o kaip Lego parduotuvė? ten taigi didelis pasirinkimas
gal kas matete kur lietuvoje butu galima nusipirkti kaladeliu dezuciu? maciau legolende bet neemiau , maniau rasiu lietuvoj bet mums pasake kad tokiu nera buve...
My Webpage
jei kas kur matete - saukit garsiai praneskit asmeniskai, labai lauksiu!
My Webpage
QUOTE(Robulis @ 2016 11 16, 10:50)
Sveiki, ka galit pasiulyt be e-bay ir amazon?
reikai Lego su dinozaurais, o tokiu maximoj ir kutur nebuna.
Aciu uz info ;)
reikai Lego su dinozaurais, o tokiu maximoj ir kutur nebuna.
Aciu uz info ;)
bricklink.com
QUOTE(annaa @ 2016 11 25, 13:36)
gal kas matete kur lietuvoje butu galima nusipirkti kaladeliu dezuciu? maciau legolende bet neemiau , maniau rasiu lietuvoj bet mums pasake kad tokiu nera buve...
My Webpage
My Webpage
Seniau būdavo dideliuose prekybcentriuose, o dabar yra internetinėje parduotuvėje Klaipėdoje. Bet spalva tik juoda likusi.
QUOTE(pempė12 @ 2016 11 26, 00:52)
Seniau būdavo dideliuose prekybcentriuose, o dabar yra internetinėje parduotuvėje Klaipėdoje. Bet spalva tik juoda likusi.
aciu labai lauksim papildymo
QUOTE(annaa @ 2016 11 25, 14:36)
My Webpage
My Webpage
O tai kokio dydzio sitos dezutes? Nedidukes ar dideles, kaladelems ar smulkmenoms laikyti? Sitokiu dugnu neteko matyti. Gal cia naujo dizaino? Nes skiriasi nuo anksciau matytu parduotuvese.
QUOTE(Natele @ 2016 11 26, 09:51)
Sitokiu dugnu neteko matyti. Gal cia naujo dizaino? Nes skiriasi nuo anksciau matytu parduotuvese.
Rimtai . Aš iš karto neįsižiūrėjau, kad apačia kitokia
sveikos, ar cia gera kaina?http://www.tesco.com/direct/lego-technic-bucket-wheel-excavator-42055/309-7045.prd?promoId=promo43880063&skuId=309-7045
QUOTE(Tomawru @ 2016 11 08, 17:14)
O KOKIOSE UZSIENIO parduotuvese perkate? ebay' jus turbut netinka, nes kiek dairinejuosi tai pas juos siuntimas visa gera kaina surya?
Aš perku iš Aliexpress, kokybė nieko nenusileidžia lego, modeliai tie patys, jungiasi su lego, tik nėra lego ženkliuko ant kaladėlių, o kaina skiriasi per pusę. Dabar laukiam šitos mašinėlės
QUOTE(Egipta @ 2017 03 02, 10:29)
Aš perku iš Aliexpress, kokybė nieko nenusileidžia lego, modeliai tie patys, jungiasi su lego, tik nėra lego ženkliuko ant kaladėlių, o kaina skiriasi per pusę. Dabar laukiam šitos mašinėlės
ar tvirti žaislai ?
Mano vaikas labai moka laužyti. Prastos plastmasės mašinos labai greitai subyra. Lego ir tai yra sulaužęs, kai kiti sako, kad Lego neįmanoma sulaužyti
Man kinietiski visai neprimena lego kokybes.. Pirkus esu daug, ivairiu. Tai septynmetis atskirai laiko tikrus Lego ir is Ali Kinietiski nesusideda tvirtai, nesusispaudzia.