Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Ar neturėtų 'Clown' būti kontrastingesnis, daugiau baltos spalvos? Dar jų vainiklapiai platesni ir atlinkę atgal, galai bukesni, nei nuotraukoj. Ir ,,ausys" turėtų būti.
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 04 01, 14:49)
Ar neturėtų 'Clown' būti kontrastingesnis, daugiau baltos spalvos? Dar jų vainiklapiai platesni ir atlinkę atgal, galai bukesni, nei nuotraukoj. Ir ,,ausys" turėtų būti.

pritariu 4u.gif
Į Clown yra daug panašių, tai ir Toronto; Sydney; Super Star; Popov; Razzle Dazzle; Candy cane; Princes Carnival ir gal dar yra. Visų neatsimenu
Geriausia reikia žiūrėti kas tada buvo prekyboje ir pamėginti atsirušiuoti
Atsakyti
Raudonžiedis gražuolis
Atsakyti
na visų gražuoliai thumbup.gif bet mano gražiausi ax.gif

Sweet Nymph - įtariu Cheery
user posted image

Sumatra visam gražume
user posted image

Aphrodite
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 04 01, 13:49)

drinks_cheers.gif

Pražydo visu pajėgumu, puiki proga palyginimui smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vera.vera @ 2014 04 01, 17:02)

Pražydo visu pajėgumu, puiki proga palyginimui smile.gif

tikras Clown ir labai gražus, o ta Nymph ar tikrai tokios spalvos kaip nuotraukoje? Gal ji Pink Nymph. Bent man, tai ji tamsiai ružava atrodo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 01 balandžio 2014 - 16:25
Kaip visada visų, o vat mano tas raudoniukas tai tikrai nežinau pavadinimo, nors ten ir įsmeigta kortele,bet visai ne tai .
Atsakyti
QUOTE(jole_juli @ 2014 04 01, 14:11)
Noreciau ir as parodyti savo ziedelius. Prazydo gelytes, kuria spirkau sodu g. Vilniuje. Deja, ne tai ka pirkau. Abi turejo buti Estela, o prazydo vat kas:

laukiu ir aš sodų gatvės žiedų... tikiuosi, kad bent vienas iš dviejų bus Chico... na jei bent vienas dar būtų Sumatra tai labai nepykčiau smile.gif, bet jei tas antrasis tai nelabai džiugu būtų... prašau tik neįsižeist 4u.gif

QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 17:01)
na visų gražuoliai  thumbup.gif  bet mano gražiausi  ax.gif

thumbup.gif gerai pasakyta

O Sumatra ta kur mama nupirko?

Atsakyti
Mano Nymph graži švari ružava spalva, dabar mastau su kuo palyginti - nuotraukoje tikra spalva jos, nė kiek neiškraipyta. Specialiai gaužiau dienos šviesą, kad neiškraipytų spalvos ir pavyko thumbup.gif

Sumatra tai Druskininkuose pirko, bet sakė negaus daugiau šiemet nieko ir ji ten viena netyčia papuolė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 04 01, 20:07)
Mano Nymph graži švari ružava spalva, dabar mastau su kuo palyginti - nuotraukoje tikra spalva jos, nė kiek neiškraipyta. Specialiai gaužiau dienos šviesą, kad neiškraipytų spalvos ir pavyko  thumbup.gif

Tai gal visgi Pink Nymph, jei spalva graži ružava. Tada tau pasisekė good.gif
Atsakyti
o man atrodo, kad mano is sodu gatves ale exotic "peackok" bus toks pats, dryzuotas. Bent jau kol kas taip atrodo. Tai manau, kad ir mano pirktos dvi grand divos, bus ne jos verysad.gif apmaudu

O sakykite tas dryzuotas negali buti fairy tale? Nes kai kuriuose nuotraukose, lygiai toks pat. g.gif
Atsakyti
O gal kas galetumet pagelbet ir pasakyt sio grazuolio pavadinima? ax.gif Senokai SM pirkau , net nebepamenu ir is ko ax.gif
user posted image
Atsakyti