BlueMoggy, man irgi derinys lb vykes, visada Tavieji
boho
bet rankine lb cia tiktu
zinau, kad turi leliuku tase, bet rankine yra rankine

Aciu mergaites
Liomi, jau visai noreciau isigyti kazkokia, bet tokios kokios noriu nerandu.. Mano kaime tik Tkmaxx ir H&M, sunki uzduotis kazka rasti

Liomi, jau visai noreciau isigyti kazkokia, bet tokios kokios noriu nerandu.. Mano kaime tik Tkmaxx ir H&M, sunki uzduotis kazka rasti

Tai va, kad nelengva, as zinau.
Pastarajoji, mylima nemylima rankine, man lb patinka ir keista, kad gyvai, ji, susilaukia komplimentu
turejau pasiulyma parduoti uz £100, bet atsisakiau. beje, v niekad neatleis man, uz si pirkini, bet vyrai nesupranta 
Rankine labai ir nepakeistu Taves, puikiai atrodai, detales, tas supereffortless stilius
P.S. nera ir nebus tokios rankines, kuri tiktu, be isimties, visur
Pastarajoji, mylima nemylima rankine, man lb patinka ir keista, kad gyvai, ji, susilaukia komplimentu

Rankine labai ir nepakeistu Taves, puikiai atrodai, detales, tas supereffortless stilius

P.S. nera ir nebus tokios rankines, kuri tiktu, be isimties, visur

Liomi labai labai patiko
Dėl permanentinių, tai gal nepakankamai žinių turit, ir per mažai gerų pavyzdžių matėt, kad taip peikiat. yra tikrai natūraliai atrodančių ir tt., tik reikia pasidomėti
Dėl permanentinių, tai gal nepakankamai žinių turit, ir per mažai gerų pavyzdžių matėt, kad taip peikiat. yra tikrai natūraliai atrodančių ir tt., tik reikia pasidomėti

As vis viliuose "visureige" rasti
o iki kol rasiu, "Tesco" maisiuka naudosiu

BM man ir neatrodai kaip bobute
lb grazute, nors ir ne mano stilius. TB happy, kad turi tokia dailute zmona

Aciu Zuviukau

Liomi derinukas labai labai pavykes ,sijonas puikus

BM, tkmaxx galima rasti lobiu, tikrai

BluueMoggy..super gražu
...antakiams daroma dar ir pikropigmentacija,galit padiskutuoti
...antakiams daroma dar ir pikropigmentacija,galit padiskutuoti