Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(besteller @ 2014 04 03, 11:58)
juos padovanociau 180 cm/47 kg modeliui

blink.gif jis butu gyvas, paeinantis?
Atsakyti
QUOTE(Interdiz @ 2014 04 01, 09:21)
Sveikos, noreciau prisijungt prie jusu burio. Vis paskaitinedavau, bet nedrisdavau nei komentuot, nei pasirodyt. Apsirengimo srityje noreciau pasitobulint. Aisku, is manes kazkokiu "wow" deriniu tikrai nereikia tiketis, nes as auginu dar 6 men neturinti kudiki, nedirbu, o kunas pasikeites ne i gera. Jeigu kur issiruosiu, tai "greitai ant smugio" kazka uzsimetu, nes klaikiai truksta laiko ir miego...taciau apsileist nenoriu, todel noriu prie jusu jungtis. Neseniai perkrausciau savo visa spinta, atsikraciau maisais drabuziu ir avalynes, kurios nebenesiosiu, noriu atsinaujint ir susiformuoti solidesni ivaizdi.
Ketinu isigyt nauju drabuziu, ar galit / norit parekomenduoti ka tiesiog butina turet itin kokybisko ir gero? As manau, kad svarbu turet klasikini gero sukirpimo smelines ar juodos spalvos puspalti, gerus dzinsus, tamsia ir smelines sukneles, kokybiska odini svarkeli.... manau, kad cia yra laikui nepasiduodantys drabuziai, kuriuos galima derint su ivairiom detalem - avalyne, palaidinem, rankinukais, skarelem, nertiniais ir t.t
P.s Mrs. Patrankos deriniai man lb patinka  thumbup.gif

Labai panašiai ir pas mane,užeinu labai dažnai pasisemt idėjų,nekėliau nieko,išskyrus porą "derinukų" prieš kokius metus,bet kai gerai išspardė užpakalį,nusprendžiau,kad laikas keist savo sumautą garderobą ir kol to nepadarysiu,negąsdint žmonių biggrin.gif kadangi baigiu tą padaryt (bent dalinai),kada pasirodysiu ir aš tongue.gif
Čia daugybė žavuolių renkasi.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 03, 14:02)
blink.gif jis butu gyvas, paeinantis?

nereikia visko priimti taip tiesiogiai biggrin.gif tiesiog noriu pasakyti, kad leginsai su tokiais stambiais apskritimais ziauriai storina ir trumpina kojas ir kad su jais prastai atrodo net normalaus ugio ir svorio merginos. jos tinka tik vienetams, tik isskirtinio lieknumo merginoms, tokioms, kaip, pvz, austeja jablonskyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 03, 13:22)
nezinau, kokie psichologai sako, kad ryskias detales renkasi nedrasus, abejojantys, bailus zmones, nenorintys issiskirti, susilaukti demesio.
bet tiesa, kad, kai pasitikim savim ir zinai kas esi, nebijai nieko, drabuziais isreiski save - nemaskuoji, neryskini, o tiesiog buni tuo, kas esi tuo momentu, akimirka ar diena, ar visa gyvenima - pilkas, tai pilkas, rozinis, tai roziniszaliasorandzinis 

4u.gif

Kai zmogus patenkintas savimi is vidaus ir prisiziuri isore,tai akys ziba kaip deimantai,plaukai blizga kaip brangiausias silkas ir oda sviecia kaip porcelianas.

Man pats graziausias asmeninis derinys:visiskai nuogas kunas,aukstakulniai ir megstamo kvapo aromatas.Ir visas pasaulis man po kojom,visa kita-tik detales.Labai daug dirbau,kad pasiekciau toki emocini lygi:) bet cia jau bla bla bla...

Papildyta:
QUOTE(besteller @ 2014 04 03, 16:28)
nereikia visko priimti taip tiesiogiai  biggrin.gif  tiesiog noriu pasakyti, kad leginsai su tokiais stambiais apskritimais ziauriai storina ir trumpina kojas ir kad su jais prastai atrodo net normalaus ugio ir svorio merginos. jos tinka tik vienetams, tik isskirtinio lieknumo merginoms, tokioms, kaip, pvz, austeja jablonskyte smile.gif

pritariu visiems zodziams...Nereikia pykti del tikslingo komentaro,niekas nenori nieko izeisti cia,bet jei jau rodomes ir prasom patarimo...
Atsakyti
Penktadieniui mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti

i 
Grįžtam į temą, gražių derinių, gražios dienos
Atsakyti
Mrs, si karta man vidinis geras, laukinis toks tik SO SO rolleyes.gif
Atsakyti
Patrankos man vidinis- grazus, lauknis- eilinis.
Atsakyti
Mrs. Patranka - nera blogas bet Jus galit ir geriau ax.gif labai patiko batukai, kai pamaciau pirkiniuose jau laukiau derinio bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=angelinka,2014 04 03, 22:51]

Man pats graziausias asmeninis derinys:visiskai nuogas kunas,aukstakulniai ir megstamo kvapo aromatas.Ir visas pasaulis man po kojom,visa kita-tik detales.Labai daug dirbau,kad pasiekciau toki emocini lygi:) bet cia jau bla bla bla...
[

Prašau atleisti, bet..o kur megstate lankytis čia su tokiu deriniu rolleyes.gif
Atsakyti
Mrs Patranka, vidinis fainas, as tik rozines spalvos myletoja Nesu smile.gif
Rankine ax.gif
Atsakyti
Patranka, vidinis labai gerai thumbup.gif laukinis - neutral mirksiukas.gif
Atsakyti