Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(pempė12 @ 2014 05 09, 20:28)
O Blossom'ui 7 žiedai ant vieno stiebo blink.gif ???

Na taip,berods 42 puslapyje yra foto, ten jie visi ir matosi.O cia tikrai Blossom Peacock,bent man panasus?
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 09, 23:45)
Na taip,berods 42 puslapyje yra foto, ten jie visi ir matosi.O cia tikrai Blossom Peacock,bent man panasus?

Radau 4u.gif Tiek pilnavidurių žiedų stebina...
Arba tas arba tokio sėjinukas smile.gif . Bet kokiu atveju bais gražus
Atsakyti
Merginos sakykit kazin ar cia normalu ,kad pradejo vienas lapas vysti ,gelsti nuo galiuko ,o kiti lapai zali sveiki
g.gif Gal reiktu lupt lauk svoguna ir apziureti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 3Catrice: 11 gegužės 2014 - 18:29
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 11, 19:20)
Merginos sakykit kazin ar cia normalu ,kad pradejo vienas lapas vysti ,gelsti nuo galiuko ,o kiti lapai zali sveiki
g.gif Gal reiktu lupt lauk svoguna ir apziureti ...

Kiek žinau, tai lapai paprastai gelst pradeda nuo viršaus. Nebent tas tavo geltimas koks nors ypatingas. Pvz. dėmėtas
Atsakyti
Paskutiniai žiedai biggrin.gif
Charisma
user posted image

Nežinau kas ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 09, 21:28)
g.gif  g.gif  g.gif  Žiedkočius palikčiau. O lapeliai , t.y. tiek, kiek išlindo, nedžiūsta? Gali būti svogūne negerumai unsure.gif . Geriausiai vis tik išimti iš vazono, apžiūrėti dugnelį, jei įtartina- ir lukštus palaupyti. Ar neprireiks operacijos, kad taip jam prastai einasi unsure.gif
O kaip atsieit Pasadena ax.gif ?

Lapų nėr. Ten išlindo tokie mažiuliukai galiukai, ne ilgesni nei centimetras. Ir stovi. Žali, tamsūs, nedžiūsta. Dabar kai pažiūriu, rodos, svogūnas vysti nustojo, kiek apvyto, tiek. Vakar pakėliau - išlindusi vien šaknelė. Na, šaknelės užuomazgėlė - baltas guzelis. Manau, pradės leist šaknis. Gal tada atsigaus? Gal tiesiog žiedui pritrūko energijos iš bešaknio svogūno? Nes šitas yra šių metų pirkimo iš Kalvarijų g.
Atsakyti
Iš kalvarijų gatvės, tai pas mane dar miega du svogūnai - šaknų neleidžia, o jų žiedkočiuč as nuskyniau, kad nedzžūtų svogūnai. Kitais metais pasidžiaugsiu tikru grožiu, svarbu jie sveiki liktu.

Apskritai susidariau vaizdą, kad parduodami svogūnai yra permaitinti, nes tai jie pūsta, tai džiūsta, tai vėl koks brudas. O pas mane žiemojusių svogūnų jau taip kaip priklauso jiems, joki kvarabukai nepuola...
Atsakyti
Giraffe wub.gif wub.gif wub.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2014 05 12, 14:43)
Giraffe  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Angeliška wub.gif
Gal galima į eilę vaikiukam gaut? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziurkytes @ 2014 05 11, 21:27)
Paskutiniai žiedai  biggrin.gif 
Charisma
[img
Nežinau kas  ax.gif
[img

Žiedai thumbup.gif Antras, sakyčiau Flaming peacock arba sėklinis Flaming peacock biggrin.gif

QUOTE(Ice tea @ 2014 05 12, 14:43)
Giraffe  wub.gif  wub.gif  wub.gif

wub.gif Pritrenkiantis wub.gif Viena man svajonių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 05 11, 18:38)
Kiek žinau, tai  lapai paprastai gelst pradeda nuo viršaus. Nebent tas tavo geltimas koks nors  ypatingas. Pvz. :  dėmėtas

Nera jis kazkuo ypatingas tiesiog pamaniau,kad jai kazkas negerai ,vienintele dziuti pradejo.As vis galvojau ,kad dziuti pradeda pries poilsi rudeniop doh.gif

Charisma ir Giraffe nuostabios wub.gif
Atsakyti
Gražu wub.gif
Atsakyti