Agnnyte ar issiskleide jau tavo amariliai?
QUOTE(Temidė @ 2014 05 06, 13:35)
Šiandien pastebėjau, kad Rilona, Susan ir Mont Blanc ''pabudo". Lyg ir žiedai kalasi. Žiūrėsim, kas realiai bus
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 07, 08:52)
Gal iš lenkų pavasarį juos siunteisi?
Man irg rūpi, iš kur pirkti, jei šiemetiniai
Papildyta:
QUOTE(Temidė @ 2014 05 06, 13:35)
O man neteko pajusti meilenių kvapo . Ar aš nesuprantu, ar man nekvepia . Apple blossom esu kadaise turėjusi, bet jau nugyvenau .
Papildyta:
QUOTE(Jolita10 @ 2014 05 08, 14:49)
Nuostabus gražuolis
Ir kiti jūsiškiai fantastiški, tikri veisliniai (o aš neturiu beeeee ) - oi dar daug norų
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 07, 08:52)
Gal iš lenkų pavasarį juos siunteisi?
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 08, 17:08)
Man irg rūpi, iš kur pirkti, jei šiemetiniai
Taip, lenkai visi šiti
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 08, 12:20)
Agnnyte ar issiskleide jau tavo amariliai?
Aha...
Su Jewel kortele. Merginų nuomone, Clown arba Sydney
O čia... Pagal etiketes - kairėj Clown, dešinėj Royal velvet...
"Clown spalva ne tokia oranžinė, daugiau raudona, o "Royal velvet" šiek tiek sodresnė. Nepavyko išgaut tikslesnės.
QUOTE(Lutpede @ 2014 05 09, 13:18)
Taigi čia mūsų japoniškas Komoriya ūkis
QUOTE(Lutpede @ 2014 05 09, 15:58)
Mes pasikryžminsim patys
Bet ne viskas kryžminasi. Kai kurie mano bandymai sudžiūvo nesubrendę.
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 08, 23:05)
Aha...
[img
"Clown spalva ne tokia oranžinė, daugiau raudona, o "Royal velvet" šiek tiek sodresnė. Nepavyko išgaut tikslesnės.
[img
Žodžiu - niekas neatitinka . Bet gražūs žedai . Įdomus raudoniukas su pakraštėliu. O tas atsieit Royal velvet - tai dažniausias pasitaikantis raudonas. Tik pavadinimo neįsivaizduoju.
Papildyta:
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 09, 17:22)
Žiauriai užknisa
Sveikos
Agnnyte gražūs žiedai Žinoma gaila,kad neatitiko norimų amarilių.
Jolita10 labai gražių turi ir aš tokių norėčiau,gal kada pasiseks
Mano namuose šiuo metu pražydo štai koks didžiažiedis ryškiai raudonas,ryškiomis gyslelėmis ir gelsvomis juostelėmis prie gerklytės
Taippat manau Blossom Peacock ,1-5žiedai ryskesni,o 6-7 jau ne tokie ant to paties žiedkočio
Antram plane esantys 2 gražuoliai šiuo metu jau pražiodinėja savo žiedkočių pumpurus,manau po savaitgalio pradžiugins,varge kai lauki rodos neauga ir nesiskleidžia ,bet pažiurėjus i šią foto tokie pasikeitę
Agnnyte gražūs žiedai Žinoma gaila,kad neatitiko norimų amarilių.
Jolita10 labai gražių turi ir aš tokių norėčiau,gal kada pasiseks
Mano namuose šiuo metu pražydo štai koks didžiažiedis ryškiai raudonas,ryškiomis gyslelėmis ir gelsvomis juostelėmis prie gerklytės
Taippat manau Blossom Peacock ,1-5žiedai ryskesni,o 6-7 jau ne tokie ant to paties žiedkočio
Antram plane esantys 2 gražuoliai šiuo metu jau pražiodinėja savo žiedkočių pumpurus,manau po savaitgalio pradžiugins,varge kai lauki rodos neauga ir nesiskleidžia ,bet pažiurėjus i šią foto tokie pasikeitę
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 09, 20:25)
[url
[url=h
Gražuolis Nematytas, bent jau man
O Blossom'ui 7 žiedai ant vieno stiebo ???
Papildyta:
QUOTE(Agnnyte @ 2014 05 06, 10:13)
Mano vienas iš kalvarijų gatvės labai suvargo. Buvo puikus svogunas, o pradėjo džiūti visas. Šaknelės nė vienos neišleido, bandė du žiedkočius leisti ir keletą lapelių. Žiedkočiai išlindo tokie 15 cm ilgio ir ėmė skleistis, tačiau suvyto ir sudžiūvo nespėję to padaryt. Tai dabar žiedelius tuos nukarpiau, žiedkočius palikti? Šaknies nė vienos, svogūnas džiūsta, lapeliai viršūnėles išleido ir sustojo. Ką apskritai su tokiu daryt? Palikt ramybėj ar judint, laupyt lukštus? Laistyt ar palikt sausą visiškai? Bijau, kad pūti pradės.
Žiedkočius palikčiau. O lapeliai , t.y. tiek, kiek išlindo, nedžiūsta? Gali būti svogūne negerumai . Geriausiai vis tik išimti iš vazono, apžiūrėti dugnelį, jei įtartina- ir lukštus palaupyti. Ar neprireiks operacijos, kad taip jam prastai einasi
O kaip atsieit Pasadena ?