Didi, tikrai smagu dėl tavęs, net apsižliumbiau
Ech, kad taip po vieną, po vieną ir visos Galima sakyti šis mėnuo jau dabar
QUOTE(Aga @ 2006 06 28, 15:12)
Svajuke, trauk į sąrašą jau
jau padaryta.
o dabar jau Paidukės eilė į tą patį sąrašiuką patekti.
Didi apkabinus taves ir visus tavo pilvelio gyventojus, sveikinu sveikinu! Kaip faina
Atrodo, kad sapnuoju.
Na gydytojas, sakė, kad reikia savaitėlę palaukti, tada lyg kaip supratau pasakys skaičių
Na gydytojas, sakė, kad reikia savaitėlę palaukti, tada lyg kaip supratau pasakys skaičių
Didi, nuosirdziausi sveikinimai
Tikrai, su kiekviena sekme sugrizta optimizmas ir man
Tikrai, su kiekviena sekme sugrizta optimizmas ir man
QUOTE(Didi @ 2006 06 28, 15:23)
Atrodo, kad sapnuoju.
Didi, sveikinu Išgyveni pačias gražiausias akimirkas savo gyvenime, nuostabiausius jausmus kai sužinai kad tavyje bunda nauja gyvybė. uch, kaip faina...
Atrodo, kad sapnuoju.
Sveikinu
O pas kokią gydytoją dareisi
QUOTE(Šarūniukė @ 2006 06 28, 15:44)
VK, o įsodino Vilniuje Meškauskienė
Atrodo, kad sapnuoju.
sveikinimai DIDI
ash ir vis tik svajoju ir svajoju kaip bus, kai suzinosiu, kad , turbut ish laimes numirsiu
Merginos aš už jūs VISAS, VISAS laikysiu kumštukus P.S Labai ačiū už sveikinimus, man jie tikrai labai, labai svarbūs ir brangūs.
QUOTE(svajukė @ 2006 06 28, 15:57)
Redute, o tau tai jau matyt nebedaug liko laukti iki starto, ar ne?
tai jau taip ryt einu pas gydytoja sudelioti tashkus ant i
ir bet kuriuo momentu jau laukiu savo dieneliu pradzios