Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(PETI @ 2006 06 28, 11:48)
Jei ne paslaptis, o kiek pinigėlių išleidote su šaldytais. Klausiu, nes pačiai reikia nuspręst, ar bandyt su snaigutėm, ar susikaupt visa kaip ir morališkai ir finansiškai dar vienam IVF. doh.gif

Vaistams apie 150 Lt+2000 Lt 4u.gif

Didi, thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sicily @ 2006 06 28, 18:31)
Redute, pas ka tu darysies?
As ryt irgi pas gydytoja einu.

labas rytas visoms

Pas Visockiene mirksiukas.gif
Atsakyti
Didi labai puikios naujienos thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Paiduke nono.gif baik galvoti visokias nesamones, nenervuok savo žirniukų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(devina @ 2006 06 29, 11:43)
Paiduke nono.gif baik galvoti visokias nesamones, nenervuok savo žirniukų mirksiukas.gif

bandau "neįsisvaigti", kad jei blogos naujienos, lengviau būtų lotuliukas.gif
Čia kaip po kokio egzamino(aišku nesulyginama, bet...)taigi po egzamino, ar tarkim pokalbio su darbdaviu, bandai sudėlioti kas buvo netaip, ką netaip padarei, ir begalvojant supranti ir atrandi daug visokių negerumų, kad nelabai sekėsi ir tada įsijungia galvojimas, kad š.... , niekas nesigavo, turbūt rezultatas labai prastas bus, o tas galvojimas įsijungia, kad apsaugoti save nuo vilčių, jei tarkim nepasisektų, nuo didelio nusivylimo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2006 06 29, 12:52)
bandau "neįsisvaigti", kad jei blogos naujienos, lengviau būtų lotuliukas.gif
Čia kaip po kokio egzamino(aišku nesulyginama, bet...)taigi po egzamino, ar tarkim pokalbio su darbdaviu, bandai sudėlioti kas buvo netaip, ką netaip padarei, ir begalvojant supranti ir atrandi daug visokių negerumų, kad nelabai sekėsi ir tada įsijungia galvojimas, kad š.... , niekas nesigavo, turbūt rezultatas labai prastas bus, o tas galvojimas įsijungia, kad apsaugoti save nuo vilčių, jei tarkim nepasisektų, nuo didelio nusivylimo  rolleyes.gif

Paiduke, ar zirniukai jau tavo pilvuke? blush2.gif Matyt busiu kazka praleidusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Didi @ 2006 06 28, 13:57)
Merginos,
Aš "išlindau iš krūmų", neiškenčiau-kraujo tyrimas padarytas. Mano HCG 215 !!

VALIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!
URAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!

thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Labai labai jus vias palaikau ir linkiu visoms dideliausios sekmes gaudant savo stebukliukus wub.gif 4u.gif

Bet turiu toki klausimuka: kiek zinau, po IVF`o skiria Crinona i maksti. Man jis paskirtas del kitu bedu po viena "svirkstuka" pries miega. Tai kiek laiko jis veikia? Jei as nakti keliuosi i WC, dalis jo isteka doh.gif Kiek laiko jis ten turi prabuti? g.gif
Aciukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leta7 @ 2006 06 28, 15:35)
Peti, jei atšildžius nei vienas embrionukas neišgyventų, tai nieko nesodintų ir nieko nekainuotų. Jei liktų vienas tai tau pasakytų kokios jis kokybės ir jau su gydytoją nuspręstumėte dėti jį ar ne. Kaina ta pati ar vieną dedi ar tris.
Aš tai Peti padaryčiau dar naują IVF ir po jo gal užšaldytum dar kelis embrioniukus ir jau broliukui ar sesytei bandymui susirinktų kokios 5 snaigutės.

Ačiū, aš panašiai irgi mąstau. Jei ir daryti su šaldytai, tai bent jau, kad liktų 3 snaigutės įdėjimui. ax.gif
Ir išvis, mano manymu su snaigutėm gal ir yra tikimybė toms, kurioms IVF gavosi iš pirmo karto ir užsikabino 2 arba trys žmogeliukai. Nes, jei paprastai nesigauna, tai kur jau su šaldytais g.gif Nu čia nelabai save paguodžiau prieš startą g.gif

Paiduke, Tau tikrai yra vietos ant gandro uodegos, Roželė, Keitė ir Didi, manau, kad pasislinks ir priims Tave. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(PETI @ 2006 06 29, 16:29)

Paiduke, Tau tikrai yra vietos ant gandro uodegos, Roželė, Keitė ir Didi, manau, kad pasislinks ir priims Tave.  wub.gif

paskaičiau ir toks juokas suėmė thumbup.gif , išsivaizduoju merginų leliukai ant gandro šiltai ir saugiai įsitaisę, o mano įsikabinęs į uodegą, ten kažkur "pašiknį" lotuliukas.gif nu ir nesvarbu kaip atkeliaus, ar komforto klase lotuliukas.gif ar ....svarbu atkeliautų sveikas, drūtas wub.gif , o kad toks būtų, tai faktas, nekiekvienas gali išsilaikyti tokiom sąlygom ir tokį ilgą kelią skrisdamas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paiduke: 29 birželio 2006 - 15:39
Buvau pas gydytoją turiu vieną pusliuką 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Roželė @ 2006 06 29, 17:06)
Buvau pas gydytoją turiu vieną pusliuką  4u.gif

kaip gera... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hereja @ 2006 06 29, 14:02)
Bet turiu toki klausimuka: kiek zinau, po IVF`o skiria Crinona i maksti. Man jis paskirtas del kitu bedu po viena "svirkstuka" pries miega. Tai kiek laiko jis veikia? Jei as nakti keliuosi i WC, dalis jo isteka doh.gif Kiek laiko jis ten turi prabuti? g.gif
Aciukas ax.gif

Pasilieka jo ten pakankamai, dar ir iškrapštyti tenka biggrin.gif
Atsakyti