Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 15, 16:22)
Parodyk mirksiukas.gif kai laiko turėsi.

Sunku labai nufotografuoti per tą lapų šemšę, bet kai parsirasiu namo, pabandysiu kažkaip, gal gausis g.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas is jusu turi atliekamu amariliu svogunu ir galit parduoti? Geriau butu is Vilniaus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciapa: 16 gegužės 2014 - 09:32
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 14, 19:46)
Mano "Pasadena"  lotuliukas.gif  Bet labai labai gražus!

Taip, tikrai be galo gražus thumbup.gif
QUOTE(Lutpede @ 2014 05 14, 20:13)
Pasistegė Lenkai su Flaming Peacock(ais) biggrin.gif
Visas forumietes apdovanojo  smile.gif

Man deja neliko ,na bet kitą kartą bandysiu laimę,gal pasiseks rolleyes.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 05 15, 14:37)
Apsimiegojusi Sweet Nymph
( kažkoki šį kartą suvargę žiedai. Gal, kad 3 stiebus augina)

Nuostabi wub.gif
QUOTE(CherryLips @ 2014 05 15, 15:48)
Sunku labai nufotografuoti per tą lapų šemšę, bet kai parsirasiu namo, pabandysiu kažkaip, gal gausis  g.gif

Nuotraukėlių vis dar laukiam lens.gif

Pagaliau sulaukiau saviškių,skleidžiasi mano išsvajotoji Charisma ryt įdėsiu foto ir Double Red Nymph kuri manau nėra tas kas turėtų būti g.gif tokia tamsi vyšninė .. Čia spalva arčiausiai tikrovės,niekaip nepavyksta perteikti spalvelės. unsure.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 18, 18:40)

Pagaliau sulaukiau saviškių,skleidžiasi mano išsvajotoji Charisma ryt įdėsiu foto ir Double Red Nymph kuri manau nėra tas kas turėtų būti g.gif tokia tamsi vyšninė .. Čia spalva arčiausiai tikrovės,niekaip nepavyksta perteikti spalvelės. unsure.gif
user posted image

thumbup.gif
nagi, nagi ar tik nebus čia visų išsvajota Gand Diva, o gal Juodoji deivė?
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 18, 19:40)
Nuotraukėlių vis dar laukiam lens.gif

Koks tamsumas bigsmile.gif kaip ciekavna, kas čia išsiris g.gif Nepamiršk parodyt mirksiukas.gif
nauja tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GIZZI5: 19 gegužės 2014 - 16:38
Turiu pora raudonu meileniu,kokia rusis nezinau,nes skirtukai perkant buvo vienas balta o kitas ruzava,o abi suzydejo raudona sodria spalva,ziedai tokie aksominiai.Priziurejau(nelabai ir tinka tas zodis mano prieziurai) kaip ir kitas geles,karta i savaite laisciau ir leido tik lapus...taip kankinau apie pus antru metu,dabar tik paskaiciau,kad cia ne siaip sau gele...Pries kelias dienas persodinau,galvojau serga ar kas,kad ziedu neduoda g.gif
Tai pagal pirmo psl straipsniuka supratau,kad dabar jau galiu nesti i lauka ir saikingai laistyti,taip???kol isleis daug lapu bis.gif
Atsakyti
nauja tema
sukūriau naują temutę, kad turėtume naujus namučius 4u.gif
Gyvačiuke, gal dar kol kas nenešk į lauką, aš dar nerizikuočiau.
Atsakyti
Na ką, reikia pabaigti temą ir kraustytis į naują biggrin.gif
Keliu parodyti savo lenką, kuris turėjo būti SUSAN, bet pagal raudonus stiebus sprendžiant, matysiu aš Susan, kaip savo ausis be veidrodžio laugh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 19, 15:59)
Koks tamsumas bigsmile.gif kaip ciekavna, kas čia išsiris g.gif Nepamiršk parodyt mirksiukas.gif

Būtinai parodysiu,čia tas tamsusis žiedkotis dešinėje user posted image,o turėjo būti user posted image
Pirktas Sodų gatvėje supokuotas lotuliukas.gif "Papilio" iš ten taippat žiedkoti augina,kažin ką išlošiu ..

O dabar Kalvarijų atitikęs, Charisma ,šis yra tas vidurinis -suktais pumpurais eksponatas mirksiukas.gif
user posted imageuser posted image
2 aukšti žiedkočiai po 3 didelius žiedus wub.gif Vieną žiedkotį nupjoviau,labai jau žiedai susispaudę,o ir svogūnas visas supas nuo tokio svorio doh.gif

QUOTE(Temidė @ 2014 05 19, 17:08)
Keliu parodyti savo lenką, kuris turėjo būti SUSAN, bet pagal raudonus stiebus sprendžiant, matysiu aš Susan, kaip savo ausis be veidrodžio  laugh.gif

Siurprizėlis ir Temidei biggrin.gif
Atsakyti
Kokie grožiai thumbup.gif , o vienas net pataikytas bigsmile.gif Maniškis vienas persimiegojęs irgi žiedą stumia wub.gif vėl laukiu, lyg niekad nemačius ax.gif
Turbūt taip ir nepasveiksiu biggrin.gif
Atsakyti
Kur tos pagyrūnės su savo besiskleidžiančiais žiedais dingo? smile.gif
3Catrice; pempe12 pasirodykit.
Mano pastebėjimas apie naujokus svogūnus:
Visi pirkti rudenį neblogos kokybės , o pavasarinio pirkimo ar tai iš Roylio, ar iš Lenkijos visi apvytę. Aš jau nekalbu apie puvinį
Net ne tas žodis apvytę. Tiesiog visi svogūno lukštai sausoki, "bekraujai". Atrodo, kad spec išdžiovinti. Sunkiai kalasi lapai, auga šaknys. Žiedai skurdūs. Mano keli pernai pavasarį pirkti lenkiški tik dabar pradėjo augti.
Žodžiu peršasi išvada, kad tie svogūnai iškasti vasaros pabaigoje (gal dar seniau) ir gerai išdžiovinti, o gal ir apdoroti su dujomis ar chemija, kad galėtų pavasarį pardavinėti.
Manau, kad pas jus irgi panaši situacija
PS
Royalis papildė savo asortimentą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 20 gegužės 2014 - 07:57
Jau rodytas Royal velvet smile.gif
user posted image

O čia laukiau Aphrodite... Gavau eilinį raudoniuką su kaži kokiais "paraukymais" ties viduriuku...
user posted image

Panašu, kad žydėjimas baigiasi. Vienas iš pirktinių vis dar miega... Normalu?
Atsakyti