Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

Priešpaskutiniai pražydę meileniai. Dar keli su žiedstiebiais ir bus žydėjimo sezonas pasibaigęs. Beveik visi iš Kalvarijų landynės ir du (tik nepamenu kurie) ir Sodų g. Iš tikro, man patinka, kai meileniai žydi žiemą. Tuomet bent jau žiedai ilgiau nenuvysta. Dabar savaitė ir ate mirksiukas.gif

Blossom Peacock
user posted image

Dancing Queen (atitikęs pavadinimą)
user posted image

Kažkoks raudonas, bet ne Red Lion. Pražydo trimis žiedais, žiedai nusvirę ir viršutinis žiedlapis neatsilenkia. Spalva kaip nuotraukoje raudona.
user posted image

Dar vienas raudonas. Įtariu, kad Red Lion sėjinukas. Du žiedai ant stiebo, bet žedlapiai storesni, nei "liūto", aksominiai. Su baltomis netaisyklingomis juostomis.
user posted image

Visas šiuo metu žydintis choras paparčių apsuptyje ax.gif
user posted image
Atsakyti
Kiek daug ir gražių žiedų parodėte thumbup.gif visoms daug daug balionėlių 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Bandau pasivyti ir perskaityti tai, ką praleidusi buvau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 04, 18:26)

Visas šiuo metu žydintis choras paparčių apsuptyje  ax.gif

Koks grozis wub.gif

Mergaites jus manau zinote ,o rudeni ar buna amariliu uzvezimas pardavime ar tik g.gif pavasari? g.gif
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 04, 21:37)
Koks grozis wub.gif

Mergaites jus manau  zinote ,o rudeni ar buna amariliu uzvezimas pardavime  ar tik g.gif  pavasari? g.gif

Rudenį galima juos užsisakinėti iš užsienio, o prekyboje jie žiemos gale pasirodo. O ar rudenį būna, kažkaip nepamenu g.gif
Atsakyti
Kad ir paskutiniai, bet visų labai gražūs žiedai 4u.gif
Amarilių prekyboje kartais būna ir rudenį. Daugiau pasirodo prieš Kalėdas. Tik žinoma dominuoja raudoni.
Royalis keičia asortimenta 2 kartus per metus. Pavasari rudeniniam pardavimui ir rudenį pavasariniam pardavimui. Rudeniniam pardavimui išmetė Red Pearl; Daphnia ir dar kai ko, nors aš tikėjausi daugiau naujovių. Manau, kad ir ebėjus parodys kažką įdomaus rudeniui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lutpede: 04 gegužės 2014 - 21:55
QUOTE(Dalelė @ 2014 05 04, 11:37)
Radau. Vis dėl to reikia įsivesti Hyperastrum  Impala ir pasirodo, toks meilenis yra.

Jei tik tos dvi mažos nuotraukėlės, tai manęs neįtikina biggrin.gif

QUOTE(Dalelė @ 2014 05 04, 19:26)
Priešpaskutiniai pražydę meileniai. Dar keli su žiedstiebiais ir bus žydėjimo sezonas pasibaigęs. Beveik visi iš Kalvarijų landynės ir du (tik nepamenu kurie) ir Sodų g. Iš tikro, man patinka, kai meileniai žydi žiemą. Tuomet bent jau žiedai ilgiau nenuvysta. Dabar savaitė ir ate  mirksiukas.gif

Blossom Peacock
[img
Dancing Queen (atitikęs pavadinimą)
[img
Kažkoks raudonas, bet ne Red Lion. Pražydo trimis žiedais, žiedai nusvirę ir viršutinis žiedlapis neatsilenkia. Spalva kaip nuotraukoje raudona.
[im
Dar vienas raudonas. Įtariu, kad Red Lion sėjinukas. Du žiedai ant stiebo, bet žedlapiai storesni, nei "liūto", aksominiai. Su baltomis netaisyklingomis juostomis.
[im
Visas šiuo metu žydintis choras paparčių apsuptyje  ax.gif

Dievuliau, kaip gražu wub.gif . O koks pateikimas thumbup.gif . Dabar visos(visi smile.gif ) užsimanysim paparčių biggrin.gif
Atsakyti
Dalele, nuostabu bigsmile.gif labai gražūs žiedai ir nuotraukos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pempė12 @ 2014 05 04, 23:16)
Jei tik tos dvi mažos nuotraukėlės, tai manęs neįtikina biggrin.gif

Kad įsitikintumėte (aš žioplai vieną raidę rašydama Hypperastrum praleidau, gal dėl to mažai nuorodų išmetė):
My Webpage
My Webpage
Ir dar daugiau My Webpage

Ačiū už pagyras 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dalelė: 05 gegužės 2014 - 08:12
Dancing Queen gerulis kaip noriu tokio, pas mus nėra jų sėklinėje verysad.gif gal kuri pasirašot man siųsti paštu jo gumbelį ax.gif blush2.gif pas mane ir lūžta kotas nuo Red Lion berots wub.gif
Atsakyti
Ar pas ką nors dauginosi 'Dancing Queen'? Mano nei viena per 6 metus neturėjo dukterinių svogūnėlių. Buvo sodintos ir į didelius ir į mažus vazonus. Gal jos kaip kai kurios geros šokėjos neturi laiko ar jėgų vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Daisoja @ 2014 05 05, 12:27)
Ar pas ką nors dauginosi 'Dancing Queen'? Mano nei viena per 6 metus neturėjo dukterinių svogūnėlių. Buvo sodintos ir į didelius ir į mažus vazonus. Gal jos kaip kai kurios geros šokėjos neturi laiko ar jėgų vaikams?

Pas mane Dancing Queen iš vaikiuko auginama, bet pati dar neturėjo nuosavų palikuonių g.gif
Atsakyti
sunkiai su tais kilmingais matyt tikrai kaip tikros šokėjos jos neturi laiko daugintis lotuliukas.gif
Atsakyti