Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(pempė12 @ 2014 12 02, 20:32)
Kokį turite omeny?

šitą
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2014 11 27, 22:29)
Kad kazkiap ne taip.. Buna 8, 4, 2 ir 1 snapelio (virsunes) ir dar galvos buna.
Pas mus vieno snapelio Norfoj dar neseniai stovejo, bet nezinau, ar bera... ThomasPhilips esu macius, bet kaina irgi pilna, o nuolaida max 20pr. ko gero tebuna kazkada...

Sorry, gal ir sumaišiau su tom viršūnėm. 4u.gif pirkau Panevėžy hyper norfoj babilone, bet ne šiemet.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 12 02, 21:19)

Oi, buvau ir pamiršusi, kad toks yra blush2.gif , o pati džiaugiausi vaizdeliu biggrin.gif . Gal po Naujų atsiras prekyboje, kad dabar pritrūko. Dar šitas gražuoliukas rinkinukas memeltoys'e rodomas, bet pirkti irgi nėra
user posted image
Atsakyti
šitas irgi labai patinka, bet jau brangesnis 30 dolerių ax.gif maniškis Kalėdų senelio ir elnių labai nori, sugebėjau pražiopsoti, bet tikrai nesitikėjau, kad dar lapkritį išpirks.
Atsakyti
gavau vis dėlto kalėdinį rinkinį už tikrą kainą (amazon ir pan. pardavinėja vos ne dviguba kaina) thumbup.gif o dabar lego.com rašo, kad vasarį turėtų turėti. pati laukiu Kalėdų, labai noriu pamatyti.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 12 14, 18:36)
gavau vis dėlto kalėdinį rinkinį už tikrą kainą (amazon ir pan. pardavinėja vos ne dviguba kaina) thumbup.gif o dabar lego.com rašo, kad vasarį turėtų turėti. pati laukiu Kalėdų, labai  noriu pamatyti.

thumbup.gif
Ar su Kalėdų seneliu?
Su karusele čia turi prekyboje
Atsakyti
Taip, su Kalėdų seneliu smile.gif prisiekiau sau sugebėt išlaikyt šį rinkinį nesuverstą į bendrą krūvą.
Papildyta:
Taip, su Kalėdų seneliu smile.gif prisiekiau sau sugebėt išlaikyt šį rinkinį nesuverstą į bendrą krūvą.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 12 14, 22:32)
Taip, su Kalėdų seneliu smile.gif  prisiekiau sau sugebėt išlaikyt šį rinkinį nesuverstą į bendrą krūvą.
Papildyta:
Taip, su Kalėdų seneliu smile.gif  prisiekiau sau sugebėt išlaikyt šį rinkinį nesuverstą į bendrą krūvą.

Tai dar labiau sveikinu thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 12 14, 23:05)
Tai dar labiau sveikinu thumbup.gif  .

sūnaus klasioko mama pasakojo. jos vyresnieji jau 21 ir 18 metų, dukra turėjo visokių lego friends pilių, o sūnus labai daug lego Hario Poterio. jie turėjo bent du didelius kraustymusis, o lego surūšiuota į užsegamus maišelius, sudėta į dėžes, instrukcijos - segtuvuose. Ir va neseniai grįžę savaitgaliui vyresnieji sugalvojo sudėlioti tuos savo didžiulius rinkinius, ir nebuvo dingusi nė viena detalė blink.gif blink.gif Man mistikų mistika, nesugebu aš taip sukontroliuoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2014 12 15, 00:23)
sūnaus klasioko mama pasakojo. jos vyresnieji jau 21 ir 18 metų, dukra turėjo visokių lego friends pilių, o sūnus labai daug lego Hario Poterio. jie turėjo bent du didelius kraustymusis, o lego surūšiuota į  užsegamus maišelius, sudėta į dėžes, instrukcijos - segtuvuose. Ir va neseniai grįžę savaitgaliui vyresnieji sugalvojo sudėlioti tuos savo didžiulius rinkinius, ir nebuvo dingusi nė viena detalė  blink.gif  blink.gif Man mistikų mistika, nesugebu aš taip sukontroliuoti  blush2.gif

As irgi taip nesugebu, bet gal nuo vaiku priklauso biggrin.gif .
Atsakyti
Gal kas turi lego minifigures nepanaudotų kodų? Mes turim nepanaudotus paršelio ir roko žvaigždės kodukus. Rašykit į až, jei turit.
Atsakyti
QUOTE(giedrep78 @ 2014 12 30, 19:15)
Gal kas turi lego minifigures nepanaudotų kodų? Mes turim nepanaudotus paršelio ir roko žvaigždės kodukus. Rašykit į až, jei turit.

O kas čia per kodai 4u.gif
Atsakyti