Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Miglužė @ 2006 07 10, 12:08)
doh.gif o tai sunku klinikoje pasiteirauti, gal jie ten ir taip, ir taip daro.

Nesunku, tik klausiu,gal kuri daresi ir pasidalintu patirtimi.
Papildyta:
Daivute,noriu pasiteirauti, ar galima nupjauti tik ta dali kiausintakio kur yra hidrosalpingsas g.gif Nesinori jo viso nurezti schmoll.gif O, kad ras hidrosalpingsa pas mane tai 99 procentai ir reiks ji nupjauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(esperansa @ 2006 07 10, 11:27)
prisiduodu... startavau ir as su savo ilgaja schema, dabar leidziuosi decapeptyl“i ir laukiu pasirodanciu mms    ax.gif

Kad tu apnieštėtum (čia tipo prakeiksmas biggrin.gif ) cool.gif
Atsakyti
Tai aš taip ir pagalvojau ax.gif o ar būna skausmai esant hidrosalpingsui? nes man pastaruoju metu be aiškios priežasties vis skauda šoną, kur negimdinis buvo, ir skauda taip, kaip per negimdinį. tai jau neramu pasidarė. verysad.gif ir vėl reiks eiti pas gydytoją ir eilinį kartą panikiere pasirodyti... blink.gif

Esperansa, na, laikau kumščius baisiai stipriai suspaudus už sėkmę. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 10, 12:23)
Daivute,noriu pasiteirauti, ar galima nupjauti tik ta dali kiausintakio kur yra hidrosalpingsas g.gif Nesinori jo viso nurezti schmoll.gif O, kad ras hidrosalpingsa pas mane tai 99 procentai ir reiks ji nupjauti verysad.gif

Philipuks, daktarai sako vienareikšmiškai - jei yra hydrosalpyngsas, nėra ten ką pjaustinėti, reikia šalinti kiaušintakį.

Jau rašiau ne kartą - gal neužknisiu galutinai tų, kur skaitė biggrin.gif - aš Usonienei prieš laparaskopiją pasakiau, kad nenoriu šalinti kiaušintakio net jei pasitvirtins hydrosalpyngsas. Gydytoja nors ir nesutiko, bet pasilegė taip, kaip aš prašiau. Mano atveju tai santykinai pasiteisino. IVF dariau tik po metų pašalinus hydrosalpyngsą ir jis nebuvo atsinaujinęs. Tačiau iš tikrųjų man labai pasisekė - daugeliu atveju hydrosalpyngsas atsinaujina. Musmirytei mūsų forume atsinaujino po vieno ar dviejų mėnesių ir jai vistiek rezultate teko dar kartą daryti laparaskopiją ir šalinti kiaušintakį. Galiausiai tai, kad aš išsaugojau kiaušintakį tėra mano psichologinių problemų sprendimas, mediciniškai aš faktiškai vistiek neturiu šansų pastoti su tuo kiaušintakiu (o kito neturiu jau seniai).
Taigio patarti nieko negaliu. Racionalus sprendimas būtų šalinti, kiti sprendimai gali būti tavo pačios širdies padiktuoti.

Svajuke, teoriškai hydrosalpyngsas turėtų jautis - pamaudenti pilvą, gali būti nuolat šiek tiek padidėjusi kūno temperatūra. Bent jau taip man sakė Bogdanskienė. Tačiau tarkim pas mane jis buvo iš viso be jokių juntamų ar fiksuojamų simptomų. Tačiau aiškiai matėsi iš gimdos nuotarukos, o Klimas ir Usonienė matė ir echoskopiškai.
Gali tau ir sąaugas kokias skaudėti g.gif Bet būtinai sakyk gydytojai.

Merginos, kaip sekasi startavusioms? mirksiukas.gif

Esperansa, didelės didelės sėkmės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 10, 13:35)

Sveikos, viskas pakoleikas normaliai, o aishkiau bus ryt -poryt. ax.gif

iki
Atsakyti

Nakvisa, tegul tavo prakeiksmas gula ant manes visa savo nasta biggrin.gif 4u.gif
Svajuke, Daiva aciu merginos wub.gif

Redute, sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 10, 13:35)
Philipuks, daktarai sako vienareikšmiškai - jei yra hydrosalpyngsas, nėra ten ką pjaustinėti, reikia šalinti kiaušintakį.

