Rožele
Labai džiaugiuosi už Tave, šaunuolė
Dabar saugok save ir savo leliuką
QUOTE(Roželė @ 2006 06 29, 14:06)
Buvau pas gydytoją turiu vieną pusliuką
labai smagu girdėti geras žinias, Rožele
Roželė, sakiau, sakiau kad viskas bus ir šitame skirelyje ilgai neužsibūsi taip ir yra
QUOTE(PETI @ 2006 06 29, 16:29)
Paiduke, Tau tikrai yra vietos ant gandro uodegos, Roželė, Keitė ir Didi, manau, kad pasislinks ir priims Tave.
žinoma priimsim
na merginos pasakysiu ir jums, buvau pas gydytoja ir ka manot? Du arba trys tipo trečias matosi labai labai nežymiai ir gali jo nebust, kad kabisosi 3 tai faktas, bet aš pati tą trečią vos įžiūrėjau, kaip kiti 2 matėsi aiškiai, nu bet tiksliai jau matysiu po dviejų savaičių man, kaip neaukštai ir 45kg trys jau per daug, sako galiu neišnešiot, bet dviejų visai norėčiau, butų vienu kartu 2 leliai
Žiūriu daug praleidau, Didi sveikinu tave nuoširdžiai prisijungus prie mūsų
Sveikinu Roželę
[quote=Keitė,2006 06 29, 19:17]
žinoma priimsim
na merginos pasakysiu ir jums, buvau pas gydytoja ir ka manot? Du arba trys
Vau Keitė dvigubas džiaugsmas, kaip faina
žinoma priimsim
na merginos pasakysiu ir jums, buvau pas gydytoja ir ka manot? Du arba trys
Vau Keitė dvigubas džiaugsmas, kaip faina
Va čia tai naujiena, Keite, viskas bus gerai, pamatysi
Nu Keite Jūs čia puikiai pasidarbavot
Sveikinu
Sveikinu
QUOTE(Roželė @ 2006 06 29, 16:06)
Buvau pas gydytoją turiu vieną pusliuką
Rožele, labai dėl tavęs džiaugiuosi, pagaliau jums pavyko Saugok save ir savo pūsliuką
QUOTE(Roželė @ 2006 06 30, 06:17)
Saugosiu savo pusliuką labai labai,labai mylėsiu ir lauksiu
Keitė smagu turi buti tau dvigubai
Paiduke mes laukiame tavęs labai labai.
Keitė smagu turi buti tau dvigubai
Paiduke mes laukiame tavęs labai labai.
Rožele labai labai džiaugiuosi už tave
ROŽELE, KEITE, DIDI, kai taip sekasi šį mėnesį, tai ir pačiai atsiranda noras dar kartą "sudalyvauti IVF žaidime" Taip arba Ne.
PAIDUKE, Tau, tikiu, tikrai liks vietos, kad ir gandro "pavadegy" (ten švelniausios plunksnos), nes mes visos sukaupsim norą ir tada jau negali nepasisekti
PAIDUKE, Tau, tikiu, tikrai liks vietos, kad ir gandro "pavadegy" (ten švelniausios plunksnos), nes mes visos sukaupsim norą ir tada jau negali nepasisekti
ak kaip norisi jus mergaites pasivyti..... su dideliu dziaugsmu sveikinu tokias grazhias naujienas turinchias mergaites
Kurios bandėte su šaldytais, ar jums mm prasidėdavo laiku