Įkraunama...
Įkraunama...

Amarilių- meilenių palata

QUOTE(3Catrice @ 2014 04 29, 19:04)
Kur visos pradinge,kad nepasirodot tiek dienu?

Tikriausiai masinis žydėjimas pas visas į pabaigą, parduotuvėse taip pat jau nelabai surasi meilenių pirkti, tai nebėra apie ką rašyti ax.gif Nors Ermitaže kelis mažiukus dar mačiau pardavime.
Pas mane dar kokie 7 su žiedstiebiais ir visi iš loterijų serijos lotuliukas.gif Prasiskleidė kažkoks ryškiai raudonas, sėjinukų sėjinukas, bet svarbu, kad ne Red Lion lotuliukas.gif Ryt parodysiu, nes laukiu, kad žiedas daugiau prasiskleistų. O dabar labai džiaugiuosi savo nauju pirkiniu iš ebay (ačiū Žiurkytei už jį smile.gif ) Šiuo metu man tai pats gražiausias meilenis

Tres Chic
user posted image

Ir vis žiūriu į savo a la Ambiance. Tikrai jis ne tas. Man jis į Sydney panašus g.gif O gal aš klystu?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 29, 22:41)
Tikriausiai masinis žydėjimas pas visas į pabaigą, parduotuvėse taip pat jau nelabai surasi meilenių pirkti, tai nebėra apie ką rašyti  ax.gif Nors Ermitaže kelis mažiukus dar mačiau pardavime.
Pas mane dar kokie 7 su žiedstiebiais ir visi iš loterijų serijos lotuliukas.gif Prasiskleidė kažkoks ryškiai raudonas, sėjinukų sėjinukas, bet svarbu, kad ne Red Lion  lotuliukas.gif Ryt parodysiu, nes laukiu, kad žiedas daugiau prasiskleistų. O dabar labai džiaugiuosi savo nauju pirkiniu iš ebay (ačiū Žiurkytei už jį  smile.gif ) Šiuo metu man tai pats gražiausias meilenis

Tres Chic

Ir vis žiūriu į savo a la Ambiance. Tikrai jis ne tas. Man jis į Sydney panašus  g.gif  O gal aš klystu?

Turim žiedų, tik neturim laiko įdėt biggrin.gif

Gražu, gražu drinks_cheers.gif 4u.gif Tres chic ypač 4u.gif
O antras ne Amorice?

Pažiūrėjau Sydney- nu akurat, panašesnis. Tai mano Amorice g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempė12: 29 balandžio 2014 - 22:07
QUOTE(pempė12 @ 2014 04 29, 22:58)
O antras ne Amorice?

Tai, kad pas Amorice žiedlapiai į galą siaurėjantys. O pas mane jie apvalesni ir iš kart užsiriečia. Man į Sydney daugiau panašu g.gif
Atsakyti
Va, mano Amorice
user posted image

Puikuojasi dabar 5 žiedais. Pirkau pernai su etikete Amorice. Tik ten toks raudonesnis pavaizduotas g.gif
Papildyta:
Etiketė va tokia
user posted image
Atsiprašau, nuotrauka nekokybiška.

Siaubas, kaip vėluoja SM, neįmanoma doh.gif
Papildyta:
QUOTE(3Catrice @ 2014 04 26, 19:05)

Ši rytą pražydo mano Mambouser posted image

Kaži, ar Mambo g.gif . O Minerva, kas čia dar mastau.gif . Baby star ? Arba sėklinukas biggrin.gif

Pas mane baisiai panašus pražydo- pirkau su Pink Sweet etikete biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 29, 23:41)
Tikriausiai masinis žydėjimas pas visas į pabaigą, parduotuvėse taip pat jau

Jau į pabaigą žydėjimas ir pas mane.
Labai gražūs žiedai wub.gif lyg iš atvirukų thumbup.gif

QUOTE(pempė12 @ 2014 04 30, 00:31)

pas tave niekaip nesibaigia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalelė @ 2014 04 29, 21:41)

Pas mane dar kokie 7 su žiedstiebiais ir visi iš loterijų serijos lotuliukas.gif Prasiskleidė kažkoks ryškiai raudonas, sėjinukų sėjinukas, bet svarbu, kad ne Red Lion  lotuliukas.gif Ryt parodysiu, nes laukiu, kad žiedas daugiau prasiskleistų. O dabar labai džiaugiuosi savo nauju pirkiniu iš ebay (ačiū Žiurkytei už jį  smile.gif ) Šiuo metu man tai pats gražiausias meilenis

