Mano "Pasadena" Bet labai labai gražus!
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 14, 21:02)
Agnyte, super gražuolis
Aha, žiauriai gražus! Grįžus radau prasiskleidusį, tai seilė nutįso...
Gal kas nors atspėtų, kas tai? Kalvarijų gatvės loterija
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 14, 20:46)
Mano "Pasadena" Bet labai labai gražus!
Pasistegė Lenkai su Flaming Peacock(ais)
Visas forumietes apdovanojo
Nors nežiūrint į tai, kad neatitiko veislę, jis labai gražus
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 14, 20:46)
Nuostabus
Mano ir viena Pasadena ir viena Aphrodite labai panašios buvo. Tik vienai žiedai nuo svorio tiesiog pasismaugdavo save, nulinkdavo be laiko.
Pirkau 3 Pasadenas ir 3 Aphrodites, kad jau tikrai jas gaučiau. Atspėkit, ar gavau
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 14, 21:28)
Tai gal čia tas stebuklingas Mary Lou? Nes kiek žinau šitų jie turėjo, man deja nepasisekė, gal kitą kartą
Gal skirtumas tarp jų, kad Flaming Peacock dryžuotesnis, o Mary Lu vietisesnė rausva spalva
Apsimiegojusi Sweet Nymph
( kažkoki šį kartą suvargę žiedai. Gal, kad 3 stiebus augina)
Gražūs jūsų žiedeliai
O mano Blossom Peacock išleido trečia stiebą su 3 žiedas ir visi jie tuščiaviduriai ir mažiukai
O mano Blossom Peacock išleido trečia stiebą su 3 žiedas ir visi jie tuščiaviduriai ir mažiukai
QUOTE(Lutpede @ 2014 05 15, 16:37)
Apsimiegojusi Sweet Nymph
Aham, apsnūdusi, bet ką norėt trys stiebai
QUOTE(CherryLips @ 2014 05 15, 16:43)
Gražūs jūsų žiedeliai
Jėgų nebeužteko, palepink
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 15, 15:51)
Jėgų nebeužteko, palepink
Niu duodu aš jam skanėstų Bet kažkaip nesitikėjau to trečio stiebo. Šiaip labai keistas man svogūnas... toks vaizdas kad jie ten trys vienoj krūvoj susispaudę
QUOTE(CherryLips @ 2014 05 15, 17:15)
Niu duodu aš jam skanėstų Bet kažkaip nesitikėjau to trečio stiebo. Šiaip labai keistas man svogūnas... toks vaizdas kad jie ten trys vienoj krūvoj susispaudę
Parodyk kai laiko turėsi.