:25)
Nors ne itema, bet labas Renata 4u.gif Kaip atostogos? Gali rasyti i pletkus, cia pagalvojau greiciau tave pagausiu biggrin.gif

dėkui, gerai - visos prie baltijos jūros. oras thumbup.gif tai ko daugiau reikia. o tu vis dar nestuke.gif man labai ilgai tęsiasi tavo nėštumas. pvz. Brittos tik bžik ir praėjo, o tu jau lyg 2 metus nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 07 11, 11:19)
tai ir pakalbėk su ja apie laparoskopiją mirksiukas.gif

Dabar kai zinau,kad ji operuoja,butinai brausiuosi pas ja jei bus laparoskopija reikalinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2006 07 11, 11:47)
man iskilo vienas klausimas, kadangi su ilgu protokolu bandau pirma karta, ar ilgai reikia leistis ta triptorelina, man beliko tik trys ampoles, o mms dar nera. Jeigu reikia ilgiau turiu skambintis i ligonine, kad israsytu kita recepta. doh.gif

Nežinau tokio preparato, bet įtariu, kad čia kažkas vietoj Diferelino. Tai ilgoj schemoj Diferelina leidžia ilgai, jau leisies Gonalį ir kartu dar reikia slopinančių. Tačiau bet kokiu atveju paskambink ir viską susižinok, nes tai labai svarbu.
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 07 11, 10:44)
Tai dėl vyrų tu su Renata nepastojate?Aš kažkaip visada galvojau, kad jūsų problemos ne vyruose.  g.gif
O tada kiek yra forume, darančių IVF , kurių vyrai visiškai sveiki? Turbūt mažesnė dalis.

Patrija, mano atveju tai taip, ivf'as dėl vyro problemų, t.y. jo problema didesnė, nei mano. o pas Renatą tai toks atvejis, kad iš principo jie abu sveiki.
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 07 10, 16:37)
kokios dar romantikos lotuliukas.gif gal pas kokius svingerius patraukti ir aštrių pojūčių paieškoti g.gif

Vat vat vat, kai viskas gerai, reiketu pabandyti kad butu dar geriau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 11, 11:36)
Patrija, mano atveju tai taip, ivf'as dėl vyro problemų, t.y. jo problema didesnė, nei mano. o pas Renatą tai toks atvejis, kad iš principo jie abu sveiki.

Keista, o aš kažkaip galvojau kad kitaip.
O pas ką įdomu yra tokia situacija, kai negali tik iš moters pusės???
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 07 11, 14:38)

pamenu, kad Viltės atvejis buvo kaip tik toks - turėjo problemų su kiaušintakiais. lygiai taip pat ir Daiva ir berods Vilma J. rolleyes.gif o daugiau tiksliai nepamenu.
Atsakyti
bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 11 liepos 2006 - 13:46
QUOTE(patrija @ 2006 07 11, 14:38)

Iš tiesų, pas mus 100-u procentų buvo tik mano problema - kiaušintakiai, o ir su išnešiojimu taip ir likusios neaiškios priežastys.
Atsakyti