Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(Emila @ 2014 03 31, 22:35)
Exotic Peacock sakyčiau

Nei Spalsh, nei Exotic Peacock, nors visviena gražu. Na gal kitam žydėjime pasirodys kas iš tikro.
Vaizdas toks, kad sukergtas liūtas su tigru
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 03 30, 21:37)
Mimmi, tai Apple Blossom ir jis turi kvepėti, ypač kai žiedą apšviečia saulė. Pas mane šiuo momentu jis taip pat pradeda skleistis.

Aš tik vakare jį matau, kai po darbo gryžtu. Net 4 žiedai ant vieno stiebo. Vieno žiedo skersmuo apie 20cm, jau 2 žiedeliai žydi. Mat prieš metus pirkau svogūną, o jis buvo beveik supuvęs, tai gėlytė už rūpestį ir meilę apdovanojo tokia dovana smile.gif . ( dar 2 vaikučius augina). O čia mes taip atrodom šį vakarą smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimmi: 31 kovo 2014 - 22:18
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 03 31, 16:46)
Perkračiau savo užrašus, panašu, kad bus pirktas gėlių bazėj Aleksote, priešais VMI, ten taškelis irgi neblogas.

Karmelita (ar kazkaip panasiai)??
Atsakyti
Dar kartelį Nymph. Trys žiedai kaip kepurės(o pernai buvo tik vienas žiedelytis), gražutė, kaip jaunosios suknelė wub.gif
user posted image

Dar vienas senukas, kelis metus buvau nugyvenusi blush2.gif , o šiemet vėl sužydėjo. Du žiedai. Veislę bijau sumeluoti, lyg Chery Nymph g.gif . Jo raudonis šviesus, o antra pusė išvis nuostabi wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 31 kovo 2014 - 22:34
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 31, 23:25)
Dar vienas senukas, kelis metus buvau nugyvenusi blush2.gif , o šiemet vėl sužydėjo. Du žiedai. Veislę bijau sumeluoti, lyg Chery Nymph  g.gif . Jo raudonis šviesus, o antra pusė išvis nuostabi wub.gif

Jau pradedu pavydėti tokios žiedų gausos blush2.gif
Man tas Chery ar Red Nymph ant tiek panašios, kad sunku atskirti. Internete nuotraukos irgi panašios. Kažkada pirkau Pink Nymph, o pražydo raudona, tai iki šiol nesuprantu ką gavau. Tiesiog pakrikštijau kaip Red Nymph ir viskas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 31 kovo 2014 - 22:48
Toliau naujokai iš e-sėklų
Pirkau Red Peacock
user posted image

Atsieit Aphrodite- keturi sunkūs nusvirę žiedai
user posted image
user posted image

Atsieit Pasadena. Pirmas žiedas ryškesnis, kiti daug švelnesni
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 31 kovo 2014 - 23:07
QUOTE(pempė12 @ 2014 03 31, 23:53)
Toliau naujokai iš e-sėklų

Paskutinė foto kas? Ar ta pati Aphrodite, kur aukščiau nuotrauka?
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 31, 22:40)
Jau pradedu pavydėti tokios žiedų gausos  blush2.gif
Man tas Chery ar Red Nymph  ant tiek panašios, kad sunku atskirti. Internete nuotraukos irgi panašios. Kažkada pirkau Pink Nymph, o pražydo raudona, tai iki šiol nesuprantu ką gavau. Tiesiog pakrikštijau kaip Red Nymph ir viskas

4u.gif biggrin.gif Aš irgi sau pavydžiu lotuliukas.gif . Taip dar neturėjau smile.gif . Sukėliau ant vienos palangės, och wub.gif
O kuo skiriasi Red Peacock ir Red Nymph? iŠ E-SĖKLŲ Red Peacock dabar žydi dvi, nedaug skiriasi, o iš ten pat Red Nymph , irgi dvi, bus žymiai vėliau.
Internete tik pagal paveikslėlius jos man kaip ir nesiskiria. O tos , kur galvoju, Chery, raudonis daug šviesesnis, o antra pusė- kaip diena nuo nakties.
Atsakyti
Na, tik dieną nepabūni čia ir jau vėlai vakare tenka peržiūrėti kokius 4 puslapius pilnus gražiausių žiedų lotuliukas.gif . Super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 31, 22:58)
Paskutinė foto kas? Ar ta pati Aphrodite, kur aukščiau nuotrauka?

Ne, ne, ta pati Pasadena lotuliukas.gif . Aš pagal pavadinimus sukėliau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 01, 00:03)
Ne, ne, ta pati Pasadena lotuliukas.gif . Aš pagal pavadinimus sukėliau smile.gif

Klausiau todėl, kad man ta viršutinė Aphrodite pasirodė panaši į Flaming Peacock. Nors gal ir klystu. Būtų gerai foto ne tokia nulenkta galva
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 31 kovo 2014 - 23:08
QUOTE(Lutpede @ 2014 03 31, 23:06)
Klausiau todėl, kad man ta viršutinė Aphrodite pasirodė panaši į Flaming Peacock

Papildžiau jai dar vieną nuotrauką
Atsakyti