Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikos planuotojos!

kas zino koks skirtumas tarp IVF ir ICSI. Mano vyro spermograma labai prasta ir mum sake kad tikriausiai ICSI pats tinkamiausas variantas. Kuo ji skiriasi nuo IVF.

Ir ar kenkia tos super stimuliacijos moters organizmui???

Gal kas skaitet ir zinote ar tai veikia kazkaip vaikucius (kad tai ne naturalus apvaisinimas o dirbtinis)???
Atsakyti
QUOTE(Irina777 @ 2006 07 04, 21:30)
Sveikos planuotojos!

kas zino koks skirtumas tarp IVF ir ICSI. Mano vyro spermograma labai prasta ir mum sake kad tikriausiai ICSI pats tinkamiausas variantas. Kuo ji skiriasi nuo IVF.

Atliekama IVF+ISCI procedūra kartu. Daugiau pasiskaityk www.vaisingumas.lt 4u.gif
Atsakyti
Aš vat čia turiu tokį klausimų- atsakymų puslapiuką: http://www.webmd.com...le/74/89196.htm

Gal jį išversti ir kaip DUK įdėti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 05, 15:17)
Nu žinok per 1 IVF ir man 8-ą dieną pradėjo teplioti. Paidukei irgi dar ne mmm, o tik patepa su Crynonu. Aš labai patariau Paidukei visgi dar nenutraukti Crynono - tikiuosi ji manęs paklausys g.gif

na kaip aš nepakenčiu tos situacijos, kai pasidarai hcg per anksti (Paidukei kaip supratau buvo tik 9 d. po įsodinimo, o tai labai anksti) tikėdama, kad jeigu kas bus, tai jau parodys, gauni neigiamą atsakymą, o tada vėl toliau kankiniesi su viltimi, kad gal dar visgi per anksti buvo, gal... brrr.... aš sau esu pasižadėjusi anksčiau nei 13 d. po įsodinimo jokių tyrimų nesidaryti ir nedarysiu. rolleyes.gif
Atsakyti
nelabai turiu galimybių skaityti, bet mačiau mane aptarinėjot, taigi atėjo mano mmm pilnu tempu, jokio crinono tikrai nenaudosiu
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 07 05, 16:10)
nelabai turiu galimybių skaityti, bet mačiau mane aptarinėjot, taigi atėjo mano mmm pilnu tempu, jokio crinono tikrai nenaudosiu

atsiprašau iš anksto už negražius žodžius, na bet š...as... schmoll.gif nesusivaldžiau.
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 07 05, 15:10)

Pasiūlyčiau eiti kam nors langų (ten kur ant debesų sėdi ir iš mūsų planų juokiasi) padaužyti? Bet ar tau tai padės? verysad.gif
Graudu... ir liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 07 05, 16:10)

Man labai gaila...
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 07 05, 17:10)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Paiduke verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Nu ir s..as to mmm.
Paiduke console.gif
Atsakyti
Paiduke uzjauciu tave labai verysad.gif
Atsakyti