Įkraunama...
Įkraunama...

Lego ir kiti konstruktoriai

QUOTE(muminukas @ 2015 01 16, 01:23)

Babymarket visus išpirkot? g.gif
Papildyta:
Ir doleris lb kyla.. bet exclusive smile.gif

Babymarket man nebeuzteko - atsauke mano uzsakyma sad.gif

Teks tenkintis mintimi- nera ir nereikia verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 01 16, 01:23)
Dabar prisipažink nuoširdžiai - vaikui duosi? smile.gif

Babymarket visus išpirkot? g.gif

Vyresnieji jau kaip ir nebesidomi, o su mažąja tenka dalintis smile.gif . Man - statymas, jai - žaidimas ax.gif . Nes pasislėpti neina smile.gif

Kalėdų senelis ne ten gavo smile.gif

QUOTE(Natele @ 2015 01 16, 17:11)
O is turimu detaliu neiseina kazko panasaus pasistatyt?  4u.gif
Gaila, kad nerturiu laiko tokiems uzsiemimams  biggrin.gif .

Nelabai... Nėra vien tik paprastos kaladėlės. Būtų galima gal susipirkti, bet brangiau išeitų, man rodos.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 01 14, 05:38)
Įdomu, ką ten veikia smile.gif Lt palyginus ir nepigūs lego būreliai.

susirenka kruva vaiku, pasako jiems tos dienos tema ir stato kas kaip moka biggrin.gif po to renka kuribingiausia ir t.t. 4u.gif mes ne LT, tai cia bibliotekose kruvos veiklos, tik spek suktis.... lego, minecraft, american girl,kulinarines, mezgimo, siuvimo, alaus darymo, darzoviu auginimo, geliu sodinimo, auto prieziuros, kompiuteriniu kalbu pamokos, kompiuteriniu zaidimu kurimo pamokos ir t.t. ir viskas for free thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2015 01 16, 21:03)

Kalėdų senelis ne ten gavo smile.gif
Nelabai... Nėra vien tik paprastos kaladėlės. Būtų galima gal susipirkti, bet brangiau išeitų, man rodos.

Reikes kada pabandyt - idomu smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rashkyte @ 2015 01 16, 23:41)
susirenka kruva vaiku, pasako jiems tos dienos tema ir stato kas kaip moka  biggrin.gif  po to renka kuribingiausia ir t.t.  4u.gif mes ne LT, tai cia bibliotekose kruvos veiklos, tik spek suktis.... lego, minecraft, american girl,kulinarines, mezgimo, siuvimo, alaus darymo, darzoviu auginimo, geliu sodinimo, auto prieziuros, kompiuteriniu kalbu pamokos, kompiuteriniu zaidimu kurimo pamokos ir t.t.  ir viskas for free  thumbup.gif

Oho, kaip smagu, kai tiek pasirinkimo ir dar nemokamai
Atsakyti
QUOTE(Natele @ 2015 01 17, 02:41)

Oho, kaip smagu, kai tiek pasirinkimo ir dar nemokamai

drinks_cheers.gif labai smagu, sakau, tik spek "ipaishyt" i dienotvarke.... ypatingai smagu senjorams thumbup.gif juos ish namu paima nuveza apsiprekinti, susirenka bibliotekoj, zaidzia bingo, geria kavyte, uzkandziauja, bendrauja ir t.t. thumbup.gif vis geriau, nei LT pensininkai namie uzsidare sedi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rashkyte @ 2015 01 17, 18:44)
drinks_cheers.gif  labai smagu, sakau, tik spek "ipaishyt" i dienotvarke.... ypatingai smagu senjorams  thumbup.gif  juos ish namu paima nuveza apsiprekinti, susirenka bibliotekoj, zaidzia bingo, geria kavyte, uzkandziauja, bendrauja ir t.t.  thumbup.gif vis geriau, nei LT pensininkai namie uzsidare sedi  unsure.gif

Pas mus isvis nerealiai skamba toks senjoru uzimtumas - fantastika, tikrai thumbup.gif .
Atsakyti
Gal žinote kur yra pirkti LEGO dėžių?
Atsakyti
QUOTE(*Drugeliai* @ 2015 01 18, 06:43)
Gal žinote kur yra pirkti LEGO dėžių?

ta prasme.... deziu? lego laikymui, ar rinkiniu?
Atsakyti
Mamytės, sveikos,
patarkite, prašau, ar yra pirkti kokių konstruktorių, kurie prie Lego originalių idealiai pritiktų? Aš noriu ne kokį konkretų rinkinį iš serijos, bet didelę dėžę tiesiog kaladėlių pirkti. Kad vaikas galėtų pats ką nori statytis. Gal žinot, ar galima kokį padorų analogą pigesnį rasti? Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Helenee @ 2015 01 22, 16:04)
Mamytės, sveikos,
patarkite, prašau, ar yra pirkti kokių konstruktorių, kurie prie Lego originalių idealiai pritiktų? Aš noriu ne kokį konkretų rinkinį iš serijos, bet didelę dėžę tiesiog kaladėlių pirkti. Kad vaikas galėtų pats ką nori statytis. Gal žinot, ar galima kokį padorų analogą pigesnį rasti? Ačiū

Jusu vietoj dairyciausi prekybcentriuose su 30-40 proc nuolaida. Nemanau, kad lego analogai gautusi pigiau, o lego kokybes tikrai negausit, jei kalbama apie 4+ m amziaus konstruktoriu. Jei nuo 1.5 m - imciau Unico per prekybcentriu akcijas.
Atsakyti
QUOTE(Sonrisita @ 2015 01 22, 15:25)
Jusu vietoj dairyciausi prekybcentriuose su 30-40 proc nuolaida. Nemanau, kad lego analogai gautusi pigiau, o lego kokybes tikrai negausit, jei kalbama apie 4+ m amziaus konstruktoriu. Jei nuo 1.5 m - imciau Unico per prekybcentriu akcijas.

Tik kad tie unico ne ką pigiau ax.gif
Lego kokybės ne viename analoge nera.
Atsakyti
AČIŪ 4u.gif O tai yra pas mus prekybcentriuose tokių rinkinių, kad tiesiog tik detalės būtų?
E-bay mačiau parduodami kibirėliai pilni įvairiausių lego dalių, nežinojau, ar pas mus tokių yra pirkt..
as, matot, priemiestyje gyvenu, nelabai vaikštau per normalius prekybcentrius blush2.gif
Atsakyti