QUOTE(Daisoja @ 2014 04 01, 14:49)
Ar neturėtų 'Clown' būti kontrastingesnis, daugiau baltos spalvos? Dar jų vainiklapiai platesni ir atlinkę atgal, galai bukesni, nei nuotraukoj. Ir ,,ausys" turėtų būti.
pritariu
Į Clown yra daug panašių, tai ir Toronto; Sydney; Super Star; Popov; Razzle Dazzle; Candy cane; Princes Carnival ir gal dar yra. Visų neatsimenu
Geriausia reikia žiūrėti kas tada buvo prekyboje ir pamėginti atsirušiuoti
na visų gražuoliai bet mano gražiausi
Sweet Nymph - įtariu Cheery
Sumatra visam gražume
Aphrodite
Sweet Nymph - įtariu Cheery
Sumatra visam gražume
Aphrodite
QUOTE(vera.vera @ 2014 04 01, 17:02)
Pražydo visu pajėgumu, puiki proga palyginimui
tikras Clown ir labai gražus, o ta Nymph ar tikrai tokios spalvos kaip nuotraukoje? Gal ji Pink Nymph. Bent man, tai ji tamsiai ružava atrodo
Kaip visada visų, o vat mano tas raudoniukas tai tikrai nežinau pavadinimo, nors ten ir įsmeigta kortele,bet visai ne tai .
QUOTE(jole_juli @ 2014 04 01, 14:11)
Noreciau ir as parodyti savo ziedelius. Prazydo gelytes, kuria spirkau sodu g. Vilniuje. Deja, ne tai ka pirkau. Abi turejo buti Estela, o prazydo vat kas:
laukiu ir aš sodų gatvės žiedų... tikiuosi, kad bent vienas iš dviejų bus Chico... na jei bent vienas dar būtų Sumatra tai labai nepykčiau , bet jei tas antrasis tai nelabai džiugu būtų... prašau tik neįsižeist
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 17:01)
gerai pasakyta
O Sumatra ta kur mama nupirko?
Mano Nymph graži švari ružava spalva, dabar mastau su kuo palyginti - nuotraukoje tikra spalva jos, nė kiek neiškraipyta. Specialiai gaužiau dienos šviesą, kad neiškraipytų spalvos ir pavyko
Sumatra tai Druskininkuose pirko, bet sakė negaus daugiau šiemet nieko ir ji ten viena netyčia papuolė
Sumatra tai Druskininkuose pirko, bet sakė negaus daugiau šiemet nieko ir ji ten viena netyčia papuolė
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 20:07)
Mano Nymph graži švari ružava spalva, dabar mastau su kuo palyginti - nuotraukoje tikra spalva jos, nė kiek neiškraipyta. Specialiai gaužiau dienos šviesą, kad neiškraipytų spalvos ir pavyko
Tai gal visgi Pink Nymph, jei spalva graži ružava. Tada tau pasisekė