Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(zaneta1 @ 2006 06 30, 21:09)
Saunuole, Mireja! wub.gif

Ačiū wub.gif

Rašykis ir tu į sąrašėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mirėja: 30 birželio 2006 - 21:01
Mielai rasyciaus, tik kad tos mano mmm sudurnavojo. buciau pagal planus suspejus i spali, o dabar ko gero teks nukelt i lapkriti, jei ir toliau nedurnavos doh.gif
Tai kazkaip ir neskubu dar i ta saraseli trauktis ax.gif
Atsakyti
Svarbu kad planuoji thumbup.gif
Atsakyti
visos cia kalba apie saldytus,nelabai suprantu kada juos uzsaldo po paruosimo IVF? ,na as dar nelabai zinau tos ivf darymo sistemos tai ir klausiu blush2.gif Ir dar klausimelis, nuvykus pas daktare del ivf ji daro jei kliente pageidauja ar skiria dar koki gydyma jei yra kazkokia viltis be ivf g.gif Pagal mano diagnoze as manau,kad tik ivf reikia daryti,bet juk viltis durniu motina cray.gif
Atsakyti
philipuks, jei dar yra šansų, tai tikrai skiria gydymus ir stimuliuojančius vaistus, žiūrint kokia padėtis. O užšaldo tada jei įsodinus kelis, dar lieka.
Atsakyti
Ir dar, ar jei nevyksta ovuliacija buna po vaistu vartojimo geri folikulai
? ax.gif Jau arteja vizitas pas daktare,tai klausimu kruva iskyla rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aga @ 2006 07 01, 16:17)
philipuks, jei dar yra šansų, tai tikrai skiria gydymus ir stimuliuojančius vaistus, žiūrint kokia padėtis. O užšaldo tada jei įsodinus kelis, dar lieka.

Supratau, aciu uz atsakyma smile.gif Uzsaldo kitam ivf jei tas nepasiseka ar ne? Ir kiek laiko juos laiko uzsaldytus g.gif Na, man labai daug klausimu kyla rolleyes.gif
Atsakyti
Šaldytus galima laikyt berods iki 5 metų ax.gif Nors gal ir dar daugiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2006 07 01, 16:30)
Šaldytus galima laikyt berods iki 5 metų ax.gif Nors gal ir dar daugiau g.gif

Bus tada laiko grazinti paskola ir dar viena pasiimti jei nepasiseks pirmasis ivf ax.gif
Atsakyti
Philipuks, tikrai nepuls daryti IVF, jeigu gydytojai pasirodys, kad galima dar ir kitais būdais pabandyti.
Užšaldytus embrionus laiko 5 metus.

Taip, folikulai po stimuliacijos turėtų būti geri nesvarbu ar vyksta pas tave ovuliacija ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 01, 16:43)
Philipuks, tikrai nepuls daryti IVF, jeigu gydytojai pasirodys, kad galima dar ir kitais būdais pabandyti.
Užšaldytus embrionus laiko 5 metus.

Taip, folikulai po stimuliacijos turėtų būti geri nesvarbu ar vyksta pas tave ovuliacija ar ne.

Oi, net nuotaika pakilo biggrin.gif Juk folikulai auga pas mane,tik nesprogsta,na zinoma su tokiu gydymu kokiu buvau gydoma nera aisku kodel g.gif O kada vyro grikiai butu reikalingi darant ivf blush2.gif Jis dabar isvaziaves ir griztu tik tada kai butu reikalingas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2006 07 01, 16:57)
O kada vyro grikiai butu reikalingi darant ivf blush2.gif Jis dabar isvaziaves ir griztu tik tada kai butu reikalingas ax.gif

Grikiai reikalingi punkcijos dieną 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva @ 2006 07 01, 17:35)
Grikiai reikalingi punkcijos dieną 4u.gif

O punkcija,kai isimami folikulai ar ne g.gif Ir dar klausimukas, o grikius atsivezti ar vietoje kazkaip sviezi bus reikalingi blush2.gif Nes tyrimui reikejo 3 val.senumo ax.gif
Atsakyti