Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Paiduke, verysad.gif
Atsakyti
Redute, kaip tavo folikulai vystosi? smile.gif
Atsakyti
Paiduke, laikykis verysad.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 07 05, 16:10)
nelabai turiu galimybių skaityti, bet mačiau mane aptarinėjot, taigi atėjo mano mmm pilnu tempu, jokio crinono tikrai nenaudosiu

Paiduke, laikikis verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, rasau ne i ta skyreli,bet ....... ax.gif Reikia pries ivf pasidaryti gimdos nuotrauka. Darysiu pas Usoniene, kazin kiek kainuoja? Kainorastyje nurodyta 250lt,bet kazin kaip bus su nejautra, ar papildomai moketi ar i ta suma ieina g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 10, 10:35)
Sveikos, rasau ne i ta skyreli,bet ....... ax.gif Reikia pries ivf pasidaryti gimdos nuotrauka. Darysiu pas Usoniene, kazin kiek kainuoja? Kainorastyje nurodyta 250lt,bet kazin kaip bus su nejautra, ar papildomai moketi ar i ta suma ieina g.gif  g.gif

Pagalvok, ar tau tikrai jos reikia.
Ar tau pora adatu idurs, ar jau kiausintakius sugnybs, skausmas toks pat. Tiktai be nejautros is karto atsistosi ir galesi eiti namo. Ir jausies geriau.
Atsakyti
O tu į kliniką pasiskambinkk ir paklausk.
Atsakyti
Man atrodo, kad VK gimdos nuotraukas tik su narkoze daro, bet aišku reikia tikslintis viską klinikoj.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 10, 11:40)
Man atrodo, kad VK gimdos nuotraukas tik su narkoze daro, bet aišku reikia tikslintis viską klinikoj.

Jau tu nuotrauku visa kruva turejau,tai nelabai ir bijau to skausmo. Man tos narkozes ir nereikia ax.gif Tai gal geriau nuotrauka kur kitur daryti g.gif
Atsakyti
aš tai čia dabar jau rėšiu kaip kokia naujokė blush2.gif : o kam prieš IVF'ą gimdos nuotrauka reikalinga? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 10, 11:58)
Jau tu nuotrauku visa kruva turejau,tai nelabai ir bijau to skausmo. Man tos narkozes ir nereikia ax.gif Tai gal geriau nuotrauka kur kitur daryti g.gif

doh.gif o tai sunku klinikoje pasiteirauti, gal jie ten ir taip, ir taip daro.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 10, 12:05)
aš tai čia dabar jau rėšiu kaip kokia naujokė  blush2.gif : o kam prieš IVF'ą gimdos nuotrauka reikalinga?  ax.gif

Dėl hydrosalpyngso mirksiukas.gif
Atsakyti