Paiduke,
Redute, kaip tavo folikulai vystosi?
Paiduke, laikykis
QUOTE(paiduke @ 2006 07 05, 16:10)
nelabai turiu galimybių skaityti, bet mačiau mane aptarinėjot, taigi atėjo mano mmm pilnu tempu, jokio crinono tikrai nenaudosiu
Paiduke, laikikis
Sveikos, rasau ne i ta skyreli,bet ....... Reikia pries ivf pasidaryti gimdos nuotrauka. Darysiu pas Usoniene, kazin kiek kainuoja? Kainorastyje nurodyta 250lt,bet kazin kaip bus su nejautra, ar papildomai moketi ar i ta suma ieina
QUOTE(philipuks @ 2006 07 10, 10:35)
Sveikos, rasau ne i ta skyreli,bet ....... Reikia pries ivf pasidaryti gimdos nuotrauka. Darysiu pas Usoniene, kazin kiek kainuoja? Kainorastyje nurodyta 250lt,bet kazin kaip bus su nejautra, ar papildomai moketi ar i ta suma ieina
Pagalvok, ar tau tikrai jos reikia.
Ar tau pora adatu idurs, ar jau kiausintakius sugnybs, skausmas toks pat. Tiktai be nejautros is karto atsistosi ir galesi eiti namo. Ir jausies geriau.
O tu į kliniką pasiskambinkk ir paklausk.
QUOTE(Daiva @ 2006 07 10, 11:40)
Man atrodo, kad VK gimdos nuotraukas tik su narkoze daro, bet aišku reikia tikslintis viską klinikoj.
Jau tu nuotrauku visa kruva turejau,tai nelabai ir bijau to skausmo. Man tos narkozes ir nereikia Tai gal geriau nuotrauka kur kitur daryti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 10, 11:58)
Jau tu nuotrauku visa kruva turejau,tai nelabai ir bijau to skausmo. Man tos narkozes ir nereikia Tai gal geriau nuotrauka kur kitur daryti
o tai sunku klinikoje pasiteirauti, gal jie ten ir taip, ir taip daro.
QUOTE(svajukė @ 2006 07 10, 12:05)
aš tai čia dabar jau rėšiu kaip kokia naujokė : o kam prieš IVF'ą gimdos nuotrauka reikalinga?
Dėl hydrosalpyngso