Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(philipuks @ 2006 07 01, 18:04)
O punkcija,kai isimami folikulai ar ne g.gif Ir dar klausimukas, o grikius atsivezti ar vietoje kazkaip sviezi bus reikalingi blush2.gif Nes tyrimui reikejo 3 val.senumo ax.gif

Punkcija - taip, kai išimami folikulai. Grikius galima atsivežti (valandos bėgyje nuo išgavimo) arba galima klinikoje - VK tam yra puikiausios sąlygos.
Atsakyti
Aisku, aciu uz atsakymus, nes klausimu kruvos kyla ax.gif Ir dar, kadangi kreipiausi birzeli,nors ir nuvaziuosiu liepa, bus pritaikyta akcija 15 procentu nuolaida ivf , tai noriu paklausti ar ISCI irgi bus taikoma nuolaida, juk tai grikiuku idejimas i folikulus ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 01, 18:27)
Aisku, aciu uz atsakymus, nes klausimu kruvos kyla  ax.gif Ir dar, kadangi kreipiausi birzeli,nors ir nuvaziuosiu liepa, bus pritaikyta akcija 15 procentu nuolaida ivf , tai noriu paklausti ar ISCI irgi  bus taikoma nuolaida, juk tai grikiuku idejimas i folikulus ar ne  g.gif

Vat žinok dėl ICSI negaliu pasakyti. Šiaip Asociacijos nariai gauna 15 proc. nuolaidą ir IVF ir ICSI, taigi bet kokiu atveju tikrai gausi šias nuolaidas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 01, 18:39)
Vat žinok dėl ICSI negaliu pasakyti. Šiaip Asociacijos nariai gauna 15 proc. nuolaidą ir IVF ir ICSI, taigi bet kokiu atveju tikrai gausi šias nuolaidas mirksiukas.gif

Aciu, dabar jau kaip ir baigiau ataka savo klausimais ax.gif Gero sekmadienio, reikia ryt jei saulute svies vacation4.gif tongue.gif Reikia pailseti nuo visu minciu.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 01, 17:15)
Punkcija - taip, kai išimami folikulai. Grikius galima atsivežti (valandos bėgyje nuo išgavimo) arba galima klinikoje - VK tam yra puikiausios sąlygos.

Oi negaliu lotuliukas.gif ,prisiminiau kaip grįžau po punkcijos į viršų,už rankytės laikė anesteziologas,dar apklojo lotuliukas.gif O vyras jau turėjo eiti grikiais pasirūpinti,tai vargšas į prie kambario esantį tualetą ėjo,nes man toks juokas po narkozės ėmė :lotuliukas:Trukdžiau jam susikaupti Dar pasakiau,nesinervuok,nes grikai susinervinę bus lotuliukas.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Kazin ar cia normalu?

man menesines buna mazdaug trys dienos, o ketvirta tik patepliodavo.
ši cikla nuo pirmos dienos pradejau leisti vaistukus skatinimui. Dabar penkta ciklo diena ir vis dar pateplioja šviežiu krauju g.gif
Ar gali menesines uzsitesti del to kad leidziuosi gonali?
Atsakyti
QUOTE(redute @ 2006 07 03, 10:12)
Sveikos  4u.gif

Kazin ar cia normalu?

man menesines buna mazdaug trys dienos, o ketvirta tik patepliodavo.
ši cikla nuo pirmos dienos pradejau leisti vaistukus skatinimui. Dabar penkta ciklo diena ir vis dar pateplioja šviežiu krauju  g.gif
Ar gali menesines uzsitesti del to kad leidziuosi gonali?

Kažin ar čia dar mėnesinės, geričiausiai hormonai pasimetę ir tokia reakcija - pasiskambink gydytojai, kad būtų ramiau.
Atsakyti
Paiduke, kaip laikaisi? kaip nuotaikos? 4u.gif

Redute, sėkmės tau visam procese. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(svajukė @ 2006 07 03, 12:41)
Paiduke, kaip laikaisi? kaip nuotaikos?  4u.gif

laikausi dar smile.gif nuotaikos geros, kol dar niekas nepaaiškėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 07 03, 13:32)
laikausi dar smile.gif nuotaikos geros, kol dar niekas nepaaiškėjo  biggrin.gif

tai taip ir toliau laikyk. thumbup.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
zinot savaitgali buvom parduotuvej, stovejom prie kasos ir kitoj eilej priejo teveliai su mazu leliuku. gulinciu prekiu vezimelyje.... maniskis paziurejo...atsisuko i mane ir klausia...."kazhin kiek kainuoja?" smile.gif

Atsakyti
QUOTE(euromergele @ 2006 07 03, 16:26)
zinot savaitgali buvom parduotuvej, stovejom prie kasos ir kitoj eilej priejo teveliai su mazu leliuku. gulinciu prekiu vezimelyje.... maniskis paziurejo...atsisuko i mane ir klausia...."kazhin kiek kainuoja?" smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif smagiai čia.

man šiaip labai gražu, kai leliukus prekių vežimėliuose parduotuvėse vežioja. sakyčiau labai patogu. lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Sicily, o kaip tau sekėsi pas gydytoją? jau startavai?
Atsakyti