Priešpaskutiniai pražydę meileniai. Dar keli su žiedstiebiais ir bus žydėjimo sezonas pasibaigęs. Beveik visi iš Kalvarijų landynės ir du (tik nepamenu kurie) ir Sodų g. Iš tikro, man patinka, kai meileniai žydi žiemą. Tuomet bent jau žiedai ilgiau nenuvysta. Dabar savaitė ir ate
Blossom Peacock
Dancing Queen (atitikęs pavadinimą)
Kažkoks raudonas, bet ne Red Lion. Pražydo trimis žiedais, žiedai nusvirę ir viršutinis žiedlapis neatsilenkia. Spalva kaip nuotraukoje raudona.
Dar vienas raudonas. Įtariu, kad Red Lion sėjinukas. Du žiedai ant stiebo, bet žedlapiai storesni, nei "liūto", aksominiai. Su baltomis netaisyklingomis juostomis.
Visas šiuo metu žydintis choras paparčių apsuptyje
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 04, 18:26)
Koks grozis
Mergaites jus manau zinote ,o rudeni ar buna amariliu uzvezimas pardavime ar tik pavasari?
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 04, 21:37)
Koks grozis
Mergaites jus manau zinote ,o rudeni ar buna amariliu uzvezimas pardavime ar tik pavasari?
Rudenį galima juos užsisakinėti iš užsienio, o prekyboje jie žiemos gale pasirodo. O ar rudenį būna, kažkaip nepamenu
Kad ir paskutiniai, bet visų labai gražūs žiedai
Amarilių prekyboje kartais būna ir rudenį. Daugiau pasirodo prieš Kalėdas. Tik žinoma dominuoja raudoni.
Royalis keičia asortimenta 2 kartus per metus. Pavasari rudeniniam pardavimui ir rudenį pavasariniam pardavimui. Rudeniniam pardavimui išmetė Red Pearl; Daphnia ir dar kai ko, nors aš tikėjausi daugiau naujovių. Manau, kad ir ebėjus parodys kažką įdomaus rudeniui
Amarilių prekyboje kartais būna ir rudenį. Daugiau pasirodo prieš Kalėdas. Tik žinoma dominuoja raudoni.
Royalis keičia asortimenta 2 kartus per metus. Pavasari rudeniniam pardavimui ir rudenį pavasariniam pardavimui. Rudeniniam pardavimui išmetė Red Pearl; Daphnia ir dar kai ko, nors aš tikėjausi daugiau naujovių. Manau, kad ir ebėjus parodys kažką įdomaus rudeniui
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 04, 11:37)
Radau. Vis dėl to reikia įsivesti Hyperastrum Impala ir pasirodo, toks meilenis yra.
Jei tik tos dvi mažos nuotraukėlės, tai manęs neįtikina
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 04, 19:26)
Priešpaskutiniai pražydę meileniai. Dar keli su žiedstiebiais ir bus žydėjimo sezonas pasibaigęs. Beveik visi iš Kalvarijų landynės ir du (tik nepamenu kurie) ir Sodų g. Iš tikro, man patinka, kai meileniai žydi žiemą. Tuomet bent jau žiedai ilgiau nenuvysta. Dabar savaitė ir ate
Blossom Peacock
[img
[img
Kažkoks raudonas, bet ne Red Lion. Pražydo trimis žiedais, žiedai nusvirę ir viršutinis žiedlapis neatsilenkia. Spalva kaip nuotraukoje raudona.
[im
Dar vienas raudonas. Įtariu, kad Red Lion sėjinukas. Du žiedai ant stiebo, bet žedlapiai storesni, nei "liūto", aksominiai. Su baltomis netaisyklingomis juostomis.
[im
Blossom Peacock
[img
[img
[im
[im
Dievuliau, kaip gražu . O koks pateikimas . Dabar visos(visi ) užsimanysim paparčių
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 04, 23:16)
Jei tik tos dvi mažos nuotraukėlės, tai manęs neįtikina
Kad įsitikintumėte (aš žioplai vieną raidę rašydama Hypperastrum praleidau, gal dėl to mažai nuorodų išmetė):
My Webpage
My Webpage
Ir dar daugiau My Webpage
Ačiū už pagyras
Dancing Queen gerulis kaip noriu tokio, pas mus nėra jų sėklinėje gal kuri pasirašot man siųsti paštu jo gumbelį pas mane ir lūžta kotas nuo Red Lion berots
QUOTE(Daisoja @ 2014 05 05, 12:27)
Ar pas ką nors dauginosi 'Dancing Queen'? Mano nei viena per 6 metus neturėjo dukterinių svogūnėlių. Buvo sodintos ir į didelius ir į mažus vazonus. Gal jos kaip kai kurios geros šokėjos neturi laiko ar jėgų vaikams?
Pas mane Dancing Queen iš vaikiuko auginama, bet pati dar neturėjo nuosavų palikuonių
sunkiai su tais kilmingais matyt tikrai kaip tikros šokėjos jos neturi laiko daugintis