Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Na mielos kolegės, ilgai tik stebėjusi Jūsų žiedų grožybes ir tyliai sau alkūnes griaužusi iš margaspalvio pavydėjimo, pasipikiruosiu ir aš nail.gif.
Iš tikrųjų tai nieko mandro, tiesiog šiek tiek ryškių spalvų šį apniukusį ir lietingą vakarą...

user posted image
Mano baltas

user posted image
Tiesiog dryžiukas, išgelbėtas iš Senukų "mirtininkų palatos"

user posted image
Mini Queen

user posted image
Pas mamą rastas žydintis - kas galėtų būti???

user posted image
Dar vienas išgelbėtas iš Senkukų, mano įvardintas kaip Red Pearl

user posted image
Royal Velvet

ir.......

user posted image
mano didžiausias džiaugsmas šį sezona, nes augintas, popintas nuo mažo vaikučio ir pagaliau pirmą kartą pražydęs Arctic White - ačiū Jediara wub.gif
P.S.: nu nežinau kodėl tos dvi nuotraukos ant šono - visas kėliau tvarkingai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsina: 12 gegužės 2014 - 20:45
QUOTE(Apelsina @ 2014 05 12, 20:38)
Iš tikrųjų tai nieko mandro, tiesiog šiek tiek ryškių spalvų šį apniukusį ir lietingą vakarą...
P.S.: nu nežinau kodėl tos dvi nuotraukos ant šono - visas kėliau tvarkingai  doh.gif

Visos nuostabios thumbup.gif Ačiū už tokį grožį, tiesiog vitaminai akims bigsmile.gif
Man visas foto gerai rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3Catrice: 12 gegužės 2014 - 20:59
QUOTE(Apelsina @ 2014 05 12, 21:38)
Na mielos kolegės, ilgai tik stebėjusi Jūsų žiedų grožybes ir tyliai sau alkūnes griaužusi iš margaspalvio pavydėjimo, pasipikiruosiu ir aš nail.gif.

[img

Šakės, Apelsina, šakės su visais peiliukais bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 12, 21:56)

Kokia graži moteris bigsmile.gif lotuliukas.gif . (Aš tokia buvau anksčiau, ti neberadau biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Apelsina @ 2014 05 12, 21:38)

user posted image
Mini Queen

user posted image
Pas mamą rastas žydintis - kas galėtų būti???

ir.......

user posted image
mano didžiausias džiaugsmas šį sezona, nes augintas, popintas nuo mažo vaikučio ir pagaliau pirmą kartą pražydęs Arctic White - ačiū Jediara  wub.gif
P.S.: nu nežinau kodėl tos dvi nuotraukos ant šono - visas kėliau tvarkingai  doh.gif

Ai, ai, kiek gražių žiedų bigsmile.gif
Tas mamos, tai kaip ir Charisma.
O man tai Mini Queen wub.gif Ir Arctic White labai gražus smile.gif
Atsakyti
Kiek grožybių wub.gif wub.gif wub.gif pas visas 4u.gif Atskirai visų negirsiu ax.gif citavau, citavau kažkas užsimakalavo doh.gif .
Kokia Katriukė lotuliukas.gif graži bigsmile.gif
Atsakyti
nu bet tai kaip gražu, kad pas jumi vis dar žydi:)
Pas mane šiuo matu kaip ir pabaiga, tik paskutinis dar žydi - Sumatra pražydino 2 žiedynstiebius, tada tylėjo, tylėjo, nei požymio lapų. Ėmė ir trečią žiedynstiebį išleido:)

o šiaip tai jau amarilių meilę nukreipiau į sodo gėlių meilę vasaros laikotarpiui:)
Atsakyti
Pas mane vakar prasiskleidė vienas, vakare parodysiu smile.gif
Laukiu dar vieno. Bijau, kad bus liūtas, jomajo...
Atsakyti
O mano antras japonas skleidžiasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 13, 12:32)

Eik tu sau!!! wub.gif thumbup.gif
Laukiam su nekantrumu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 13, 13:32)

oi, kaip iš cekavumo nenumirus rolleyes.gif jungiuosi prie laukiančių 4u.gif
Atsakyti
Apelsina, labai gražu.

Ypač tas sodrus purpurinis ohmy.gif
Atsakyti
Sveikos, na jau kokie gražūs žiedai wub.gif wub.gif
na nuotabu kad dar turit kuo džaugtis.

Aš irgi turiu, mano "graužtukai" leidžia šaknytes, net ir visiškas graužtukas su nurėžtu dugnu išleido dvi šaknytes - Apple blosom turi būti. Saugau jį grynai iš smalsumo ar išgyvens g.gif žiūrėsim ar šaknys į gerą ax.gif

Gal kuri esat susidūrusi su kirmėlytėmis, permatomomis apie pusės cm dydžio, ant dugno gyvenančiom. Pas mane leliukai susirgo keli. Kiek dar peržiūrėjau, kitose neradau.
Atsakyti