Na mielos kolegės, ilgai tik stebėjusi Jūsų žiedų grožybes ir tyliai sau alkūnes griaužusi iš margaspalvio pavydėjimo, pasipikiruosiu ir aš .
Iš tikrųjų tai nieko mandro, tiesiog šiek tiek ryškių spalvų šį apniukusį ir lietingą vakarą...
Mano baltas
Tiesiog dryžiukas, išgelbėtas iš Senukų "mirtininkų palatos"
Mini Queen
Pas mamą rastas žydintis - kas galėtų būti???
Dar vienas išgelbėtas iš Senkukų, mano įvardintas kaip Red Pearl
Royal Velvet
ir.......
mano didžiausias džiaugsmas šį sezona, nes augintas, popintas nuo mažo vaikučio ir pagaliau pirmą kartą pražydęs Arctic White - ačiū Jediara
P.S.: nu nežinau kodėl tos dvi nuotraukos ant šono - visas kėliau tvarkingai
QUOTE(Apelsina @ 2014 05 12, 20:38)
Iš tikrųjų tai nieko mandro, tiesiog šiek tiek ryškių spalvų šį apniukusį ir lietingą vakarą...
Visos nuostabios Ačiū už tokį grožį, tiesiog vitaminai akims
Man visas foto gerai rodo.
QUOTE(Apelsina @ 2014 05 12, 21:38)
Na mielos kolegės, ilgai tik stebėjusi Jūsų žiedų grožybes ir tyliai sau alkūnes griaužusi iš margaspalvio pavydėjimo, pasipikiruosiu ir aš .
[img
[img
Šakės, Apelsina, šakės su visais peiliukais
Papildyta:
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 12, 21:56)
Kokia graži moteris . (Aš tokia buvau anksčiau, ti neberadau )
QUOTE(Apelsina @ 2014 05 12, 21:38)
Mini Queen
ir.......
mano didžiausias džiaugsmas šį sezona, nes augintas, popintas nuo mažo vaikučio ir pagaliau pirmą kartą pražydęs Arctic White - ačiū Jediara
Mini Queen
ir.......
Ai, ai, kiek gražių žiedų
Tas mamos, tai kaip ir Charisma.
O man tai Mini Queen Ir Arctic White labai gražus
nu bet tai kaip gražu, kad pas jumi vis dar žydi:)
Pas mane šiuo matu kaip ir pabaiga, tik paskutinis dar žydi - Sumatra pražydino 2 žiedynstiebius, tada tylėjo, tylėjo, nei požymio lapų. Ėmė ir trečią žiedynstiebį išleido:)
o šiaip tai jau amarilių meilę nukreipiau į sodo gėlių meilę vasaros laikotarpiui:)
Pas mane šiuo matu kaip ir pabaiga, tik paskutinis dar žydi - Sumatra pražydino 2 žiedynstiebius, tada tylėjo, tylėjo, nei požymio lapų. Ėmė ir trečią žiedynstiebį išleido:)
o šiaip tai jau amarilių meilę nukreipiau į sodo gėlių meilę vasaros laikotarpiui:)
Pas mane vakar prasiskleidė vienas, vakare parodysiu
Laukiu dar vieno. Bijau, kad bus liūtas, jomajo...
Laukiu dar vieno. Bijau, kad bus liūtas, jomajo...
O mano antras japonas skleidžiasi
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 13, 12:32)
Eik tu sau!!!
Laukiam su nekantrumu
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 13, 13:32)
oi, kaip iš cekavumo nenumirus jungiuosi prie laukiančių
Apelsina, labai gražu.
Ypač tas sodrus purpurinis
Ypač tas sodrus purpurinis
Sveikos, na jau kokie gražūs žiedai
na nuotabu kad dar turit kuo džaugtis.
Aš irgi turiu, mano "graužtukai" leidžia šaknytes, net ir visiškas graužtukas su nurėžtu dugnu išleido dvi šaknytes - Apple blosom turi būti. Saugau jį grynai iš smalsumo ar išgyvens žiūrėsim ar šaknys į gerą
Gal kuri esat susidūrusi su kirmėlytėmis, permatomomis apie pusės cm dydžio, ant dugno gyvenančiom. Pas mane leliukai susirgo keli. Kiek dar peržiūrėjau, kitose neradau.
na nuotabu kad dar turit kuo džaugtis.
Aš irgi turiu, mano "graužtukai" leidžia šaknytes, net ir visiškas graužtukas su nurėžtu dugnu išleido dvi šaknytes - Apple blosom turi būti. Saugau jį grynai iš smalsumo ar išgyvens žiūrėsim ar šaknys į gerą
Gal kuri esat susidūrusi su kirmėlytėmis, permatomomis apie pusės cm dydžio, ant dugno gyvenančiom. Pas mane leliukai susirgo keli. Kiek dar peržiūrėjau, kitose neradau.