Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų deriniai

QUOTE(*Anila* @ 2014 04 01, 12:33)
LIOMI derinukas man nelabai ištiesų. blush-anim-cl.gif

nieko tokio gi biggrin.gif

BlueMoggy, dar nelabai, bet parka Tavo, tikrai, neprastesne irnesakyk.gif
Atsakyti
O,kas čia juokingo? biggrin.gif Kad nepatiko,ar galvoji,kad meluoju? biggrin.gif
Atsakyti
Kad nepatiko, nieko tokio, del ko verta deti raudonu zandukus ar jaustis nejaukiai 4u.gif skirtingai visiems patinka - man taip, Tau kitaip, taip ir turi but friends.gif 4u.gif

P.S. arba Tu, tikrai, meluoji, nes paklausei ar tikiu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 01 balandžio 2014 - 15:15
Liomi patiko, turejau ir as dzinsinius marskinukus, bet niekaip ju nepriderinau tai i charity iskeliavo smile.gif
P.S Jusu lupos naturalios? blush2.gif

Ptiko ir BM ir Patrankos derinukai.
Patrankos geras paltukas, tasiokas labai idomus, nors gal cia per peti kazkaip ir nelabai ziuris, bet seip gerulis toks smile.gif
Atsakyti
Patranka, jūs žavi, stilinga moteris thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tylene @ 2014 04 01, 10:31)
Patranka, viskas labai gražu  bigsmile.gif  rankinė kokia įdomi bigsmile.gif  thumbup.gif

Ačiū
QUOTE(Mitsouko @ 2014 04 01, 11:35)

Patranka,kaip visada-gražu! smile.gif

Kai visda,dėkui.
QUOTE(Zajza @ 2014 04 01, 12:06)
Na Jus tai visad rasit kaip prikibti prie ponios Patrankos 

Yar posakis apie karavaną....

QUOTE(Margaretta @ 2014 04 01, 12:21)
Man Patrankos sikart irgi nepatiko..tasė negraži man...

Tiek to jau tos tašės....
QUOTE(*Anila* @ 2014 04 01, 13:33)

PATRANKOS dailus.Patogus,spalvos gražios.Nors rankinės irgi norėtusi lengvesnės.Bet visuma graži.

Būtent,visuma..

QUOTE(evelinki @ 2014 04 01, 13:54)
bet tikrai, atrodo daug geriau, net visai patiko smile.gif
Patrankos paltas labai geras, gal kažkada ir gyriau, bet dar pagirsiu  bigsmile.gif

Ačiū...iš mandrumo,net rankovės raitojasi...

QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 01, 15:32)
Liomi patiko, turejau ir as dzinsinius marskinukus, bet niekaip ju nepriderinau tai i charity iskeliavo  smile.gif

Ptiko ir BM ir Patrankos derinukai.
Patrankos geras paltukas, tasiokas labai idomus, nors gal cia per peti kazkaip ir nelabai ziuris, bet seip gerulis toks

Dėkui...

QUOTE(jollanciukas @ 2014 04 01, 17:22)
Patranka, jūs žavi, stilinga moteris  thumbup.gif

Dėkui...ir dar viskokia kitokia...
Atsakyti
Mrs. Patranka - negaliu pasakyt kad labai patiko bet neblogas ax.gif o man kaip tik labiausiai is derinio patiko rankine tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Galilea @ 2014 04 01, 18:33)
Mrs. Patranka - negaliu pasakyt kad labai patiko bet neblogas  ax.gif o man kaip tik labiausiai is derinio patiko rankine  tongue.gif

...dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 01, 14:32)
Liomi patiko, turejau ir as dzinsinius marskinukus, bet niekaip ju nepriderinau tai i charity iskeliavo  smile.gif

As vienus irgi atidaviau, nes buvo negrazus garinimas, taip, kad - buna. nors jie tinka prie visko g.gif

taip, naturalios, cia padazytos lupdaziu buvo .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liomi: 01 balandžio 2014 - 22:02
QUOTE(Vai2lka @ 2014 04 01, 17:32)
Patrankos geras paltukas, tasiokas labai idomus, nors gal cia per peti kazkaip ir nelabai ziuris, bet seip gerulis toks  smile.gif

drinks_cheers.gif permetus per peti kitaip ziuretusi, bet visumoj labai dailu, man batukai cia labai tiko wub.gif

Bm, sijoninis nelabai kazko ziurisi g.gif
Atsakyti
Liomi, graži man tavo tašė, tokia kitokia, nei visos dabar populiarios.. thumbup.gif
Atsakyti
Patranka,

bateliai labai grazus 4u.gif
Atsakyti