Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Rožele
Labai džiaugiuosi už Tave, šaunuolė thumbup.gif

Dabar saugok save ir savo leliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 06 29, 14:06)
Buvau pas gydytoją turiu vieną pusliuką  4u.gif

labai smagu girdėti geras žinias, Rožele wub.gif
Atsakyti
Roželė, sakiau, sakiau kad viskas bus ok.gif ir šitame skirelyje ilgai neužsibūsi taip ir yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 06 29, 16:29)
Paiduke, Tau tikrai yra vietos ant gandro uodegos, Roželė, Keitė ir Didi, manau, kad pasislinks ir priims Tave.  wub.gif

žinoma priimsim mirksiukas.gif
na merginos pasakysiu ir jums, buvau pas gydytoja ir ka manot? Du arba trys doh.gif tipo trečias matosi labai labai nežymiai ir gali jo nebust, kad kabisosi 3 tai faktas, bet aš pati tą trečią vos įžiūrėjau, kaip kiti 2 matėsi aiškiai, nu bet tiksliai jau matysiu po dviejų savaičių blink.gif man, kaip neaukštai ir 45kg trys jau per daug, sako galiu neišnešiot, bet dviejų visai norėčiau, butų vienu kartu 2 leliai blush2.gif

Žiūriu daug praleidau, Didi sveikinu tave nuoširdžiai prisijungus prie mūsų wub.gif
Sveikinu Roželę wub.gif
Atsakyti
[quote=Keitė,2006 06 29, 19:17]
žinoma priimsim mirksiukas.gif
na merginos pasakysiu ir jums, buvau pas gydytoja ir ka manot? Du arba trys doh.gif

Vau Keitė dvigubas džiaugsmas, kaip faina 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Va čia tai naujiena, Keite, viskas bus gerai, pamatysi smile.gif
Atsakyti
Nu Keite Jūs čia puikiai pasidarbavot thumbup.gif thumbup.gif
Sveikinu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 06 29, 16:06)
Buvau pas gydytoją turiu vieną pusliuką  4u.gif

Rožele, labai dėl tavęs džiaugiuosi, pagaliau jums pavyko thumbup.gif 4u.gif Saugok save ir savo pūsliuką wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 06 30, 06:17)
Saugosiu savo pusliuką labai labai,labai mylėsiu ir lauksiu  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Keitė smagu turi buti tau dvigubai  4u.gif  4u.gif

Paiduke mes laukiame tavęs labai labai.

Rožele labai labai džiaugiuosi už tave wub.gif wub.gif
Atsakyti
ROŽELE, KEITE, DIDI, kai taip sekasi šį mėnesį, tai ir pačiai atsiranda noras dar kartą "sudalyvauti IVF žaidime" Taip arba Ne. bigsmile.gif

PAIDUKE, Tau, tikiu, tikrai liks vietos, kad ir gandro "pavadegy" (ten švelniausios plunksnos), nes mes visos sukaupsim norą ir tada jau negali nepasisekti wub.gif
Atsakyti
ak kaip norisi jus mergaites pasivyti..... biggrin.gif su dideliu dziaugsmu sveikinu tokias grazhias naujienas turinchias mergaites biggrin.gif
Atsakyti
Kurios bandėte su šaldytais, ar jums mm prasidėdavo laiku g.gif
Atsakyti