Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(svajukė @ 2006 07 10, 15:30)
tai sakau gal kokios romantikos daugiau reikėtų pasitelkti rolleyes.gif

kokios dar romantikos lotuliukas.gif gal pas kokius svingerius patraukti ir aštrių pojūčių paieškoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 07 10, 16:37)
kokios dar romantikos lotuliukas.gif gal pas kokius svingerius patraukti ir aštrių pojūčių paieškoti g.gif

thumbup.gif mintis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 07 10, 16:37)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

o su donoro sperma nenorėtum bandyti? paklausiau taip ir pati pagalvojau, kad ir sau galiu tokį patį klausimą užduoti. iš tiesų tai galvojau apie tai ir laikau tai atsarginiu variantu jeigu jau visai blogai bus, nes jeigu vyras sutiktų, aš bandyčiau. bet kol kas dar nepraradau vilčių su saviškiu leliuko susilaukti. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 10, 15:42)
o su donoro sperma nenorėtum bandyti?

maniškis kraupsta nuo užuominų apie donorus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 07 10, 16:44)
maniškis kraupsta nuo užuominų apie donorus mirksiukas.gif

aš saviškio dar neklausiau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 07 10, 16:07)
sveikutės 4u.gif
pagaliau aš prisiatostogavau ir grįžtu į darbus bei forumą.
labai laikau kumščius už visas ivf-ninkes. ypač noriu, kad pagaliau pavyktų esperansai wub.gif
na va, pasidariau ir aš pas U. laparoskopiją (ieškojom kodėl nepavyko 4 ivf-ai). ir paaiškėjo, kad pas mane viskas ok, jokių hidrosalpingsų ir pan. g.gif tai ir liko neaišku kodėl aš vis dar ne nestuke.gif  biggrin.gif
noriu labai pasidžiaugti, kad turim tokią gydytoją Usonienę. po laparoskopijos nei kartelio nesuskaudėjo pilvo - labai jau lengvą ranką ji turi. apskritai man su ja labai malonu bendrauti.
dabar pasiūlė natūraliai bandyti lotuliukas.gif

O Usoniene irgi laparoskopijas daro? Jei taip, tai tikriausiai Vilniaus ligonineje ir kiek tai kainuoja g.gif Man tikriausiai reiks daryti laparoskopija, tai butu gerai pas ja darytis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 11, 07:42)
O Usoniene irgi laparoskopijas daro? Jei taip, tai tikriausiai Vilniaus ligonineje ir kiek tai kainuoja g.gif

daro Santariškėse. nieko nekainuoja, nes daro valdiškoje ligoninėje.
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 07 11, 09:28)
daro Santariškėse. nieko nekainuoja, nes daro valdiškoje ligoninėje.

Oi kaip gerai butu,kad ji pati mane operuotu ax.gif Kazin ar butu galima operuotis jei gyvenu kitame mieste ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 10, 15:42)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

o su donoro sperma nenorėtum bandyti? paklausiau taip ir pati pagalvojau, kad ir sau galiu tokį patį klausimą užduoti. iš tiesų tai galvojau apie tai ir laikau tai atsarginiu variantu jeigu jau visai blogai bus, nes jeigu vyras sutiktų, aš bandyčiau. bet kol kas dar nepraradau vilčių su saviškiu leliuko susilaukti.  rolleyes.gif

Tai dėl vyrų tu su Renata nepastojate?Aš kažkaip visada galvojau, kad jūsų problemos ne vyruose. g.gif
O tada kiek yra forume, darančių IVF , kurių vyrai visiškai sveiki? Turbūt mažesnė dalis.
Atsakyti
QUOTE(patrija @ 2006 07 11, 10:44)
O tada kiek yra forume, darančių IVF , kurių vyrai visiškai sveiki? Turbūt mažesnė dalis.
Na gydytojai sako, kad mes abu visiskai sveiki unsure.gif Arba tiesiog nezino kas yra. Bet vyrui tai tikrai viskas tvarkoje. smile.gif
Atsakyti
Mes su vyru visiskai sveiki smile.gif
Ir net palikuoniu turime... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 11, 09:30)
Oi kaip gerai butu,kad ji pati mane operuotu ax.gif Kazin ar butu galima operuotis jei gyvenu kitame mieste ax.gif

santariškėse operuojamos moterys iš visos Lietuvos. bet pas U. patekti nelabai matyt paprasta, jei nesigydai V.K. pabandyk paskambinti ir pasiteirauti
Atsakyti