Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(euromergele @ 2006 07 03, 16:26)
zinot savaitgali buvom parduotuvej, stovejom prie kasos ir kitoj eilej priejo teveliai su mazu leliuku. gulinciu prekiu vezimelyje.... maniskis paziurejo...atsisuko i mane ir klausia...."kazhin kiek kainuoja?" smile.gif

Ir mes vienąkart su vyru susižvalgę taip paklausėm vienas kito lotuliukas.gif thumbup.gif sakau, kažin kuriam čia skyriuj tokį rado hihihi.gif
Atsakyti
man šiaip būtų gražu, kad aš pati vežiočiau vaikus prekių vežimėliuose ax.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 07 03, 16:34)
:man šiaip labai gražu, kai leliukus prekių vežimėliuose parduotuvėse vežioja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 03 liepos 2006 - 15:41
QUOTE(euromergele @ 2006 07 03, 16:36)
man šiaip būtų gražu, kad aš pati vežiočiau vaikus prekių vežimėliuose  ax.gif

čia tai jau kas be ko.... bet gi vežiosim vežiosim, pamatysi.... mirksiukas.gif aš norėčiau du iš karto. lotuliukas.gif
Atsakyti
tai taaaaaaaaaaaaaaip drinks_cheers.gif ne tik, kad vežiosim, bet ir lenktyniausim, kuri greičiau su dviem vežimais apsipirks biggrin.gif

QUOTE(svajukė @ 2006 07 03, 16:45)
vežiosim vežiosim, pamatysi....  mirksiukas.gif aš norėčiau du iš karto.  lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo euromergele: 03 liepos 2006 - 15:50
QUOTE(euromergele @ 2006 07 03, 17:26)
zinot savaitgali buvom parduotuvej, stovejom prie kasos ir kitoj eilej priejo teveliai su mazu leliuku. gulinciu prekiu vezimelyje.... maniskis paziurejo...atsisuko i mane ir klausia...."kazhin kiek kainuoja?" smile.gif

APSIŽLIUMBSIU
Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 07 03, 16:49)
tai taaaaaaaaaaaaaaip  drinks_cheers.gif  ne tik, kad vežiosim, bet ir lenktyniausim, kuri greičiau su dviem vežimais apsipirks  biggrin.gif

tai jau turėsim tada į maximą bazę važiuoti, kad vietos lenktynėms užtektų. lotuliukas.gif lotuliukas.gif čia mes šiek tiek ne toj temoj užsisvaigom. ax.gif
Atsakyti
As tai paryciais sapnuoju, kad vaikas cepsi, soskes iesko. o pati taip ziauriai dar miego noriu... Galvoji, bozhe ty moj, kudikis jau keliasia, kaip cia man akis praplesti... Pramerkiu akis - mano shunekas cepsi ir razosi. Tai juokemes labai.
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 07 03, 16:52)
APSIŽLIUMBSIU

nežliumbk... sakau nežliumbk.... lotuliukas.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 03, 16:34)
Sicily, o kaip tau sekėsi pas gydytoją? jau startavai?

Labas Svajuke 4u.gif
Jau pradejau vaistukus leistis nuo vakar (Puregon po 4 ampules).
Man siandien 3 ciklo diena drinks_cheers.gif
Atsakyti
na, labai tikiuosi, kad ir liepą turėsiu ką į antrąją sąrašiuko dalį įtraukti, ir tikiuosi, ne vieną įrašą teks padaryti. ax.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Žaneta, ar tu daraisi su šaldytais? Pirma kai pamačiau tave Svajukes parašė apsidžiaugiau, o paskui pradėjau galvot kokie šaldyti, jei, kiek suprantu, tu dar IVF nesi darius...

Svajuke, man rodos čia Žaneta mano postą ne visai tvarkingai pacitavo... Ji gi rašė kad spaliui- lapkryčiui planuoja...

Susipainiojau biggrin.gif Prašyčiau ko skubiau mane "atpainiot" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 03 liepos 2006 - 21:33
Svajuke, ar ten as i rugseji itraukta blink.gif o gal dar kokia zaneta yra g.gif

Visu pirma- as neturiu saldytu, nes po pirmo ivf(kuris buvo pernai geguze(na ir nelaiminga ta geguze schmoll.gif ) nebeliko ka saldyt.

Visu antra- as dar tik planuoju, bet ne rugseji o spalio gale, jeigu mmm nesusimakaluos, bet greiciausiai tai jau iseis lapkricio pradzia.

Visu trecia- jei ten tikrai as tai palik mane, bet ne rugseji o lapkriti mirksiukas.gif

Nu va Mireja, atpainiojau viska biggrin.gif
Papildyta:
dar kad butu visai aisku, tai pridedu kad tai bus 2-as ivf doh.gif
Atsakyti