Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Ačiū smile.gif Dabar ramiai miegosiu biggrin.gif

Bet man labiau patiktų kad darytumem kartu ax.gif wub.gif nors labai džiugu kad judi link tikslo 2.gif 2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 03 liepos 2006 - 22:04
Man irgi, niu bet niekaip neiseis rugsejui ax.gif
Bet tikiuosi kad kai as darysiu tu jau glostysi savo pilvuka ir turesi man daug patarimu mirksiukas.gif
Kaip tu, atostogauji smile.gif
Atsakyti
Atostogauju, ir pirmą kartą gyvenime dienas iki rugsėjo skaičiuoju lotuliukas.gif
Atsakyti
na, viską atpainiojau ir aš savo parašėlyje blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gavau du IVF schemos pasiulymus. Nevaisingumo pagrindine priezastis - tinginiai spermiukai.
1. Standartinis, daug folikulu, likusius uzsaldyti.
2. Auginti apie 3 - 4 folikulus (teoriskai su ju augimu ir ovuliacija neturiu problemu, nuo minimalios Gonalio dozes augo 7 - 8 folikulai). Didesne tikimybe kad folikulai bus kokybiskesni, maziau pinigeliu vaistams. Su saldytais maza tikimybe pastoti.

Kokia Jusu nuomone? blush2.gif

Renku sau visus UZ ir PRIES. g.gif

Atsakyti
Babulka, mandrai tu čia parašei. lotuliukas.gif lotuliukas.gif patikslink pasiūlymą schemomis - trumpa ar ilga, ir kokius vaistus siūlo - su diferelinu ar cetrotaidu? mano paskutinis bandymas buvo tavo antrasis variantas, kur užauga mažiau folikulų, bet geresnės kokybės. kokybė buvo tikrai gera.
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 04, 10:10)
Babulka, mandrai tu čia parašei. lotuliukas.gif  lotuliukas.gif patikslink pasiūlymą schemomis - trumpa ar ilga, ir kokius vaistus siūlo - su diferelinu ar cetrotaidu? mano paskutinis bandymas buvo tavo antrasis variantas, kur užauga mažiau folikulų, bet geresnės kokybės. kokybė buvo tikrai gera.

Pirmu variantu manau butu ilga schema. Dar konkreciai taip nedeliojom, nes kalbejom su gydytoja neoficialioje aplinkoje smile.gif

Gal klausimas kitaip: ar deti pastangas i brangesne stimuliacija + uzsisaldyti.
Ar mazesne pigesne stimuliacija, specialiai saldymui neplanuojant, bet rizikuojant is mazesnes folikulu pasiulos gauti maziau, ar isviso negauti nei vieno embrioniuko.

As pati labai pesimistiskai ziuriu i saldytus......
Atsakyti
Babulka, aš tikrai rinkčiausi antrąjį variantą.
Atsakyti
QUOTE(Babulka @ 2006 07 04, 10:05)
Sveikutes,

Gavau du IVF schemos pasiulymus. Nevaisingumo pagrindine priezastis - tinginiai spermiukai.
1. Standartinis, daug folikulu, likusius uzsaldyti.
2. Auginti apie 3 - 4 folikulus (teoriskai su ju augimu ir ovuliacija neturiu problemu, nuo minimalios Gonalio dozes augo 7 - 8 folikulai). Didesne tikimybe kad folikulai bus kokybiskesni, maziau pinigeliu vaistams. Su saldytais maza tikimybe pastoti.

Kokia Jusu nuomone? blush2.gif

Renku sau visus UZ ir PRIES.  g.gif

Kaip idomu, o man skirtingu schemu nesiule g.gif Pasake leisim tokia doze, o po to mazinsim jei reiks, net nezinau kiek folikulu bando uzauginti, daug ar tik kelis...
o as kai esu visiskai zalia tame, su viskuo sutikau. hmm gal blogai, kad nieko neklausiau? smile.gif Bet ka cia gali klausti, kad net nezinau, kaip kas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 07 04, 10:38)
Kaip idomu, o man skirtingu schemu nesiule  g.gif Pasake leisim tokia doze, o po to mazinsim jei reiks, net nezinau kiek folikulu bando uzauginti, daug ar tik kelis...
o as kai esu visiskai zalia tame, su viskuo sutikau. hmm gal blogai, kad nieko neklausiau? smile.gif Bet ka cia gali klausti, kad net nezinau, kaip kas.  blush2.gif

Jei tu pasitiki gydytoja ir ji zino ka daro - gal to tarimosi ir nereikia. O jei dar, kaip pati sakai, esi zalia - gal ir geriau be reikalo nesukt galvos. mirksiukas.gif

Mano situacija yra tokia, kad kategoriskos priezasties IVF nera.

Darem 4 IUI. Visi nesekmingi, visi daryti skirtingais stimuliavimo metodais.

Dvieju nevaisingumo specu ir laborantes spejimas: spermiuku pakanka, ir pirmyneigiu teoriskai lyg ir uztenka, bet gali buti kad kiausialastes sieneles stiprios, o jie persilpni jas istipdyti. Siulo nemetyti pinigu IUI. Arba naturaliai tiketis ir laukti - arba IVF.
Atsakyti
man rodos, kad pirmu atveju gali būti nebūtinai ilga schema, gali būti ir trumpa su diferelinu.

o dėl vaistų stimuliavimui - esu išbandžiusi visas schemas ir nepasakyčiau, kad labai žymiai skyrėsi stimuliuojančių vaistų kiekiai, o tuo pačiu ir jiems išleisti pinigėliai. g.gif

o aš tai net nežinau, kokį variantą siūlyti. g.gif gal visgi kaip pirmam kartui vertėtų bandyti trumpą schemą su diferelinu. gausi daugiau kiaušialąsčių, tai bent jau turėsi iš ko pasirinksi, žinosi, kaip apskritai apsivaisina taviškės: gerai, blogai ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svajukė: 04 liepos 2006 - 09:52
Babulka aš manau kad labai didelio skirtumo nebus pinigeliu atžvilgiu, taip kad geriau tegul pribrandina kiaušialasčių . Mano situacijoj buvo taip kad gavau tik trys iš jų dvi apsivaisino ir nelabai buvo ką rinktis, o pinigų atžvilgiu antrą kartą su ilgaja shema nelabai jau daugiau ir gavosi. Taip kad didelės tau sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti