Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(Vannille @ 2014 04 02, 17:56)
Patranka,

bateliai labai grazus 4u.gif

Dėkui 4u.gif ...labai patogūs,ieškau dabar panašių,kaip šitie,nes jau man jie rodos pavargę ax.gif
Atsakyti
Patranka patiko derinukas,tik pasikartosiu,tase baisi kaip gyvenimas biggrin.gif biggrin.gif Pilnai uztenka tavo charizmos ir pasitikejimo savimi,pernelyg ryskios detales skirtos neturintiems asmenybes zmonems tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2014 04 02, 22:18)
pernelyg ryskios detales skirtos neturintiems asmenybes zmonems tongue.gif

nesamone. rimtai biggrin.gif Asmenybes visi turi, o kuklus asmenys, dazniausiai, nesirenka ryskiu detaliu, jas renkasi ryskus zmones, nebijantys issukiu.
Atsakyti
QUOTE(liomi @ 2014 04 03, 08:50)
nesamone. rimtai  biggrin.gif Asmenybes visi turi, o kuklus asmenys, dazniausiai, nesirenka ryskiu detaliu, jas renkasi ryskus zmones, nebijantys issukiu.

na nesakau,kad tai visada galioja.bet dazniausiai tokias detales renkasi savimi nepasitikintys zmones,norintys kazka paradoti...Tu tokia ta mano nuomone,psichologo paklauskit,irgi panasiai pasakys...
Atsakyti
Savim nepasitikintys zmonės renkasi plastines operacijas , o ryskias detales renkasi drąsūs žmonės, nebijantys išsiskirti iš minios ir norintys atkreipti dėmesį, ko niekada nedarys savim nepatenkintas..
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2014 04 03, 09:07)
na nesakau,kad tai visada galioja.bet dazniausiai tokias detales renkasi savimi nepasitikintys zmones,norintys kazka paradoti...Tu tokia ta mano nuomone,psichologo paklauskit,irgi panasiai pasakys...

nezinau, kokie psichologai sako, kad ryskias detales renkasi nedrasus, abejojantys, bailus zmones, nenorintys issiskirti, susilaukti demesio.

bet tiesa, kad, kai pasitikim savim ir zinai kas esi, nebijai nieko, drabuziais isreiski save - nemaskuoji, neryskini, o tiesiog buni tuo, kas esi tuo momentu, akimirka ar diena, ar visa gyvenima - pilkas, tai pilkas, rozinis, tai roziniszaliasorandzinis

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 03 balandžio 2014 - 12:39
Spintą tvarkau ir galvoju - sijonas nešiotinas? Guli pas mane mirties taške...

http://public.fotki....9-200313-1.html

Basankes mesiu lauk tikrai, 38 d. koja atrodo kaip 48 smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūros Deivė: 03 balandžio 2014 - 12:49
Nepatinka sijonas, bet gal jaunimui ir tinkamas nešioti, man tai negražus visiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2014 04 03, 11:45)
Spintą tvarkau ir galvoju - sijonas nešiotinas? Guli pas mane mirties taške...

http://public.fotki....9-200313-1.html

Basankes mesiu lauk tikrai, 38 d. koja atrodo kaip 48 smile.gif

Jezusmarija....mesk laik viską,o geriau nemesti,o vešti į mišką ir pakasti,kad niekas nerastų,tik marškinėliuas galima palikti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 03, 13:51)
Jezusmarija....mesk laik viską,o geriau nemesti,o vešti į mišką ir pakasti,kad niekas nerastų,tik marškinėliuas galima palikti  blink.gif

Man nereik vežt, prie miško ir gyvenu smile.gif))
Timpos nubrokuotos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jūros Deivė @ 2014 04 03, 11:53)
Man nereik vežt, prie miško ir gyvenu smile.gif))
Timpos nubrokuotos biggrin.gif

Na va,dėkuidievui,bus proga po mišką pavaikščioti biggrin.gif
...permečiau dar basutes...nereikia mest,su boyfren stiliaus džinsiukai gražu,bet ne pačios stilius,tada lauk mesk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. Patranka @ 2014 04 03, 13:58)
Na va,dėkuidievui,bus proga po mišką pavaikščioti biggrin.gif
...permečiau dar basutes...nereikia mest,su boyfren stiliaus džinsiukai gražu,bet ne pačios stilius,tada lauk mesk mirksiukas.gif

Neturiu boyfriendų sad.gif Mesiu, grubiai atrodo ir sveria dievaži kiek sad.gif Ačiū.
Atsakyti