Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(Natele @ 2015 02 28, 09:44)
thumbup.gif O trupmenos vaikams toks sunkiau suvokiamas dalykas  smile.gif .

Na ka  g.gif, gavo manoji duplo seimos nama... zaide, zaide, kol sumaste, kad jai dar vieno vezimelio truksta, nes kitas -seniai turimas leliukas neturi vezimelio  blink.gif . Tai supykus tapetu gabala nuplese  blink.gif  - tokiu dalyku dar niekad nebuvo pridirbus  g.gif .

Vaje, gal tau atsiųsti vežimėlį blink.gif ?
Manoji irgi ne pūkuotas kačiukas, jei tave tai paguos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 02 28, 10:46)
Vaje, gal tau atsiųsti vežimėlį blink.gif ?
Manoji irgi ne pūkuotas kačiukas, jei tave tai paguos biggrin.gif

Ne ne biggrin.gif . As greiciau jau nama supakuosiu atgal i deze, nei jai uz toki elgesi vezimuka pirksiu 4u.gif . Gaila, kad pykcio rezultata tik po poros dienu tepamaciau...
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2015 02 28, 09:44)
Na ka  g.gif, gavo manoji duplo seimos nama... zaide, zaide, kol sumaste, kad jai dar vieno vezimelio truksta, nes kitas -seniai turimas leliukas neturi vezimelio  blink.gif . Tai supykus tapetu gabala nuplese  blink.gif  - tokiu dalyku dar niekad nebuvo pridirbus  g.gif .

tapetu gabala namuose? ech, uzuojauta
Atsakyti
QUOTE(n/a @ 2015 03 01, 08:03)
tapetu gabala namuose? ech, uzuojauta

Tik gerai, kad ne kokioj svetainej doh.gif , o savo kambary...
Atsakyti
Natele, man rodos, kad tapetai plyšta nebūtinai dėl pykčio. Pas mus jie tiesiog gerai lupasi nuo kampučio ir tada smagiiaii plyšta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 03 01, 21:01)
Natele, man rodos, kad tapetai plyšta nebūtinai dėl pykčio. Pas mus jie tiesiog gerai lupasi nuo kampučio ir tada smagiiaii plyšta rolleyes.gif

Na manoji po stalu palindo supykus ir ten palei rozete smagiai, matyt, atlupo... tapetai tai pries pusmeti tik klijuoti... ir stalas toj vietoj, deja, laikinai...
Atsakyti
Girdejau per radija, kad Lego bylinesis su 3 ar 4 kinieciu bei Kanados imonem del lego kopijavimo thumbup.gif . Kad tik pavyktu kazko pasiekt, nes jau nebegera nuo tu ,,paddielkiu" pilnu lentynu parduotuvese... O is nuotrauku skelbimuose daznai net neiseina atskirt - lego ar ne...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 13 kovo 2015 - 19:18
QUOTE(Natele @ 2015 03 13, 19:17)
Girdejau per radija, kad Lego bylinesis su 3 ar 4 kinieciu bei Kanados imonem del lego kopijavimo  thumbup.gif . Kad tik pavyktu kazko pasiekt, nes jau nebegera nuo tu ,,paddielkiu" pilnu lentynu parduotuvese... O is nuotrauku skelbimuose daznai net neiseina atskirt - lego ar ne...

O o, tikrai įdomios ir geros žinios.
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2015 03 13, 20:17)
Girdejau per radija, kad Lego bylinesis su 3 ar 4 kinieciu bei Kanados imonem del lego kopijavimo  thumbup.gif . Kad tik pavyktu kazko pasiekt, nes jau nebegera nuo tu ,,paddielkiu" pilnu lentynu parduotuvese... O is nuotrauku skelbimuose daznai net neiseina atskirt - lego ar ne...

O kaip atpažinti jei ne originalas, na tarkim aš perku pati lego friends dukrytei, dėžutės lego friends, na ir detalės lego parašyti ant jų, ...
Atsakyti
QUOTE(vilma099 @ 2015 03 18, 21:26)
O kaip atpažinti jei ne originalas, na tarkim aš perku pati lego friends dukrytei, dėžutės lego friends, na ir detalės lego parašyti ant jų, ...

Tai lego uzrasas ant dezes ir kaladeliu ir rodo, kad originalas. Bet va pilna visokiu kitokiu, kurie kopijuoja lego rinkinius. Gal nelabai vykes pavyzdys, bet paskubom.

user posted image
Kartais taip nukopijuoja, kad nematydamas uzraso ir nepaciupinejes, negali suprasti, kad cia ne lego. O nemazai zmoniu net nesigilina, kur lego firma, o kur ne... paskui peikia ,,lego" kokybe arba apgaudineja pardavinedami bet kokius konstruktorius kaip lego...
user posted image
Cia lego duplo mazesniems idejau, nes yra labai panasus tokiu pat spalvu rinkiniai. Bet yra ir be galo panasiu friends kopiju.

Papildyta:
Va, radau su visu straipsniu]
user posted image
http://www.delfi.lt/...o.d?id=65528824
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Natele: 18 kovo 2015 - 21:57
QUOTE(vilma099 @ 2015 03 18, 20:26)

Pritariu Natelei- įspaudas ant kaladėlės LEGO(arba DUPLO) reiškia, kad tikrai lego. Bet jau reikia žiūrėti iš arti.
Tik su žmogiukais sunkiau - ant jų būna numeriai, kartais jų nerandu, gal jau irgi visokių pas mane pateko. Ir ne lego gali būti. Nors vaizdelis identiškas. Tai mane nervina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2015 03 18, 23:00)
Tai lego uzrasas ant dezes ir kaladeliu ir rodo, kad originalas. Bet va pilna visokiu kitokiu, kurie kopijuoja lego rinkinius. Gal nelabai vykes pavyzdys, bet paskubom.

user posted image
Kartais taip nukopijuoja, kad nematydamas uzraso ir nepaciupinejes, negali suprasti, kad cia ne lego. O nemazai zmoniu net nesigilina, kur lego firma, o kur ne... paskui peikia ,,lego" kokybe arba apgaudineja pardavinedami bet kokius konstruktorius kaip lego...
user posted image
Cia lego duplo mazesniems idejau, nes yra labai panasus tokiu pat spalvu rinkiniai. Bet yra ir be galo panasiu friends kopiju.

Papildyta:
Va, radau su visu straipsniu]
user posted image
http://www.delfi.lt/...o.d?id=65528824

tuomet supratau, aš esu girdėjusi apie šias friends kopijas, iš tikro apsigauti lengva, viskas dėžutėje tas pats tik lego neparašyta
aš pradžioje paskaičius čia galvojau, kad ir lego parašyta o galima klastotę nusipirkti, tuomet ramiau, mes perkam tik lego smile.gif
Atsakyti