Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

Manau, kad išvis ne nuo pasitikėjimo/nepasitikėjimo priklauso, kokius rūbus žmogus renkasi. Vieni nepasitikintys mėgsta atkreipt dėmesį į save rūbais, daiktais, detalėm (galbūt bandydami kažką įrodyt), o kiti kaip tik nori susilieti su minia. Bet nereiškia, kad nepasitikinčiam žmogui negali patikti įdomesni rūbai. Taip ir pasitikintys gali nematyt reikalo išsišokt, ar tiesiog mėgsta paprastą stilių, arba atvirkščiai - nenori atrodyt nuobodžiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 03 balandžio 2014 - 13:09
QUOTE(Jūros Deivė @ 2014 04 03, 12:00)
Neturiu boyfriendų sad.gif Mesiu, grubiai atrodo ir sveria dievaži kiek sad.gif Ačiū.

Tada mesk,nors kaip sakau ne duona,nesudžius,lai lauka savo šlovės minutės dėžutėje mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif

burbulu diena g.gif truksta kramtomos gumos burbulo ir baliono biggrin.gif

prajuokinot, bet jei Jums tikrai norisi taip eiti - why not, tik butu geriau, jei cia butu pedkelnes, butu, beveik, labai gerai. basutes geriausia detale, siame derinyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 03 balandžio 2014 - 13:06
Kaip rankinė?
http://public.fotki....3-165829-1.html
Papildyta:
QUOTE(liomi @ 2014 04 03, 14:05)
biggrin.gif

burbulu diena  g.gif truksta kramtomos gumos burbulo ir baliono  biggrin.gif

prajuokinot, bet jei Jums tikrai norisi taip eiti - why not, tik butu geriau, jei cia butu pedkelnes, butu, beveik, labai gerai. basutes geriausia detale, siame derinyje.

Buvau praėjusią vasarą išsliukinus iš namų. Ir foto sena. Tik dilema atsinaujino smile.gif
Papildyta:
Beje, keliu kraštutinius atvejus smile.gif Ofisinis stilius mano kitoks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2014 04 03, 12:10)
Kaip rankinė?
http://public.fotki....3-165829-1.html
Papildyta:

Buvau praėjusią vasarą išsliukinus iš namų. Ir foto sena. Tik dilema atsinaujino smile.gif
Papildyta:
Beje, keliu kraštutinius atvejus smile.gif Ofisinis stilius mano kitoks biggrin.gif

Bet iškur tiek daitų iš skirtingų operų sukrauta vienu metu?!?!?
...na pas mane irgi visko,bet derini juk biggrin.gif dabartinis vaizdas sorry,SIAUBINGAS....nereikia taip saves dergti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 03, 14:15)
Bet iškur tiek daitų iš skirtingų operų sukrauta vienu metu?!?!?
...na pas mane irgi visko,bet derini juk  biggrin.gif dabartinis vaizdas sorry,SIAUBINGAS....nereikia taip saves dergti ax.gif

O rankinė kaip? Bandymas neužskaitytas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2014 04 03, 12:20)
O rankinė kaip? Bandymas neužskaitytas biggrin.gif

Na pati sakai,kad ofisinė,tada ne,nes čia toks baby doll variantas biggrin.gif
Atsakyti
oi, seniai taip nesijuokiau. ačiū.

Šiaip tai baisi ta rankinė. JOkiam variante.
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 03, 14:22)
Na pati sakai,kad ofisinė,tada ne,nes čia toks baby doll variantas biggrin.gif

Rankinė tikrai per saldi smile.gif Nors kokybė tobula smile.gif
Gal atsiras kokia Baby doll, su malonumu padovanočiau smile.gif
Papildyta:
QUOTE(pear @ 2014 04 03, 14:25)
oi, seniai taip nesijuokiau. ačiū.

Šiaip tai baisi ta rankinė. JOkiam variante.

O gal taip Paleo veikia? biggrin.gif
Atsakyti
Jūros Deivė - cia Jus juokaujat ar rimtai blink.gif is visko ka maciau dviejuose foto palikciau palaidine su zirniukais ir galaxy kelnes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 03, 14:41)
Jūros Deivė - cia Jus juokaujat ar rimtai  blink.gif is visko ka maciau dviejuose foto palikciau palaidine su zirniukais ir galaxy kelnes  unsure.gif

biggrin.gif Reik gi moterim duot peno paaštrinti liežuviukus. Čia šokio terapija smile.gif O man tereikėjo sužinot dėl sijono ir rankinės. Abu ir dar šis bei ras atlaisvins spintą.
Ačiū visoms už dėmesį ir ačiū tik konstruktyvių komentarų autorėms smile.gif
Atsakyti
As Juros Deives vietoj pasilikciau visus rubus, isskyrus leginsus (juos padovanociau 180 cm/47 kg modeliui) ir tase (ja sudeginciau). Margas kelnes nesiociau prie juodu balerinu ir paprastos bordo/baltos/gal juodos maikes, zinoma, be petnesu. Dzinsini sijona nesiociau atostogaudama vasara, prie idegusiu koju ir zemakulniu basuciu, su balta laisva bliuskute. Basutes nesiociau prie vienspalviu sukneliu, boyfriend dzinsu.
Atsakyti