Jau rašiau ne kartą - gal neužknisiu galutinai tų, kur skaitė  biggrin.gif  - aš Usonienei prieš laparaskopiją pasakiau, kad nenoriu šalinti kiaušintakio net jei pasitvirtins hydrosalpyngsas. Gydytoja nors ir nesutiko, bet pasilegė taip, kaip aš prašiau. Mano atveju tai santykinai pasiteisino. IVF dariau tik po metų pašalinus hydrosalpyngsą ir jis nebuvo atsinaujinęs. Tačiau iš tikrųjų man labai pasisekė - daugeliu atveju hydrosalpyngsas atsinaujina. Musmirytei mūsų forume atsinaujino po vieno ar dviejų mėnesių ir jai vistiek rezultate teko dar kartą daryti laparaskopiją ir šalinti kiaušintakį. Galiausiai tai, kad aš išsaugojau kiaušintakį tėra mano psichologinių problemų sprendimas, mediciniškai aš faktiškai vistiek neturiu šansų pastoti su tuo kiaušintakiu (o kito neturiu jau seniai).
Taigio patarti nieko negaliu. Racionalus sprendimas būtų šalinti, kiti sprendimai gali būti tavo pačios širdies padiktuoti.
Svajuke, teoriškai hydrosalpyngsas turėtų jautis - pamaudenti pilvą, gali būti nuolat šiek tiek padidėjusi kūno temperatūra. Bent jau taip man sakė Bogdanskienė. Tačiau tarkim pas mane jis buvo iš viso be jokių juntamų ar fiksuojamų simptomų. Tačiau aiškiai matėsi iš gimdos nuotarukos, o Klimas ir Usonienė matė ir echoskopiškai.

Gali tau ir sąaugas kokias skaudėti g.gif Bet būtinai sakyk gydytojai.

Tai va, labai nesinori nusipjauti,ieskau optimaliu sprendimu, bet matyt del ivf teks pjauti,kad rizikos maziau butu. Aciu uz atsakymus 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo philipuks: 10 liepos 2006 - 14:28
QUOTE(esperansa @ 2006 07 10, 16:06)
Nakvisa, tegul tavo prakeiksmas gula ant manes visa savo nasta  biggrin.gif  4u.gif
Svajuke, Daiva aciu merginos  wub.gif
Redute, sekmes tau  4u.gif

Esperansa, Redute, būkit Jūs kuo greičiau storos nestuke.gif ir netilpkit į jokius drabužius, ABRA KADABRA
SĖKMĖS 4u.gif
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
pagaliau aš prisiatostogavau ir grįžtu į darbus bei forumą.
labai laikau kumščius už visas ivf-ninkes. ypač noriu, kad pagaliau pavyktų esperansai wub.gif
na va, pasidariau ir aš pas U. laparoskopiją (ieškojom kodėl nepavyko 4 ivf-ai). ir paaiškėjo, kad pas mane viskas ok, jokių hidrosalpingsų ir pan. g.gif tai ir liko neaišku kodėl aš vis dar ne nestuke.gif biggrin.gif
noriu labai pasidžiaugti, kad turim tokią gydytoją Usonienę. po laparoskopijos nei kartelio nesuskaudėjo pilvo - labai jau lengvą ranką ji turi. apskritai man su ja labai malonu bendrauti.
dabar pasiūlė natūraliai bandyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Renata, o kaip kiaušintakių praeinamumas? nors jeigu pasiūlė bandyti natūraliai, vadinasi viskas čiki, ar ne? mirksiukas.gif 4u.gif

kaip aš norėčiau natūraliai...na taip norėčiau... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 10, 15:15)
Renata, o kaip kiaušintakių praeinamumas? nors jeigu pasiūlė bandyti natūraliai, vadinasi viskas čiki, ar ne?  mirksiukas.gif  4u.gif

kaip aš norėčiau natūraliai...na taip norėčiau...  doh.gif  lotuliukas.gif

žinai kokia u. konkreti biggrin.gif sakau tai gal nors kas nors negerai, sako viskas gerai ir taškas lotuliukas.gif
bet aš natūraliai jau tiek metelių gaminusi, kad stebuklų nesitikiu
Atsakyti
QUOTE(Renata @ 2006 07 10, 16:25)
žinai kokia u. konkreti biggrin.gif sakau tai gal nors kas nors negerai, sako viskas gerai ir taškas lotuliukas.gif
bet aš natūraliai jau tiek metelių gaminusi, kad stebuklų nesitikiu

tai sakau gal kokios romantikos daugiau reikėtų pasitelkti rolleyes.gif

bet man vis tiek protu nesuvokiama, na kodėl tada taip neužkimba?... g.gif
Atsakyti