Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Agnnyte ar issiskleide jau tavo amariliai?
Atsakyti
stai kas namuose manes lauke smile.gif

http://public.fotki....s/amarilis.html
(parsiusta is lenku)
Atsakyti
QUOTE(Temidė @ 2014 05 06, 13:35)

Šiandien pastebėjau, kad Rilona, Susan ir Mont Blanc ''pabudo". Lyg ir žiedai kalasi. Žiūrėsim, kas realiai bus  tongue.gif

QUOTE(Dalelė @ 2014 05 07, 08:52)
Gal iš lenkų pavasarį juos siunteisi?

Man irg rūpi, iš kur pirkti, jei šiemetiniai
Papildyta:

QUOTE(Temidė @ 2014 05 06, 13:35)
Tai ne pavadinimu gi džiaugiuosi, o kvepiančiais didžiuliais žiedais  biggrin.gif

drinks_cheers.gif biggrin.gif

O man neteko pajusti meilenių kvapo g.gif . Ar aš nesuprantu, ar man nekvepia mastau.gif . Apple blossom esu kadaise turėjusi, bet jau nugyvenau blush2.gif .

Papildyta:
QUOTE(Jolita10 @ 2014 05 08, 14:49)
stai kas namuose manes lauke smile.gif

http://public.fotki....s/amarilis.html
(parsiusta is lenku)

Nuostabus gražuolis wub.gif
Ir kiti jūsiškiai fantastiški, tikri veisliniai thumbup.gif (o aš neturiu beeeee cray.gif cray.gif ) - oi dar daug norų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 07, 08:52)
Gal iš lenkų pavasarį juos siunteisi?

QUOTE(pempė12 @ 2014 05 08, 17:08)
Man irg rūpi, iš kur pirkti, jei šiemetiniai

Taip, lenkai visi šiti laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 08, 12:20)
Agnnyte ar issiskleide jau tavo amariliai?

Aha...
Su Jewel kortele. Merginų nuomone, Clown arba Sydney
user posted image

O čia... Pagal etiketes - kairėj Clown, dešinėj Royal velvet...
user posted image
"Clown spalva ne tokia oranžinė, daugiau raudona, o "Royal velvet" šiek tiek sodresnė. Nepavyko išgaut tikslesnės.

Atsakyti
Va kokių grožybių radau!
Kažin ar jie nesiunčia?
http://item.rakuten....sery/1amasca01/
Atsakyti
sukryžmintų sėklų mėgėjams

http://www.ebay.com/...m...kc=50&rt=nc
Atsakyti
QUOTE(Lutpede @ 2014 05 09, 13:18)
Va kokių grožybių radau!
Kažin ar jie nesiunčia?
http://item.rakuten....sery/1amasca01/

Taigi čia mūsų japoniškas Komoriya ūkis smile.gif

QUOTE(Lutpede @ 2014 05 09, 15:58)

Mes pasikryžminsim patys biggrin.gif
Bet ne viskas kryžminasi. Kai kurie mano bandymai sudžiūvo nesubrendę.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 09 gegužės 2014 - 16:28
Lutpėde, matau nerimsti biggrin.gif einu lauk doh.gif nes tuoj užsireikės man ko nors lotuliukas.gif

P.S. įdomu ar SM pataisys kada? Ar bus gerai ir taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 08, 23:05)
Aha...
Su Jewel kortele. Merginų nuomone, Clown arba Sydney

O čia... Pagal etiketes - kairėj Clown, dešinėj Royal velvet...
[img
"Clown spalva ne tokia oranžinė, daugiau raudona, o "Royal velvet" šiek tiek sodresnė. Nepavyko išgaut tikslesnės.

Žodžiu - niekas neatitinka lotuliukas.gif . Bet gražūs žedai 4u.gif . Įdomus raudoniukas su pakraštėliu. O tas atsieit Royal velvet - tai dažniausias pasitaikantis raudonas. Tik pavadinimo neįsivaizduoju.
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 09, 17:22)

P.S. įdomu ar SM pataisys kada? Ar bus gerai ir taip doh.gif

Žiauriai užknisa
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Agnnyte gražūs žiedai wub.gif Žinoma gaila,kad neatitiko norimų amarilių.

Jolita10 labai gražių turi thumbup.gif ir aš tokių norėčiau,gal kada pasiseks mirksiukas.gif

Mano namuose šiuo metu pražydo štai koks didžiažiedis ryškiai raudonas,ryškiomis gyslelėmis ir gelsvomis juostelėmis prie gerklytės
user posted imageuser posted image
Taippat manau Blossom Peacock ,1-5žiedai ryskesni,o 6-7 jau ne tokie ant to paties žiedkočio
user posted imageuser posted image
Antram plane esantys 2 gražuoliai šiuo metu jau pražiodinėja savo žiedkočių pumpurus,manau po savaitgalio pradžiugins,varge kai lauki rodos neauga ir nesiskleidžia doh.gif ,bet pažiurėjus i šią foto tokie pasikeitę rolleyes.gif
Atsakyti

QUOTE(3Catrice @ 2014 05 09, 20:25)

Mano namuose šiuo metu pražydo štai koks didžiažiedis ryškiai raudonas,ryškiomis gyslelėmis ir gelsvomis juostelėmis prie gerklytės
[url
Taippat manau Blossom Peacock ,1-5žiedai ryskesni,o 6-7 jau ne tokie ant to paties žiedkočio
[url=h
Antram plane esantys 2 gražuoliai šiuo metu jau pražiodinėja savo žiedkočių pumpurus,manau po savaitgalio pradžiugins,varge kai lauki rodos neauga ir  nesiskleidžia  doh.gif ,bet pažiurėjus i šią foto tokie pasikeitę rolleyes.gif

Gražuolis bigsmile.gif Nematytas, bent jau man biggrin.gif
O Blossom'ui 7 žiedai ant vieno stiebo blink.gif ???

Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 06, 10:13)
Mano vienas iš kalvarijų gatvės labai suvargo. Buvo puikus svogunas, o pradėjo džiūti visas. Šaknelės nė vienos neišleido, bandė du žiedkočius leisti ir keletą lapelių. Žiedkočiai išlindo tokie 15 cm ilgio ir ėmė skleistis, tačiau suvyto ir sudžiūvo nespėję to padaryt. Tai dabar žiedelius tuos nukarpiau, žiedkočius palikti? Šaknies nė vienos, svogūnas džiūsta, lapeliai viršūnėles išleido ir sustojo. Ką apskritai su tokiu daryt? Palikt ramybėj ar judint, laupyt lukštus? Laistyt ar palikt sausą visiškai? Bijau, kad pūti pradės.

g.gif g.gif g.gif Žiedkočius palikčiau. O lapeliai , t.y. tiek, kiek išlindo, nedžiūsta? Gali būti svogūne negerumai unsure.gif . Geriausiai vis tik išimti iš vazono, apžiūrėti dugnelį, jei įtartina- ir lukštus palaupyti. Ar neprireiks operacijos, kad taip jam prastai einasi unsure.gif

O kaip atsieit Pasadena ax.gif ?
Atsakyti