Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Ar gali būti snowcrest? Pirkta buvo kaip jewel, bet matau neatitinka g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 01 balandžio 2014 - 19:53
QUOTE(jole_juli @ 2014 04 01, 20:37)
o man atrodo, kad mano is sodu gatves ale exotic "peackok" bus toks pats, dryzuotas. Bent jau kol kas taip atrodo. Tai manau, kad ir mano pirktos dvi grand divos, bus ne jos verysad.gif  apmaudu

O sakykite tas dryzuotas negali buti fairy tale? Nes kai kuriuose nuotraukose, lygiai toks pat. g.gif

Exotic peacock ir turi baltų dryzių, raudonai/baltai margas.

Ai, čia apie kitą dryziuką... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Emila: 01 balandžio 2014 - 19:56
QUOTE(Avonuke @ 2014 04 01, 19:46)
O gal kas galetumet pagelbet ir pasakyt sio grazuolio pavadinima? 

Gražuolė Charisma wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vera.vera: 01 balandžio 2014 - 19:54
QUOTE(Steputė @ 2014 03 30, 15:26)
Jau kad esi tokia aktyvi temutės dalyvė, kuri net į plepių TOP10 pateko, tai pirmiausia susidedi priekinius dantis ir baigi čia švepluoti ant kiekvieno kampo. Antra, žinok, kad šioje temoje nelabai temėgstamos nei dažytos, nei natūralios blondinės - reikia kažką daryti su tavo avataru.  4u.gif

Kas dėl dantų tai visi vietoje kai prie kompiuterio sėdžiu tongue.gif ,o prisijungus telefonu nieko kitaip negaliu padaryti ,pašvepluosiu,atleiskit gerbiamoji Stepute blush2.gif O kas liečia ševeliūrą,"perdažysiu" i tamsesne artimiausiu laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Avonuke @ 2014 04 01, 20:46)
O gal kas galetumet pagelbet ir pasakyt sio grazuolio pavadinima?  ax.gif  Senokai SM pirkau , net nebepamenu ir is ko  ax.gif

Temptation
http://www.arghyagar...#33;prettyPhoto[fancy_img_group_20]/8/
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2014 04 01, 20:49)
Ar gali būti snowcrest? Pirkta buvo kaip jewel, bet matau neatitinka g.gif

Panašus į snowcrest. Gražus žiedas, graži jo forma
Atsakyti
Žiedų gausa thumbup.gif ir visi tokie nuostabūs thumbup.gif

Greičiau jau maniškiai skleistūsi,net idomu ar sužydės tas ką pirkau ar vistik bus staigmena.
Atsakyti
Na dabar kaip loterijoje lotuliukas.gif Tikrai įdomu kas pas ką pražys ax.gif Jaučiu po kelių savaičių bus nemaži mainai lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuva nusipirkau dvi Charismas, viena man, kita mamai ax.gif ji irgi susirgo amarilių liga.

Ir dar paemiau Afrodite ( bet čia pas kažkurias ne ji pražydo, bus tada staigmena)

Dabar klausimas patyrusioms svogūnų chirūrgėm. Svogūnas kietas kolkas, bet pradėjęs gesti vidurinis lakštas svogūno, na gal koks trečias nuo išorės. Ar jeigu aš jį pastatysiu ant tiesiginės saulės ir prie radiatoriaus yra tikimybė kad jis nustos pūti ir sudžius. Turiu aš amarilių su sudžiūvusiais viduriniais lapais.
Kažkaip nekyla ranka pjaustyt kolkas, gal luktert juolab kad svogūnas kiekutukas g.gif g.gif verysad.gif

įtikinėju save, bet spėju verdiktas bus pjaustyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 22:09)

Ar jeigu aš jį pastatysiu ant tiesiginės saulės ir prie radiatoriaus yra tikimybė kad jis nustos pūti ir sudžius. Turiu aš amarilių su sudžiūvusiais viduriniais lapais.
Kažkaip nekyla ranka pjaustyt kolkas, gal luktert juolab kad svogūnas kiekutukas  g.gif  g.gif  verysad.gif

įtikinėju save, bet spėju verdiktas bus pjaustyt  doh.gif

Aš kartais taip darau ir padeda, tik reikia stebėti, apčiupinėti svogūną. Saulutė gerai gydo. biggrin.gif
Atsakyti
Nuostabus žydėjimas visų gelyčių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 04 01, 22:16)
Aš kartais taip darau ir padeda, tik reikia stebėti, apčiupinėti svogūną. Saulutė gerai gydo.  biggrin.gif

Saulutė tikrai gerai, ypač kai puvinys tik prasideda iš išorės. Dar vienas būdas palaistyti Previcur. Jis apsaugo nuo puvinio.
My Webpage
Atsakyti