Tres Chic

Tres Chic tikrai nuostabus wub.gif Kiti žinoma taippat thumbup.gif

Mano amariliai dar 5 loterinius žiedkočius augina ,turėtų būti Red nymph,Charisma, septynžiedis nežiniukas(jau matau kad pilnaviduris),ilgai stovėjęs vazone ir nė krust Papilio taippat kiša savo snapelį,dar 1 kaimietukas ir žydėjimai bus baigti mano namuose ax.gif

QUOTE(pempė12 @ 2014 04 29, 21:58)
Turim žiedų, tik neturim laiko įdėt biggrin.gif
Kaži, ar Mambo g.gif . O Minerva, kas čia dar mastau.gif . Baby star ? Arba sėklinukas biggrin.gif

Rasi minutėlę įdėk ,pradžiugink mus 4u.gif

Na dabar jau nebežinau kas čia toks kai žydėjo pirmas žiedkotis ,buvo jūsų kažkurios įvardytas kaip Mambo tad taip ir pavadinau ax.gif
Atsakyti
Akeles galima pražiūrėti lyginant nuotraukas lotuliukas.gif Nežinau, bet man vis tik į 'Minerva' daugiau panašu. Nes "Mambo" visas žiedas daugiau apvalios formos. Ir tikrai jau ne "Baby Star".
O dėl savojo A la Sydney, esu pasimetusi verysad.gif Dar kažkos Popov yra panašus verysad.gif Einu toliau ieškoti informacijos ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mergaitės norėjau paklausti jūsų kas galėjo nutikti,mano Susan nuleido žemyn visus savo žiedus,pirmas amarilis man čia taip g.gif Dar vakar žiedai buvo savo vietoje,o dabar visi žiuri žemyn unsure.gif Nužydėti dar būtų anksti,žiedai dar nepakitę gražūs...
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 01, 22:07)
Sveikos 4u.gif
Mergaitės norėjau paklausti jūsų kas galėjo nutikti,mano Susan nuleido žemyn visus savo žiedus,pirmas amarilis man čia taip  g.gif  Dar vakar žiedai buvo savo vietoje,o dabar visi žiuri žemyn unsure.gif Nužydėti dar būtų anksti,žiedai dar nepakitę gražūs...

Gal perlaistei? Ar pastatei ant saulės?
Atsakyti
QUOTE(GIZZI5 @ 2014 05 01, 20:50)
Gal perlaistei? Ar pastatei ant saulės?

Ji stovi ant stalo kambaryje,tad saules mazai gauna( netelpa ant palanges su 4 issiskleidusiais ziedais,o ir nepermirkusi truputi dregna .Prasau jusu patarimo ax.gif Sakykit kas kelios dienos jus laistote ?
Atsakyti
QUOTE(3Catrice @ 2014 05 01, 23:29)
Ji stovi ant stalo kambaryje,tad saules mazai gauna( netelpa ant palanges su 4 issiskleidusiais ziedais,o ir nepermirkusi truputi dregna .Prasau jusu patarimo ax.gif Sakykit kas kelios dienos jus laistote ?

Neįsivaizduoju, kas taviškei, gal tiesiog žiedai labai sunkūs, ir pasismaugė save g.gif . Nes mano viena pilnavidurė iš šiųmetinių nė vieno žiedo pilnai išskleisto ilgiau, kaip kokias porą dienų neišlaikė - užlinkdavo, tiesiog nusmaugdavo save.
O laistau kas savaitę, kas dvi savaites- pagal reikalą, atsižvelgdama ar šaknų yra, ar lapų yra, ar dienos saulėtos, kokia kambario temperatūra.
Atsakyti
Raudoniukų paradas

Mano pernykštis Royal Velvet
user posted image
Baisai norėčiau sulyginti su Magnum, bet kad ne kartu žydėjo ax.gif

Iš Kalvarijos gatvės Kaune atsieit Benfica smile.gif Šitoje nuotraukoje lyg per šviesus gavosi
user posted image
Ir draugijoje su kitais biggrin.gif
user posted image
Labai gražus, dideli žiedai. Ar tai tikrasis Red Lion? Ar kas kitas?

Ir dar vienas gražuoliukas- Red fire wub.gif . Baisiai patiko, jei kam patiks irgi- dar Žalioje stotelėje mačiau mirksiukas.gif .Žiedeliai nedideli, mieli, bet jau kooootas- tamsut tamsutėlis, ir per visą ilgį - nė vieno tokio nemačiau. Nuotraukoje ne visai tepavyko tą parodyti, dar tamsesnis.
user posted image
user posted image
Kartu su Green Goddess
user posted image
Atsakyti